استقبال گرم و ویژه از رهبر چین در صربستان + فیلم

شی جین پینگ، در ۲۵امین سالگرد بمباران سفارت چین در صربستان در بلگراد، پایتخت، با استقبال گرم و ویژه مقام‌های رسمی و جمعیتی از شهروندان صرب، دومین مرحله از سفر اروپایی خود را ادامه داد. به گزارش یورو نیور؛ سفر رهبر چین به صربستان مصادف بود با بیست و پنجمین سالگرد بمباران «اشتباهی» سفارت این ... استقبال گرم و ویژه از رهبر چین در صربستان + فیلم

ادامه

آلمان, اروپا, جنوب شرق اروپا, چین, سوئیس, شرق آسیا, صربستان, فرانسه, فیلم, گزارش, مجارستان

امضا نزدیک به ۲۰سند همکاری دوجانبه در دیدار شی جین‌پینگ با ماکرون

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین بعد از ظهر دوشنبه ششم مه (۱۷ اردیبهشت) به وقت محلی در کاخ الیزه با «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی خود دیدار و گفتگو کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین بعد از ظهر دوشنبه ششم مه (۱۷ اردیبهشت) به وقت محلی در ... امضا نزدیک به ۲۰سند همکاری دوجانبه در دیدار شی جین‌پینگ با ماکرون

ادامه

استقلال, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, صلح, فرانسه, گزارش

در سال ۲۰۲۳ نرخ مرگ و میر در ژاپن بیش از دو برابر تولد بوده است

داده‌های اخیر دولت ژاپن در مورد میلیون‌ها خانه خالی از یکی دیگر از تبعات رشد جمعیت منفی در این کشور آسیایی پرده برداشت. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، ژاپن در حال حاضر یکی از پیرترین کشورهای جهان است. میانگین سنی این کشور نزدیک به ۴۹ سال است درحالیکه سال‌هاست دولت ژاپن تلاش می‌کند تا با ... در سال ۲۰۲۳ نرخ مرگ و میر در ژاپن بیش از دو برابر تولد بوده است

ادامه

جهان, حقوق بشر, ژاپن, شرق آسیا, گزارش

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

استقرار پیشرفته‌ترین موشک مافوق صوت ارتش چین در مجاورت تایوان و مانور ژاپن، آمریکا / استرالیا در دریای چین جنوبی

ناظران و منابع نظامی اعلام کردند، چین همزمان با آماده شدن برای حمله احتمالی به تایوان، تدابیر نظامی در سواحل جنوب شرق این کشور را تقویت می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه “ساوت چاینا مورنینگ پست”، ارتش آزادی‌بخش خلق چین پایگاه‌های موشکی خود را ارتقا بخشیده و یکی از منابع نظامی مستقر در پکن گفت: چین پیشرفته‌ترین موشک مافوق صوت دی ‌اف-۱۷ را در این منطقه مستقر کرده است.

 

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: موشک مافوق صوت دی ‌اف-۱۷ به تدریج جایگزین موشک‌های قدیمی دی‌ اف-۱۱ و دی اف- ۱۵ خواهد شد که دهه‌ها پیش در جنوب شرق چین مستقر شده بودند. این موشک جدید برد بلندتری دارد و قادر است تا اهداف را دقیق‌تر بزند.

 

موشک دی اف-۱۷ که حداکثر برد آن ۲۵۰۰ کیلومتر است، برای نخستین بار اول اکتبر سال گذشته در رژه روز ملی به مناسبت هفتادومین سالروز تاسیس جمهوری خلق چین رونمایی شد.

 

پکن، تایوان را یکی از استان‌های خودسر خود می‌داند و متعهد شده حتی با زور مجددا آن را به سرزمین چین الحاق کند. روابط میان پکن و تایپه از زمان پیروزی تسای اینگ-ون در انتخابات ریاست جمهوری تایوان در سال ۲۰۱۶ میلادی و امتناع از قبول اصل چین واحد وخیم شده است.

 

موضوع استقرار این موشک‌ها در سواحل استان‌های فوجیان و ژجیانگ در دوران ریاست جمهوری چن شویی-بیان، رئیس جمهور سابق تایوان مطرح شده بود.

 

امسال همزمان با تلاش تایپه برای نزدیک‌تر شدن به آمریکا و امضای یک سری توافق خرید تسلیحاتی از جمله موشک‌های پاتریوت و ارتقا جنگنده‌های وایپر اف-۱۶ روابط میان تایوان و چین بیش از پیش خدشه‌دار شده است.

 

آندری چانگ، سر دبیر مجله نظامی “کانوا دیفنس ریویو” (Kanwa Defence Review) گفت: تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که پایگاه‌های نیروی موشکی و تفنگداران دریایی در هر دو استان فوجیان و گوآنگدونگ طی سال‌های اخیر توسعه یافته‌اند.

 

وی افزود: هر تیپ نیروی موشکی در فوجیان و گوآنگدونگ در حال حاضر کاملا مجهز هستند. وسعت برخی از این پایگاه‌های موشکی در فرماندهی‌های شرقی و جنوبی چین در سال‌های اخیر حتی دو برابر شده‌اند و این نشان می‌دهد که ارتش خلق چین در حال افزایش آمادگی‌ها برای جنگی است که تایوان را هدف می‌گیرد.

 

چانگ تاکید کرد: یک پایگاه در شهر پانینگ واقع در استان گوآنگدونگ ارتقا یافته و در حال حاضر محل استقرار نوع جدیدی از موشک بالستیک است.

 

وی به خاطر حساسیت موضوع به نوع این موشک بالستیک اشاره‌ای نکرد.

 

چانگ گفت: این پایگاه موشکی در پانینگ مسئول حمله به جنوب تایوان است اما موشک‌های دی اف-۱۱ و دی اف-۱۵ آنقدر برد بلندی برای پرواز بر فراز رشته کوه مرکزی برای هدف گرفتن پایگاه‌های هوایی تایوان در تیتونگ و هوالاین را ندارند.

 

وی افزود: ارتش خلق چین همچنین سیستم دفاع هوایی اس- ۴۰۰ خود ساخت روسیه را مستقر کرده که می‌تواند موشک‌ها، پهپادها و جنگنده‌ها را در ۶۰۰ کیلومتری شناسایی و ساقط کند و در برابر هر گونه حمله از سوی نیروی هوایی تایوان دفاع کند.

 

چانگ تاکید کرد: سیستم رادار اس-۴۰۰ بسیار پیچیده است و می‌تواند کل تایوان را پوشش دهد. این سیستم قادر است تا جنگنده‌های نظامی تایوانی را به محض به پرواز درآمدن ساقط کند.

 

نیروی دفاع ساحلی ارتش خلق چین همچنین شامل ۲۰ تیپ نیروی هوایی است که برخی از آنها مسلح به نخستین جنگنده‌های رادار گریز جی-۲۰ این کشور هستند.

 

در همین حال تفنگداران دریایی چین نقش کلیدی در هرگونه حمله خواهند داشت و ۱۰ تیپ از ۱۳ تیپ آن در حال حاضر در امتداد سواحل جنوب شرقی چین مستقر هستند.

 

مانور ژاپن، آمریکا و استرالیا در دریای چین جنوبی

 

یگان هفتم نیروی دریای آمریکا امروز (سه شنبه) از برگزاری مانور دریایی کشورهای آمریکا، ژاپن و استرالیا در دریای چین جنوبی خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این یگان در بیانیه‌ای اعلام کرد، این پنجمین رزمایش مشترک در سال جاری میلادی در منطقه عملیاتی یگان هفتم نیروی دریایی آمریکا در دریای چین جنوبی بود.

 

این عملیات در حالی برگزار شد که آمریکا و متحدانش درخواست‌ها برای یک منطقه آزاد و باز آسیا-پاسیفیک را در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده درباره اقدامات چین در منطقه افزایش داده‌اند.

 

چین مدعی مالکیت تمامی منطقه دریای چین جنوبی است.

چین ویروس زنده کرونا را در مواد غذایی منجمد پیدا کرد

مقام‌های بهداشتی چین می‌گویند ویروس زنده کرونا را در بسته‌بندی مواد غذایی منجمد پیدا کرده‌اند، یافته‌ای که برخلاف تصورات پیشین می‌تواند از احتمال زنده باقی ماندن ویروس کرونا حتی در زنجیره‌های سرما حکایت داشته باشد.

ادامه

برزیل, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

ژاپن با آمریکا برای حذف چین از شبکه‌های مخابراتی همکاری نمی‌کند

روزنامه «یومیوری» ژاپن در گزارشی نوشت: این کشور قصد ندارد در زمان حاضر با آمریکا برای اجرای طرح حذف شرکت‌های چینی از شبکه‌های مخابراتی همکاری کند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, ژاپن, شرق آسیا

دستور رئیس‌جمهوری چین به ارتش: آماده جنگ باشید

رئیس جمهوری چین که برای بازدید از یکی از استان‌های جنوبی این کشور راهی استان «گوانگ دونگ» شده بود در دیدار با تنفگداران ارتش این کشور از آنها خواست تا «تمام فکر و انرژی خود را بر آمادگی در جنگ احتمالی» متمرکز کنند.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا