کوبا خواستار آزادی فوری عناصر ناوگان صمود شد

وزارت خارجه کوبا تجاوز اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری عناصر این ناوگان شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزیر امور خارجه کوبا با صدور بیانیه‌ای در واکنش به یورش اسرائیل به ناوگان صمود برای شکستن محاصره غزه، بازداشت بیش از ۴۰۰ نفر از ... کوبا خواستار آزادی فوری عناصر ناوگان صمود شد

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, جهان, خبر, فلسطین, کوبا, نسل‌کشی

نتانیاهو ترامپ را دور زد؛ اسرائیل پس از عقب‌نشینی در غزه می‌ماند

اسرائیل پس از توافق تبادل اسرا و عقب‌نشینی از غزه اعلام کرده قصد دارد حضور نظامی خود را در سه نقطه استراتژیک این باریکه ادامه دهد؛ اقدامی که عملا طرح ابتکاری رئیس‌جمهور آمریکا را به حالت نیمه‌تعلیق درآورده و نشان‌دهنده تلاش تل‌آویو برای حفظ کنترل بر غزه است. به گزارش ایلنا به نقل از رای ... نتانیاهو ترامپ را دور زد؛ اسرائیل پس از عقب‌نشینی در غزه می‌ماند

ادامه

آمریکا, اسراییل, تنش‌زایی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

واکنش دفتر نتانیاهو به پاسخ حماس به طرح آتش‌بس در غزه

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد که در پی پاسخ رسمی جنبش حماس به طرح آتش‌بس دونالد ترامپ، اسرائیل آماده اجرای فوری مرحله اول این طرح برای آزادی گروگان‌ها (اسیران اسرائیلی در غزه) است. به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در بیانه ای افزود: اسرائیل در حال ... واکنش دفتر نتانیاهو به پاسخ حماس به طرح آتش‌بس در غزه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صلح, غرب, فلسطین

اعتصابات گسترده بخش حمل و نقل ایتالیا در اعتراض به نسل‌کشی در غزه

اعتصابات کارگران ایتالیایی قرار است مدارس، مراکز درمانی و خدمات حمل و نقل در سراسر کشور، از جمله مراکز هوایی و ایستگاه‌های قطار، مترو و فرودگاه‌ها را در رم و میلان تحت تأثیر قرار دهد. به گزارش ایلنا و به نقل از خبرگزاری یورونیوز، مسافران در ایتالیا برای اختلال شدید در سطح حمل و نقل ... اعتصابات گسترده بخش حمل و نقل ایتالیا در اعتراض به نسل‌کشی در غزه

ادامه

اسراییل, اعتراضات اجتماعی, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, طبقه کارگر, فلسطین, نسل‌کشی

آکسیوس: نتانیاهو از واکنش ترامپ به پاسخ حماس شوکه شد

رسانه آمریکایی نوشته نخست‌وزیر اسرائیل از واکنش رئیس‌جمهور آمریکا به پاسخ حماس به طرح پیشنهادی درباره غزه شوکه شده است. به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد اسرائیلی گفته «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، از واکنش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به پاسخ جنبش حماس شوکه شده است. طبق گزارش آکسیوس، این مقام گفته نتانیاهو در نشست‌های ... آکسیوس: نتانیاهو از واکنش ترامپ به پاسخ حماس شوکه شد

ادامه

آمریکا, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش

بیانیهٔ مشترک حزب‌های کمونیست و کارگری در محکوم کردن ادامهٔ خون‌ریزی و اشغال توسط اسرائیل

ما حزب‌های کمونیست و کارگری امضاکنندهٔ این بیانیه، تجاوز اسرائیل علیه فلسطینیان در اورشلیم، و نیز ادامهٔ بمباران نظامی غزه را که به کشته شدن تعداد زیادی غیرنظامی فلسطینی و مجروح شدن و نقص عضو صدها نفر دیگر، از جمله کودکان، منجر شده است، به‌شدّت و قاطعانه محکوم می‌کنیم.

 

نقض آشکار قوانین بشردوستانهٔ بین‌المللی و دیگر قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل چندین دهه است که ادامه دارد، و از کمک‌ها و همدستی و حمایت کامل قدرت های امپریالیستی برخوردار بوده است، و تا امروز هیچ‌گونه مداخلهٔ جدّی و مؤثری توسط نهادهای بین‌المللی برای پایان دادن به این موارد نقض قانون یا محکوم کردن آشکار آنها صورت نگرفته است.

 

ما خواهان:

 

• توقف فوری بمباران و محاصرهٔ غزه؛
• پایان دادن به حمله علیه فلسطینی‌ها و نقض حق آنها برای حضور در مسجد الاقصیٰ و اطراف آن و همهٔ مکان‌های مقدّس دیگر؛ و
• توقف حمله‌ها بی‌امان و ارعاب ساکنان فلسطینی در اورشلیم (بیت‌المقدس) شرقی توسط مقام‌های دولتی و شهرک‌نشینان اسرائیلی، از جمله توقف بیرون کردن خانواده‌های فلسطینی از محلهٔ شیخ جرّاح، که بخشی از کارزار مداوم اسرائیل برای پاکسازی قومی [ملّت فلسطین] است؛ هستیم.
ما همبستگی کامل و بی‌دریغ خود را با مبارزهٔ عادلانهٔ مردم فلسطین به منظور پایان دادن به اشغال سرزمین‌هایشان و در راه تأسیس کشوری مستقل، در درون مرزهای به رسمیت شناخته شده در ۴ ژوئن ۱۹۶۷، با اورشلیم (بیت‌المقدس) شرقی به عنوان پایتخت آن، و حق بازگشت برای همهٔ پناهندگان فلسطینی بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این مورد، ابراز می‌کنیم.

 

ما از همهٔ مردم ترقی‌خواه و صلح‌جو می‌خواهیم که صدای خود را بلند کنند و به این فراخوان بپیوندند.

 

۱. حزب کمونیست آلبانی، ۲. حزب کمونیست استرالیا، ۳. حزب کار اتریش، ۴. تریبون مترقی دموکراتیک، بحرین، ۵. حزب کمونیست بنگلادش، ۶. حزب کارگران بلژیک، ۷. حزب کمونیست بلژیک، ۸. حزب کمونیست بریتانیا، ۹. حزب کمونیست جدید بریتانیا، ۱۰. حزب کمونیست کانادا، ۱۱. حزب کارگران سوسیالیست کرواسی، ۱۲. حزب کمونیست کوبا، ۱۳. آکل، قبرس، ۱۴. حزب کمونیست بوهم و موراوی، ۱۵. حزب کمونیست در دانمارک، ۱۶. حزب کمونیست فرانسه، ۱۷. حزب کمونیست آلمان، ۱۸. حزب کمونیست یونان، ۱۹. حزب کارگران مجارستان، ۲۰. حزب کمونیست هند (مارکسیست)، ۲۱. حزب کمونیست عراق، ۲۲. حزب تودهٔ ایران، ۲۳. حزب کارگران ایرلند، ۲۴. حزب کمونیست اسرائیل، ۲۵. حزب کمونیست اردن، ۲۶. جنبش سوسیالیستی قزاقستان، ۲۷. حزب کمونیست لوکزامبورگ، ۲۸. حزب کمونیست مالت، ۲۹. حزب کمونیست مکزیک، ۳۰. حزب کمونیست نروژ، ۳۱. حزب کمونیست پاکستان، ۳۲. حزب کمونیست فلسطین، ۳۳. حزب کمونیست فیلیپین (PKP 1930)، ۳۴. حزب کمونیست پرتغال، ۳۵. حزب کمونیست آفریقای جنوبی، ۳۶. حزب کمونیست مردم اسپانیا (PCPE)، ۳۷. کمونیست های کاتالونیا، ۳۸. حزب کمونیست سری‌لانکا، ۳۹. حزب کمونیست سودان، ۴۰. حزب کمونیست سوریه، ۴۱. حزب کمونیست سوریه (متحد)، ۴۲. حزب کمونیست اوکراین، ۴۳. حزب کمونیست آمریکا، (توضیح: لیست اسامی حزب های کمونیست کارگری حامی این بیانیه که از امروز باز شده است، با دریافت تائیدیه حزب های دیگر در روزهای آتی کامل تر خواهد شد.)

ویتنام حملات اسرائیل به غزه را محکوم کرد

نماینده دائم ویتنام در سازمان ملل متحد ضمن ابراز همدردی با مردم فلسطین، حملات اخیر اسرائیل علیه غیر نظامیان و مردم بی دفاع غزه را به شدت محکوم  کرد.

ادامه

اسراییل, جنوب شرق آسیا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فلسطین, ویتنام

گلوبال تایمز: هدف اسرائیل از درگیری در غزه کاهش سرعت مذاکرات برجام است

روزنامه گلوبال تایمز چین در واکنش به درگیری اسرائیل با فلسطینیان نوشت: هدف فعلی جو بایدن رییس جمهوری آمریکا در خاورمیانه از سرگیری برجام است که در همین راستا، اسرائیل طی درگیری با فلسطینیان باعث کاهش سرعت مذاکرات هسته‌ای میان واشنگتن و تهران می‌شود.

ادامه

اسراییل, افغانستان, امریکا, ایران, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, دیدگاه, روسیه, فلسطین, مذاکرات اتمی, مقاله

اسرائیل مرتکب جنایات جنگی شده و از بمب‌های فسفری علیه غزه استفاده می‌کند

وزارت خارجه فلسطین ضمن انتقاد از کارشکنی‌های آمریکا در نشست شورای امنیت درباره فلسطین، اعلام کرد، رژیم اسرائیل مرتکب جنایات جنگی شده و حتی از بمب‌های فسفری علیه مردم نوار غزه استفاده کرده است.

ادامه

اسراییل, امریکا, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین