کیم از ارتش کره شمالی خواست برای جنگ واقعی آماده شوند

رهبر کره شمالی از نیروهای نظامی این کشور خواست که برای جنگ واقعی آماده باشند. به گزارش ایسنا، رسانه های دولتی کره شمالی اعلام کردند «کیم جونگ اون» رهبر این کشور در جریان بازدید از تمرین واحدهای توپخانه ای از ارتش خود خواسته است که برای جنگ واقعی آماده باشند. اظهارات کیم پس از استقرار ... کیم از ارتش کره شمالی خواست برای جنگ واقعی آماده شوند

ادامه

انگلیس, اوکراین, جهان, خبر, روسیه, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

دولت چین خروج آمریکا از یونسکو را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول دانست. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه انگلیسی؛ چین روز چهارشنبه با ابراز تاسف از تصمیم آمریکا برای خروج از سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو)، این اقدام را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول خواند. گو ... واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

ادامه

آمریکا, جهان, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, فرانسه

آسیا تایمز: آمریکا با سلاح اتمی کره شمالی کنار آمده است

نشریه چاپ هنگ‌کنگ نوشت: «درگیری آمریکا و کره شمالی از محافل سیاسی آمریکا غیب شده است. دولت آمریکا دریافته که “ثبات پرتنش” بهترین سناریوی ممکن در شرایط فعلی است.» به گزارش ایسنا، برخلاف گذشته، در دولت دوم «دونالد ترامپ» مسئله کره‌شمالی دیگر یکی از مسائل مهم سیاست خارجی او نیست. این تغییر درحالی است که ... آسیا تایمز: آمریکا با سلاح اتمی کره شمالی کنار آمده است

ادامه

آمریکا, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

افزایش نفوذ چین در جنوب شرق آسیا همزمان با کاهش کمک‌های مالی آمریکا و اروپا

همزمان با عقب‌نشینی آمریکا و کشورهای اروپایی از صحنه تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای در جنوب شرق آسیا، چین با تمرکز بر سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی و ارائه وام‌های جدید، جایگاه خود را به‌عنوان اصلی‌ترین شریک مالی این منطقه تقویت کرده است؛ موضوعی که به گفته اندیشکده لویی استرالیا می‌تواند توازن قدرت اقتصادی و سیاسی در این منطقه ... افزایش نفوذ چین در جنوب شرق آسیا همزمان با کاهش کمک‌های مالی آمریکا و اروپا

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اتریش, اروپا, استرالیا, اندونزی, ایتالیا, تایلند, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, سوریه, شرق آسیا, غرب, فرانسه, فنلاند, فیلیپین, کره جنوبی, گزارش, هلند, ویتنام

شی جین پینگ: چین به دنبال هژمونی بر همسایگان نیست

شی جین پینگ رئیس جمهوری چین طی نشست روز دوشنبه خود با رهبران ۱۰ کشور اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ. سه. آن) گفت که پکن در بحبوحه افزایش تنش‌ها بر سر دریای جنوب چین، بر همسایگان کوچکتر منطقه‌ای خود “قلدری” نخواهد کرد.

 

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از شینهوا، شی در این نشست که به صورت ویدیویی از پکن سخن می‌گفت افزود: صلح بزرگ ترین سود مشترک و بزرگ ترین انتظار مردم همه کشورها است. ما باید سازنده و حافظ صلح منطقه باشیم و بر گفت ‌وگو پافشاری کنیم نه رویارویی، و با مشارکت و عدم تعهد، به طور مشترک با همه عوامل منفی که صلح را تهدید و تضعیف می کند؛ مقابله داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: ما باید چندجانبه گرایی واقعی را رعایت کنیم و به حل و فصل در امور منطقه‌ای و بین‌المللی از طریق مذاکرات پایبند باشیم. چین قاطعانه با هژمونیسم مخالف است و تمایل دارد برای مدت طولانی دوستی خود با کشورهای همسایه را حفظ کند و به طور مشترک از صلح بلندمدت منطقه‌ای حفاظت کند. چین هرگز به دنبال هژمونی نخواهد بود و برای کشورهای کوچک قلدری نمی‌کند.

 

رییس جمهوری چین تاکید کرد: چین همسایه خوب و دوست و شریک خوب “آسه‌آن” بوده و خواهد بود. چین به طور قطع آسه‌آن را اولویت دیپلماسی خود می داند و قاطعانه از اتحاد “آسه. آ.ن” و ایجاد جامعه مشترک “آ. سه. آن” حمایت خواهد کرد. نیز، قویا از موقعیت مرکزی “آ. سه. آن” در ساختار منطقه خود پشتیبانی می کند و نقش این سازمان در امور منطقه ای و بین‌المللی را مورد حمایت قرار می‌دهد.

 

شی خاطرنشان کرد که توسعه چین فرصت های بیشتری برای منطقه و جهان فراهم کرده و یک انگیزه قوی تزریق می‌کند. چین مایل است همراه با “آ. سه. آن” برای در پیش گرفتن روند کلی، حذف مداخلات، اشتراک فرصت‌ها و ایجاد رفاه، اجرای مشارکت استراتژیک جامع را گسترش دهد و در جهت ایجاد جامعه نزدیک‌تر چین و “آ. سه. آن” با آینده‌ای مشترک گام بردارد و نیز به طور مشترک یک خانه سرشار از صلح و دوستی، آرامش، مرفه و زیبا بسازد.

 

وی گفت: ظرف ۳۰ سال پس از برقراری گفت و گوهای چین و “آ سه آن”، زمان فوق العاده و غیر معمولی را پشت سر گذاشته ایم. این ۳۰ سال همان ۳۰ سالی است که شاهد توسعه عمیق جهانی شدن اقتصادی و تحول عمیق نظم بین‌المللی بوده است.

 

وی خاطر نشان کرد: ما با رهایی از سایه تاریک جنگ سرد، به صورت مشترک ثبات منطقه را حفظ می‌کنیم. ما یکپارچه سازی اقتصادی آسیای شرقی را هدایت می‌کنیم و توسعه و رونق مشترک را به پیش سوق می دهیم که بیش از ۲ میلیارد نفر از عموم مردم از زندگی بهتر بهره مند شوند. ما راهی روشن بر پایه حسن همجواری، دوستی و همکاری با منافع مشترک ایجاد کرده‌ایم و حرکت به سوی جامعه ای نزدیک به سرنوشت رو به رشد داشته و در این راستا کمک های مهمی به پیشرفت نوع بشر کرده‌ایم.

 

شی اظهار کرد: تجربیات ارزشمند ۳۰ ساله، ثروت مشترک چین و “آسه آن” است که پایه و اساس مناسبات مشارکت راهبردی همه جانبه بین دو طرف است. باید آن را گرامی بداریم و با پافشاری طولانی مدت، درعمل جدید مفهوم آن را توسعه بخشیده و غنی‌تر سازیم.