بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
تجمع کارگران پیمانکاری آبفای اهواز در پی بیتوجهی به مشکلات شغلی و معیشتی آنان
کارگران شرکتی آب و فاضلاب اهواز از گسترش تبعیض و عدم دریافت چندین ماهه حقوق و اجرا نشدن صحیح طرح طبقهبندی مشاغل انتقاد دارند.
کارگران شرکتی آب و فاضلاب اهواز در تماس با خبرنگار ایلنا، از ادامه مشکلات خود خبر دادند. عدم پرداخت چندین ماه دستمزد و عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در شرکتهای پیمانکاری وابسته به آب و فاضلاب اهواز مشکلات خانوادگی و معیشتی زیادی برای کارگران به وجود آورده است.
به گفته یکی از کارگران آبفای اهواز، مطالبات حدود ۳۸۰ نفر از کارگران اپراتور شبکه آب و فاضلاب اهواز (روستایی و شهری) سه تا چهار ماه به تاخیر افتاده و به دلیل عدم اجرای صحیح طرح طبقهبندی مشاغل میزان دریافتی ما کفاف مخارج زندگی مارا نمیدهد.
او گفت: بعد از ادغام آب و فاضلاب روستایی با شهری هنوز هیچکدام وضعیت مشخصی نداریم؛ بعضی از همکاران ما که سابقه زیادی در این آبفا دارند زیر نظر پیمانکار کار میکنند.
این کارگر آبفای اهواز گفت: به عنوان نمونه همکاران آبفای شهری ما در اهواز که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکار مشغول کارند، گزارش دادهاند که سه ماه حقوق خود را دریافت نکردهاند. در عین حال طرح طبقهبندی مشاغل برای آنها به درستی اجرا نشده و خواستار تبدیل وضعیت شغلی خود از هستند.
وی افزود: از ابتدای سال ۹۹که بحث ادغام آبفا شهری و روستایی مطرح شد مشکلات ما بیشتر شد، تا جایی که کارگران مرتبا دست به اعتراض صنفی میزنند. در عین حال در هر دوره از اعتراض وعدههای زیادی برای پرداخت حقوق و بیمه از طرف مسئولان داده شد، ولی میتوان گفت به هیچکدام از آنها عمل نشده است.
طبق اظهارات این کارگر؛ ادغام بدون مطالعه شرکت آب و فاضلاب اهواز برای جداسازی همکاران روستایی و شهری، مشکلات کارگران را چند برابر و چرخه خدمترسانی به شهروندان اهوازی را مختل کرده و به یک بحران تبدیل شده است.
این کارگر همچنین تصریح کرد: توان مالی شرکتهای پیمانکاری پاسخگوی تامین اقلام و تجهیزات مورد نیاز برای خدمترسانی به شهروندان نیست در عین حال آنها در پرداخت حقوق کارگران با مشکل مواجه هستند.
وی افزود: در صورتی که آبفای اهواز به استقلال خود بازنگردد توان ساماندهی نیروهای شاغل در شرکت و حفظ سطح خدماترسانی به شهروندان را نخواهد داشت.
یکی دیگر از کارگران آبفای اهواز با انتقاد از ادامه روند موجود گفت: چرا امنیت شغلی و امید به آینده کارگران شرکتی آب و فاضلاب اهواز هر روز در معرض تهدید بیشتر قرار میگیرد. ما از تبعیض و بیعدالتی خسته شدهایم.
وی به عنوان یک کارگر شرکتی در رابطه با تبعیض گفت: من در مقایسه با یک همکار رسمی که هر دو به عنوان اپراتور در یک ایستگاهای آب و فاضلاب کار میکنیم، سابقه کاریمان تقریبا یکسان است اما من ۷میلیون تومان حقوق میگیرم و ایشان که شرکتی نیستند ۱۲میلیون!
این کارگر همچنین از عدم اجرای طرح طبقهبندی مشاغل براساس الزامات قانونی انتقاد کرده و گفت: خواستار اجرای دقیق و عادلانه طرح طبقهبندی هستیم؛ طرحی که هم اکنون برای بسیاری از کارگران به درستی اجرا نشده است.
به گفته وی، شرکتیهای آب و فاضلاب اهواز عموماً از نظر تخصص، مدرک دانشگاهی و سابقه کار با قراردادیها و رسمیها برابر هستند فقط این گروه، قربانی تبعیض شدهاند و قرار نیست هیچ نهادی به دادشان برسد.
او در پایان با انتقاد از سکوت مسئولان استانی در برابر اعتراض مکرر کارگران آبفای اهواز گفت: در صورت ادامه بیتوجهیها ما کارگران آبفای اهواز ناچاریم برای شناساندن صدای اعتراضی خود به گوش مسئولان کشوری عازم تهران شویم.
حکم دیوان عدالت اداری برای خفه کردن هرگونه صدای عدالت خواهی؛ اعتراض مطلقاً ممنوع!
تزلزل مدام کاری، هدیهی دادنامه ۱۷۹ دیوان عدالت است، دادنامهای که اجازه میدهد در مشاغل مستمر با قیدِ مدت زمان، قرارداد موقت بست؛ باقری معتقد است یا این دادنامه باید باطل شود یا یک راه کوتاهتر، وزارت کار بخشنامه صادر کند و در مشاغل مستمر، قرارداد موقت را ممنوع نماید.
کارگران روزمزد و حجمیِ نفت خواستار تبدیل وضعیت استخدامی شدند!
کارگران روزمزد و حجمی شرکتهای زیرمجموعه مناطق نفت خیز جنوب، از شرایط شغلی خود انتقاد دارند.
یک کارگر نیشکر هفتتپه براثر شلیک گلوله افراد ناشناس مصدوم شد
شماری از کارگران مجتمع نیشکر هفته تپه در تماس با خبرنگار ایلنا گفتند: حوالی ظهر دیروز (جمعه۲۳ مهر ماه) یک نفر از کارگران واحد پمپ آب یک، روبروی کارخانه حریر پارس مجتمع نیشکر هفتتپه هدف تیر اندازی افراد ناشناس قرار گرفت.
شرکتهای واسطهای و پیمانکاریِ رژیم از خون کارگران تغذیه میکنند
کارگران خدماتی شهرداری تبریز در شهرداری حدود دو هزار و ۵۰۰ کارگر پاکبان و سبزبان به همراه ۲۰۰ راننده استیجاری کامیون حمل زباله با سوابق ۱۵ تا ۲۰ سال مشغول کارند. حقوقی که آنها از شرکتهای واسطهای دریافت میکنند کفاف زندگیشان را نمیدهد خواستار تبدیل وضعیت شغلی خود هستند.