کارشناسان آمریکایی اعتقاد دارند که مدرن کردن تجهیزات هستهای این کشور باید هر چه زودتر شروع شود ولی به نظر میرسد در رقابت با چین و روسیه، غرب در حال عقب افتادن است. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تلگراف، پیش بینی می شود ظرف یک دهه چین به اندازه آمریکا کلاهک هستهای ... آمریکا بازنده رقابت قدرتهای هستهای خواهد شد؟
اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشاندهنده “تشدید بیسابقه” تنشها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بیسابقه تنشها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین گفت که بهروزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشکهای دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند
لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا و شی جینپینگ رئیسان جمهوری برزیل و چین از ارتقای مشارکت راهبردی خود در سطح جهانی خبر داده و بر اولویت دادن به صلح بینالمللی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا که چهارشنبه میزبان شی بود، گفت: چین و برزیل در دنیایی که گرفتار مناقشههای مسلحانه ... چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند
واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیتهای تسلیحات هستهای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
بیش از۱۰ میلیون کاربر اینترنتی چین خواستار بازرسی آزمایشگاه بیولوژیک «فورت دتریک» آمریکا شدند
به گزارش رادیو و تلویزیون مرکزی چین، تا ساعت ۲۲ و ۵۰ دقیقه روز شنبه ۲۴ جولای (۲ مرداد)، شمار کاربران اینترنتی چینی که در صفحه اینترنتی روزنامه «گلوبال تایمز» طومار درخواست از سازمان بهداشت جهانی برای بازرسی آزمایشگاه بیولوژیک نظامی «فورت دتریک» آمریکا را امضا کردند، از ۱۰ میلیون نفر فراتر رفت.
جالب این است که در هنگام نزدیک بودن شمار ثبت نام کاربران به ۱۰ میلیون، سرور صفحه اینترنتی مورد حملات سایبری از آدرس های آی پی در آمریکا قرار گرفت، اما این حملات ناکام ماند.
در آغاز ماه ژوئن سال جاری در حاشیه نشست سازمان بهداشت جهانی، برخی کاربران اینترنتی چین با انتشار نامه ای علنی به سازمان بهداشت جهانی خواستار بازرسی آزمایشگاه فورت دتریک آمریکا در برنامه منشاءیابی کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی شدند و یک صفحه اینترنتی برای امضای طومار این درخواست راه اندازی کردند.
این اقدام در شرایطی صورت گرفته است که گروه بین المللی کارشناسان سازمان بهداشت جهانی پس از بازرسی در آغاز سال جاری نشت ویروس از آزمایشگاه ووهان در چین را بسیار بعید اعلام کرد. این در حالی است که آمریکا با انحراف واقعیات همچنان بر شایعه پردازی و پخش تئوری نشت ویروس از پژوهشگاه ویروس شناس ووهان پافشاری کرده و سازمان بهداشت جهانی را به تمرکز منشاءیابی در چین وادار کرده است.
با این حال بر اساس گزارشات به دست آمده، اگر ویروس کرونا واقعاً از آزمایشگاه نشت کرده باشد، منطقی این است که آزمایشگاه بیولوژیک فورت دتریک آمریکا نخستین مقصد بازرسی باشد؛ چرا که طبق گزارش های متعدد رسانه ای و علمی، ویروس های مرگبار زیادی از جمله ویروس های «سارس» و «ابولا» در آنجا وجود داشته و آزمایش های بسیار خطرناک بیولوژیک را انجام داده است.
به گزارش به دست آمده، قبل از شیوع بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز سال ۲۰۱۹، یک حادثه جدی نشت ویروس در آزمایشگاه فورت دتریک به وقوع پیوست اما دولت آمریکا به بهانه «امنیت ملی» از اعلام اطلاعات لازم خودداری کرد.
با توجه به آنکه تا کنون ده ها میلیون نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۶۰۰ هزار نفر جان باخته اند، بسیاری کاربران اینترنتی چین بر این باورند که قبل از فصل پاییز سال ۲۰۱۹، کرونا در آمریکا شیوع داشته است.
افزون بر این، آمریکا همواره از امضای «پیمان منع سلاح های شیمیایی» خودداری کرده است.
جالب این است که رسانه های آمریکا طومار علنی مذکور و درخواست کاربران اینترنتی چینی را نادیده گرفته و برای انحراف افکار عمومی به سیاهنمایی پژوهشگاه ویروس شناسی ووهان را پرداخته و حتی برخی مقامات آمریکایی برای جمع آوری مدارک جعلی در این راستا ایجاد جایزه ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلاری را مطرح کردند.
مضحک این است که برخی رسانه های آمریکایی چندی پیش فهرستی رده بندی مبارزه کشورها با کرونا را ایجاد کردند که در آن آمریکا با بیش از ۶۰۰ هزار مورد فوتی را در مقام نخست قرار دادند!
چین: به آمریکا میآموزیم چگونه با دیگران رفتار کند
در آستانه سفر خانم وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا به پکن که به گفته یک مقام واشنگتن از موضع قدرت انجام خواهد شد، وزیر امور خارجه چین خاطر تاکید کرد: به آمریکا یاد میدهیم که چگونه با دیگران رفتار کند.
پکن: آمریکا در کشورهای دیگر آزمایشهای بیولوژیک انجام میدهد
سفیر چین در روسیه از آمریکا خواست به جای پنهانکاری در خصوص آزمایشهای بیولوژیک خود در کشورهای دیگر، برای یافتن منشأ ویروس کرونا همکاری کند.
شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام میشود
شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.
یک سوم بانکهای مرکزی جهان به دنبال یوآن چین
نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد، یک سوم بانکهای مرکزی جهان به دنبال این هستند یوآن را به ذخایر ارز خارجی خود اضافه کنند.