گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در اراضی فلسطینی اشغالی، به انتقاد از اظهارنظر وزیر امور خارجه انگلیس درباره نسلکشی در غزه پرداخته و گفت او وقوع این جنایت در نوار غزه را انکار میکند. به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در اراضی فلسطینی ... گزارشگر سازمان ملل انگلیس را به انکار نسلکشی در غزه متهم کرد
تلاش امپریالیسم برای گسترش
لنین در کتاب امپریالیسم [امپریالیسم- بالاترین مرحلهٔ سرمایهداری] نوشته بود: “تلاش ناگزیر سرمایهٔ مالی [این است که] حوزههای نفوذ خود و حتی قلمرو واقعی خود را گسترش دهد”. او در زمانی این کتاب را نوشت که رقابت بین امپریالیستها ویژگی اصلی جهان بود، جهانی که در آن این تلاش بهشکل مبارزهای رقابتی بین سرمایههای مالی ... تلاش امپریالیسم برای گسترش
رویکرد خصمانه مسئول آتی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در قبال چین و روسیه
مسئول بعدی سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تاکید بر تقویت امنیت اروپا، ادعا کرد که روسیه و تا حدودی چین در حال بهرهبرداری از جوامع اروپایی هستند. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، «کایا کالاس» در نامهای مکتوب به اعضای پارلمان اروپا اعلام کرد: «امنیت اروپا برای من به عنوان فردی که از ... رویکرد خصمانه مسئول آتی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در قبال چین و روسیه
فریادهای سناتور استرالیایی بر سر شاه انگلیس: اینجا کشور تو نیست، سرزمین ما را پس بدهید
سناتور بومی استرالیا پادشاه انگلیس را در حال سخنرانی در پارلمان کشورش هدف ابراز خشم و انزجارشدید خود از بابت استعمارگری انگلیسیها در حق بومیان استرالیا و نسلکشی این بومیان از سوی آنها قرار داد. به گزارش ایسنا، «لیدیا تورپ»، سناتور مستقل و بومی ایالت ویکتوریا، استرالیا هنگام سخنرانی چارلز سوم، پادشاه انگلیس در پارلمان ... فریادهای سناتور استرالیایی بر سر شاه انگلیس: اینجا کشور تو نیست، سرزمین ما را پس بدهید
خروش اسپانیاییها در حمایت از فلسطین
هزاران نفر از مردم اسپانیا با حضور در خیابانهای پایتخت و سایر شهرهای این کشور، فشار دولت بر رژیم اسرائیل برای پایان دادن به جنگ در خاورمیانه و «نسلکشی» در غزه را خواستار شدند. به گزارش ایرنا از روزنامه ال موندو، در آستانه سالگرد عملیات نیروهای حماس علیه مواضع اسرائیل موسوم به طوفان الاقصی در ... خروش اسپانیاییها در حمایت از فلسطین
اکثریت کاناداییها مخالف ریاست رسمی ملکه الیزابت دوم بر کشور هستند
شهروندان کانادا به طور فزایندهای منتقد حمایت از ملکه الیزابت دوم به عنوان رئیس رسمی دولت خود که در آن ملکه انگلیس فرماندار کل کانادا نیز است، هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، جاستین ترودو روز سهشنبه سکوت خود را در مورد مصاحبه جنجالی “مگان مارکل”، همسر شاهزاده هری که در آن گفته بود پس از پیوستن به خانواده سلطنتی ساکت شده، حمایتی که انتظار داشته را دریافت نکرده و ملکه انگلیس را به نژادپرستی متهم کرد، شکست.
این مصاحبه باعث درخواستهای فزاینده از کانادا- عضوی از جامعه مشترکالمنافع با انگلیس که رهبری رسمی آن را ملکه الیزابت دوم بر عهده دارد، شده که روابط خود با سلطنت انگلیس را قطع کند.
ترودو به خبرنگاران گفت: من متوجه هستم که برخی افراد به دنبال گفتوگوهای پیرامون قانون اساسی هستند، من قرار نیست در حال حاضر در آنها مشارکتی داشته باشم.
نخستوزیر کانادا تصدیق کرد که تمام نهادهای موجود در کانادا، محصول جانبی یک گذشته استعماری، تبعیضآمیز و نژادپرست به صورت سیستماتیک هستند؛ اما درخواستهای کنونی برای لغو آنها را رد کرد و در عوض گفت دولت باید به کاناداییها گوش دهد، نابرابریهای موجود را درک کند و برای بهبود و تغییر آنها تلاش کند.
نظرسنجیها حتی پیش از این مصاحبه نشان دادهاند که شهروندان کانادا به طور فزایندهای منتقد حمایت از ملکه الیزابت دوم به عنوان رئیس رسمی دولت خود که در آن ملکه انگلیس فرماندار کل کانادا نیز است، هستند.
نظرسنجی مؤسسه Angus Reid که ماه گذشته منتشر شد، نشان داد کمتر از نیمی از کاناداییها متمایل به، به رسمیت شناختن ملکه الیزابت دوم به عنوان رئیس رسمی دولت خود هستند و تنها ۳۲ درصد کاناداییها باور دارند که ملکه انگلیس باید به طور قانونی فرماندار کل آنها باشد، در حالی که درصد موافقان این امر در آوریل ۲۰۱۶، ۴۲ درصد بوده است.
پیشنهاد نخستوزیر سابق استرالیا برای خروج از قیمومیت خاندان سلطنتی انگلیس
مالکون تورنبال نخستوزیر سابق استرالیا در مصاحبهای خواستار خروج این کشور از قیمومیت انگلیس و انتخاب رییس کشور توسط شهروندان استرالیایی شد.
هلند غنائم دوران استعمار را به کشورهای مبدا بازمیگرداند
دولت هلند شیوهنامه جدیدی اتخاذ کرده که به موجب آن غنائم دوران استعمار و آنچه که برای کشورهای مستعمره اهمیت فرهنگی خاصی دارند را بدون قید و شرط به این کشورها بازمیگرداند.
آیا توسعه ایراد دارد؟ جغرافیای سیاسی طرح راه ابریشم جدید (یک کمربند، یک راه)
طرح ابتکاری راه ابریشم جدید (راج) یا طرح “یک کمربند، یک راه”، در پی پیشرفت جهان است. چرا این امر برای ایالات متحده و برخی از متحدان غربیاش مشکل ساز شده است؟ “کیث لمب” توضیح میدهد.
وزیر خارجه ونزوئلا: رفتار اروپاییها یادآور دوران استعمارگری است
«ایگناسیو رامونت» ناظر بینالمللی اهل اسپانیا نیز با توجه به امتناع اتحادیه اروپا از فرستادن ناظر به این انتخابات اعلام کرد: اتحادیه اروپا توجیه قانونی و سیاسی برای ابطال یا به رسمیت نشناختن انتخابات ونزوئلا را ندارد و به تبعیت از ایالات متحده آمریکا این اقدام را در پیش گرفته است.