افزایش چشمگیر صادرات نفت ایران به چین به‌رغم تداوم تحریم‌های آمریکا

در حالی که ایالات متحده تحریم‌های جدیدی علیه صادرات نفت ایران اعمال کرده، گزارش‌ها نشان می‌دهد که صادرات نفت ایران به چین در ماه فوریه به ۱/۷۴ میلیون بشکه در روز رسیده است که ۸۶ درصد بیشتر از ژانویه است. به گزارش صدای آلمان: بر اساس داده‌های اولیه شرکت اطلاعاتی Kpler Ltd، صادرات نفت ایران ... افزایش چشمگیر صادرات نفت ایران به چین به‌رغم تداوم تحریم‌های آمریکا

ادامه

آلمان, آمریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, هندوستان

پیونگ‌یانگ: آمریکا خواب «خلع سلاح هسته‌ای» کره شمالی را ببیند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کیم یو جونگ، معاون دبیرکل کمیته مرکزی حزب حاکم کره شمالی و خواهر قدرتمند کیم جونگ اون، رهبر این کشور رویای آمریکا برای خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ را خیال خام خواند. جونگ تاکید کرد که کره شمالی هرگز برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را تسلیم نخواهد کرد. اظهارات ... پیونگ‌یانگ: آمریکا خواب «خلع سلاح هسته‌ای» کره شمالی را ببیند

ادامه

آمریکا, استقلال, تحریم, تنش‌زایی, جهان, خبر, ژاپن, شبه جزیره کره, کره جنوبی, کره شمالی

مدودف: آمریکا و متحدانش جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داده‌اند

دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت ملی روسیه، امروز سه‌شنبه، گفت که آمریکا و غرب با جنگ نیابتی با روسیه در اوکراین، جهان را به سمت جنگ جهانی سوم سوق داده‌اند. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، خبرگزاری تاس روسیه نوشت: مدودوف در بیانیه ای به مناسبت پانزدهمین سالگرد امضای پیمان استارت جدید، توسط آمریکا و ... مدودف: آمریکا و متحدانش جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داده‌اند

ادامه

آمریکا, اوکراین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب

کارشناسان چینی: تهدید و تحریم، تنها باعث تشدید مسئله ی هسته ای ایران می شود

به دنبال تشدید تحریم های دولت ایالات متحده به ریاست ترامپ علیه ایران به بهانه مهار برنامه هسته ای ایران، کارشناسان و اساتید دانشگاه های چین معتقدند تحریم ها نه تنها راه حل موثر برای مسئله هسته ای ایران نیستند، بلکه باعث وخیم تر شدن شرایط می شوند. به گزارش CGTN : آمریکا روز سه‌شنبه ... کارشناسان چینی: تهدید و تحریم، تنها باعث تشدید مسئله ی هسته ای ایران می شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, امارات, ایران, تحریم, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, فلسطین, مذاکرات اتمی

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

وزیر کشور ترکیه به همکاری امنیتی آنکارا با آمریکا خاتمه داده است

یک وبگاه خبری از تلاش وزیر کشور ترکیه در خاتمه دادن به همکاری امنیتی آنکارا با آمریکا خبر داد.

 

به گزارش فارس؛ یک وبگاه خبری روز دوشنبه از خاتمه همکاری امنیتی ترکیه با آمریکا و تلاش های وزیر کشور ترکیه و برخی مقام های دیگر  در این راه خبر داد.

 

به نوشته وبگاه «میدل ایست مانیتور » این مسئله بخشی از اقدام‌های «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه است. منابع مطلع نزدیک به وزیر کشور ترکیه گفتند که سلیمان سویلو به دلیل اختلافات بین آنکارا و واشنگتن از زمان روی کار آمدنش در پنج سال گذشته، تعدادی از برنامه‌های مشترک و همکاری بین ترکیه و آمریکا را به تدریج به حالت تعلیق درآورد.

 

این فعالیت‌ها شامل آموزش مشترک نیروهای پلیس ترکیه و ایالات متحده، دسترسی زودهنگام به اطلاعات مظنونان و سایراطلاعات اطلاعاتی مشترک است. این محدودیت‌ها بیشتر محدود به دسترسی زودهنگام به داده‌ها و اطلاعات مشترکی بود که ایالات متحده قبلاً از آنها بهره مند بود.

 

روابط فزاینده بین ایالات متحده و ترکیه در چند سال گذشته اوج گرفته، اما ظاهرا اقدامات سویلو جنبه شخصی نیز داشته زیرا او و دیگر وزرا دو بار توسط واشنگتن تحریم شدند.

 

سویلو همچنین مدتهاست که به ایالات متحده در زمینه دست داشتن در کودتای نافرجام ارتش ترکیه در سال ۲۰۱۶ مشکوک است و امتناع واشنگتن از استرداد «فتح الله گولن» واعظ مخالف دولت ترکیه بر این شک افزوده است.

 

چندی قبل  یک مقام ارشد ترکیه از اقدام آمریکا در کنار گذاشتن آنکارا از مشارکت در طرح تولید جنگنده‌های اف‌-۳۵ انتقاد کرد. «اسماعیل دمیر»، رئیس سازمان صنایع دفاعی نهاد ریاست جمهوری ترکیه گفته هیچ کشوری نمی‌تواند به صورت یکجانبه کشور دیگری را از پروژه ساخت این جنگنده‌های پیشرفته کنار بگذارد.

 

آمریکا سال ۲۰۱۹ ترکیه را به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه چند ملیتی مذکور کنار گذاشته و تحویل این جنگنده‌ها به آنکارا و آموزش خلبانان آن را به تعلیق درآورده است.

 

ترکیه در کنار، ایالات متحده، انگلیس، کانادا، دانمارک، استرالیا، ایتالیا، هلند، نروژ در این برنامه شرکت داشت و بر اساس این قرارداد، هر کدام از  این نه کشوری که در ساخت این جنگنده مشارکت دارند، قطعاتی را می‌سازند که در نهایت در سه نقطه جهان این قطعات کنترل شده و سر هم می‌شوند و به جز ایالات متحده، دو خط تولید دیگر در ایتالیا و ژاپن هستند.

 

ترکیه خواستار خرید ۱۰۰ فروند جنگنده پیشرفته اف-۳۵ شده بود. نخستین جنگنده‌ها در سال ۲۰۱۸ به ترکیه تحویل شد و خلبانان ترکیه تحت آموزش قرار گرفتند و سپس، پنج فروند دیگر از این جنگنده به ترکیه تحویل شد اما تصمیم آنکارا مبنی بر خرید سامانه پدافندی اس ۴۰۰ از روسیه، موجب شد که طرف آمریکایی از تحویل این جنگنده‌ها به آنکارا خودداری کند و خلبانان ترکیه را از برنامه آموزش برای پرواز این نوع جنگنده خارج کرد.

شرودر؛ تلاش‌های دنیای غرب برای منزوی کردن چین اصلا موفق نخواهد شد

گرهارد شرودر صدر اعظم پیشین آلمان در مصاحبه خود خواستار تقویت گفت و گو و همکاری اروپا با چین شد و با اعمال موضع سختگیرانه و تحریم‌های اروپا علیه چین مخالفت کرد.

ادامه

اروپا, المان, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, جهان غرب, چین, حقوق بشر

پرس تی وی: آمریکا قصد لغو کامل هیچ‌یک از تحریم‌ها را ندارد

منابع آگاه از مذاکرات جاری در وین میان ایران و طرف‌های برجام می‌گویند، آمریکا قصد لغو کامل هیچ‌یک از تحریم‌های نفتی، بانکی، مالی و انرژی را ندارد.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, مذاکرات اتمی