شی: چین و روسیه باید به طور مشترک از منافع امنیتی خود حفاظت کنند/ روسیه و چین باید کشورهای جنوب جهان را متحد کنند

همزمان با گسترش فزاینده روابط پکن-مسکو، رئیس جمهور چین تاکید کرد که کشورش و روسیه باید از منافع امنیتی و مرتبط با امور توسعه‌ خود محافظت کنند. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، رئیس جمهور چین، روز سه‌شنبه در دیدار با رئیس پارلمان روسیه در تلاش برای ایجاد یک نظم بین‌المللی «عادلانه‌تر» گفت که ... شی: چین و روسیه باید به طور مشترک از منافع امنیتی خود حفاظت کنند/ روسیه و چین باید کشورهای جنوب جهان را متحد کنند

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اروپا, استراتژی, اوکراین, جنوب, جهان, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, صلح, کره شمالی, گزارش, هندوستان

مذاکرات محرمانه آمریکا و روسیه در مورد معاملات انرژی

چند منبع آگاه به رویترز اعلام کردند که مقامات آمریکا و روسیه در حاشیه مذاکرات صلح اوکراین، درباره چندین نوع قرارداد انرژی، با هدف ترغیب کرملین به توافق آتش‌بس، گفت‌وگو داشته‌اند. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، پنج منبع آگاه از مذاکرات دولت آمریکا و روسیه اعلام کردند که دو طرف در حاشیه ... مذاکرات محرمانه آمریکا و روسیه در مورد معاملات انرژی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, تحریم, جهان, خبر, صلح, غرب

رویترز: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، معیوب از کار درآمد

خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، حین انجام آزمایش ها با مشکلات عملکردی مواجه شد. به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد: ماه گذشته در جریان انجام یک آزمایش از سوی نیروی دریایی آمریکا در سواحل کالیفرنیا که برای نمایش برترین قایق‌های بدون ... رویترز: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، معیوب از کار درآمد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دانش

مجله «آتلانتیک»: حماس همچنان ۲۰ هزار مبارز دارد

یک مقام اسرائیلی با اشاره به شکست تل آویو در از بین بردن حماس اذعان کرد که این جنبش همچنان ۲۰ هزار مبارز آماده در اختیار دارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مجله آمریکایی «آتلانتیک» به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که جنبش مقاومت اسلامی حماس همچنان حدود ۲۰ هزار ... مجله «آتلانتیک»: حماس همچنان ۲۰ هزار مبارز دارد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, اسراییل, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گرسنگی, گزارش, نسل‌کشی

یک جنگنده اف-۱۸ آمریکا سقوط کرد

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که یک جنگنده اف-۱۸ سوپر هورنت نیروی دریایی این کشور در سواحل ایالت ویرجینیا سقوط کرد. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه سی‌بی‌اس، این حادثه چهارشنبه به وقت محلی و در جریان یک پرواز تمرینی رخ داد. خلبان این جنگنده نجات یافت و به بیمارستان منتقل شد اما درباره وضعیت ... یک جنگنده اف-۱۸ آمریکا سقوط کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر

ترامپ فرمان جدید مهاجرتی را امضا کرد

انتظار به سر رسید و فرمانی که بارها اعلام و امضایش به تعویق افتاده بود دوشنبه ۶ مارس امضا شد. دونالد ترامپ در این فرمان مهاجرتی جدید، عراق را حذف کرده است. مخالفان می‌گویند، شکایت خواهند کرد.

 

کاخ سفید از امضای فرمان مهاجرتی جدید آمریکا از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور خبر داده است. در این فرمان شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان، از جمله ایران به صورت موقت از سفر به آمریکا منع شده‌اند. شهروندان عراق منع سفر به آمریکا نخواهند داشت. برنامه پذیرش پناهجویان نیز به مدت ۱۲۰ روز به حال تعلیق در خواهد آمد.

 

 

پیش از این کلین کانوی، مشاور ترامپ خبر داده بود که قرار است دوشنبه ۶ مارس (۱۶ اسفند) ترامپ فرمان جدیدی را در این رابطه امضا کند.
به گفته کانوی، قرار است فرمان جدید بعد از چند روز و از ۱۶ مارس به اجرا در آید. این فرمان سندی اصلاح‌شده از فرمان قبلی است که ترامپ ‌آن را در ماه ژانویه ارائه داده بود.

 
در اولین فرمان مهاجرتی ترامپ نام هفت کشور عمدتا مسلمان ایران، عراق، لیبی‌، یمن، سوریه، سومالی و سودان به چشم می‌خورد.

 
علاوه بر آن برنامه پذیرش پناهجویان نیز مانند فرمان جدید برای ۱۲۰ روز متوقف شده بود. با این تفاوت که در فرمان پیشین برای پذیرش مجدد پناهجویان سوری زمانی تعیین نشده و گفته شده بود که تا اطلاع ثانوی آن‌ها پذیرش نخواهند شد.

 
فرمان نخستین بلافاصله حالت اجرایی به خود گرفت و با بلاتکلیف شدن برخی از مسافران آمریکا در بسیاری از فرودگاه‌ها هرج و مرج ایجاد شد. در سراسر دنیا اعتراض‌هایی به فرمان ترامپ صورت گرفت. در آلمان نیز صدای منتقدان بلند شد تا این که فرمان بالاخره با یک حکم قضایی متوقف شد.

 
از آن زمان به بعد کاخ سفید بر روی یک فرمان جدید کار کرد. امضای این فرمان بارها اعلام شد و به تعویق افتاد. قرار بود فرمان جدید طوری تنظیم شود که دادگاه نتواند آن را متوقف کند.

 
کانوی، مشاور ترامپ گفت کسانی که اقامت دائم مانند گرین کارت دارند در فرمان جدید منظور نشده‌اند. به علاوه با پناهجویان سوری نیز مانند دیگر پناهجویان رفتار شده است.

 
استقبال وزارت خارجه عراق

 
وزارت خارجه عراق از این که عراق در فرمان مهاجرتی جدید، در فهرست ‌منع‌شدگان قرار ندارد استقبال کرده است.

 
احمد جمال، سخنگوی وزارت خارجه عراق در این باره گفته است، این یک “قدم مهم در مسیر درست” برای تقویت “ائتلاف بین بغداد و واشنگتن” به‌ویژه در جنگ علیه تروریست‌هاست.

 
برخی از سازمان‌های مدافع حقوق مدنی مانند “اتحادیه آزادی‌های شهروندی آمریکا” (ACLU) اعلام کرده‌اند که علیه فرمان جدید هم به دادگاه شکایت خواهند کرد.

 
ترامپ با این استدلال که هدفش از فرمان مهاجرتی محافظت از آمریکایی‌ها در برابر تروریست‌هاست، از آن دفاع کرده است. شان اسپایسر، سخنگوی او چند هفته پیش گفته بود، اگر فرمان ترامپ سریع اجرا شد به این خاطر است که انسان در موقع خطر منتظر نمی‌ماند.

 
از گزارش وزارت امنیت داخلی آمریکا که چند روز پیش در روزنامه نیویورک تایمز بازتاب یافت، برمی‌آید که از هفت کشور منظورشده در فرمان ترامپ خطر تروریستی جدی متوجه آمریکا نبوده است.

 
به علاوه، شمار کسانی که از این هفت کشور به آمریکا آمده‌اند بسیار کم بوده است. در این گزارش آمده که مسئله شهروندی، ملاک قابل اعتمادی برای فعالیت‌های احتمالی تروریستی نیست.

 
در این گزارش سه‌صفحه‌ای نتیجه‌گیری شده که خطر تروریستی بسیار فراتر از این هفت کشور است. در گزارش آمده است که در محدوده زمانی‌ مورد تحقیق وزارت امنیت داخلی آمریکا، اشخاصی از ۲۶ کشور به سمت حملاتی علیه آمریکا جلب شده‌اند.

 
کاخ سفید این گزارش را رد کرده و گفته است که انگیزه آن “سیاسی” است.

سفر وزیر خارجه آمریکا به کشورهای چین، ژاپن و کره‌ جنوبی

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در پایان ماه جاری میلادی در سفری از سه کشور چین، ژاپن و کره‌جنوبی بازدید می‌کند.   براساس گزارش‌ها این سفر در راستای بررسی برنامه‌های هسته‌ای کره‌شمالی صورت می‌گیرد.   این نخستین سفر رکس تیلرسون از زمان انتصاب وی به عنوان وزیر خارجه آمریکا به منطقه ... سفر وزیر خارجه آمریکا به کشورهای چین، ژاپن و کره‌ جنوبی

ادامه

امریکا, جهان, خبر

۴ هزار کلاهک هسته‌ای آمریکا برای نابودی چندباره جهان

یک روزنامه آمریکایی تاکید کارشناسان غیرنظامی پنتاگون بر ضرورت استفاده محدود از تسلیحات هسته‌ای را خطرناک و غیرقابل قبول توصیف کرد و نوشت ۴ هزار کلاهک هسته‌ای فعلی آمریکا می‌تواند جهان را چندین بار نابود کند.   به گزارش روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی به قلم «دایان فاینستاین» قانونگذار دموکرات ایالت کالیفرنیا در سنای ... ۴ هزار کلاهک هسته‌ای آمریکا برای نابودی چندباره جهان

ادامه

امریکا, جهان, خبر

ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

نامزد جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری گفت که طرح رقیب دموکراتش هیلاری کلینتون درباره سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود.   به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز که عمدتا روی مسائل سیاست خارجی متمرکز بود، گفت، شکست داعش اولویت بالاتری نسبت به متقاعد کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای ... ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انتخابات, جهان, خبر