آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

کره شمالی “نیرومندترین موشک جهان” را به نمایش گذاشت

رژیم کره شمالی به مناسبت برگزاری کنگره حزب کارگری حاکم یک موشک بالستیک را به نمایش گذاشت. به نظر کارشناسان این حرکت را می‌توان نوعی قدرت‌نمایی در برابر جو بایدن، رئیس جمهور آینده ایالات متحده تعبیر کرد.

 

رژیم کره شمالی به مناسبت برگزاری کنگره حزب کارگری حاکم یک موشک بالستیک را به نمایش گذاشت. به نظر کارشناسان این حرکت را می‌توان نوعی قدرت‌نمایی در برابر جو بایدن، رئیس جمهور آینده ایالات متحده تعبیر کرد.

کره شمالی در جریان رژه نظامی یک موشک بالستیک نیرومند را معرفی کرد. رژه نظامی به مناسبت کنگره حزب کارگر حاکم برگزار شد. کیم جونگ اون رهبر کشور، در نطق رسمی خود ایالات متحده را بزرگترین دشمن کره شمالی دانست و از گسترش زرادخانه هسته‌ای کشور خبر داد.

 

به گفته خبرگزاری رسمی کره شمالی این موشک تازه از زیردریایی‌ها شلیک می‌شود و خبرگزاری رسمی کشور آن را “نیرومندترین سلاح جهان” خواند.

 

به گفته این خبرگزاری این موشک قادر است “دشمنان را در خارج از قلمرو کشور نابود” کند. چنین تعبیری دلالت بر آن دارد که برد موشک فراتر از خاک شبه جزیره کره است و می‌تواند تا قلمرو ژاپن برسد.

 

کارشناسان معرفی موشک یادشده را به معنای قدرت‌نمایی در برابر جو بایدن، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده، تعبیر کرده‌اند.

 

ارتش آمریکا حدود ۲۸ هزار و ۵۰۰ سرباز در کره جنوبی مستقر کرده و دارای پایگاه نظامی پراهمیتی در ژاپن است.

 

“پیام قوی”

 

به نظر کارشناسان احتمال می‌رود که کیم جونگ اون قصد دارد وضعیت کشورش را به جو بایدن گوشزد کند، رئیس جمهوری که تنها چند روز دیگر زمام امور را در کاخ سفید به عهده می‌گیرد.

 

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در سال‌های گذشته تلاش کرد با هدف برچیده شدن تحریم‌ها با دونالد ترامپ کنار بیاید. میان دو سیاستمدار تعارف‌های زیادی رد و بدل شد اما نتایج ملموسی  در پی نداشت.

 

دو رهبر سه بار با هم دیدار کردند که آخرین آن در فوریه ۲۰۱۹ در هانوی پایتخت ویتنام بود و دستاورد مهمی نداشت.

 

از آن زمان گفت‌وگوهای دو طرف قطع شده و کره شمالی هم به دنبال گسترش برنامه هسته‌ای خود رفته است که به نگرانی کشورهای منطقه به ویژه کره جنوبی دامن می‌زند.

 

رهبر کره شمالی پیش از این به جو بایدن به شدت حمله کرده است. بایدن در جریان رقابت‌های انتخاباتی آمریکا کیم را “جنایتکار” خواند و کیم هم از او به عنوان “سگ هار” نام برد.

دولت ترامپ چین، کوبا، ونزوئلا، کره شمالی، روسیه و ایران را دشمنان ایالات متحده خواند

وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریکا با صدور دو دستورالعمل دولتی اعلام کرد موازین نظارتی جدیدی را برای کنترل انتقال فنآوری‌ها و فعالیت‌های افرادی که ممکن است با سرویس‌های نظامی خارجی همکاری کنند، افزایش می‌دهد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, خبر, روسیه, کره شمالی, کوبا, ونزوئلا

به دنبال هشدار چین، سفر نماینده آمریکا در سازمان ملل به تایوان لغو شد

وزارت خارجه تایوان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، به تصمیم وزارت خارجه آمریکا در لغو سفر سفیر این کشور در سازمان ملل به تایوان احترام می‌گذارد و آن را درک می‌کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, سازمان ملل, شرق آسیا, لوکزامبورک