بریکس، وارث جنبش غیرمتعهدها، جایگزینی برای برتری‌طلبی آمریکا

نوشتهٔ دانکین مک‌فارلند، در پیپلز وُرلد، نشریهٔ اینترنتی وابسته به حزب کمونیست آمریکا ترجمه و تلخیص از نامهٔ مردم: لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، در هفدهمین نشست سالانهٔ ائتلاف اقتصادی بریکس که در روزهای ۶ و ۷ ژوییه [۱۴ و ۱۵ تیر] در ریودوژانیرو برگزار شد بریکس را «وارث جنبش غیرمتعهدها» خواند. لولا گفت: ... بریکس، وارث جنبش غیرمتعهدها، جایگزینی برای برتری‌طلبی آمریکا

ادامه

آسه آن, آفریفای مرکزی, آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اروگوئه, استعمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیت, اندونزی, برابری اجتماعی, برزیل, بریکس, بولیوی, جنبش غیر متعهدها, جهان, چین, حزب کمونیست, دموکراتیک, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, صندوق بین‌المللی پول, غرب, فساد, کوبا, گروه ۲۰, گروه ۷, هندوستان, ونزوئلا

واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

دولت چین خروج آمریکا از یونسکو را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول دانست. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه انگلیسی؛ چین روز چهارشنبه با ابراز تاسف از تصمیم آمریکا برای خروج از سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو)، این اقدام را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول خواند. گو ... واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

ادامه

آمریکا, جهان, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, فرانسه

مذاکره کننده ارشد چین: توافق مهمی میان چین و آمریکا حاصل شد

هه لی‌فِنگ، معاون نخست وزیر و مذاکره کننده ارشد چین در مذاکرات اقتصادی و تجاری چین و ایالات متحده در روزهای شنبه و یک شنبه با اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری و مذاکره کننده ارشد ایالات متحده و جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده در ژنو سوئیس، مذاکرات مقامات عالی‌رتبه اقتصادی و تجاری چین و آمریکا ... مذاکره کننده ارشد چین: توافق مهمی میان چین و آمریکا حاصل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, سوِئیس, شرق آسیا

نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

نیویورک‌تایمز نوشته که دولت آمریکا در حال بررسی بودجه پیشنهادی است که در صورت تصویب، «تقریبا تمام بودجه تخصیصی به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و ناتو» را قطع خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی ... نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, ناتو

سران شرق و جنوب آفریقا در تلاشِ یافتن راه حلی برای بحران کنگو

سران کشورهای عضو دو سازمان منطقه‌ای شرق و جنوب آفریقا روز شنبه در یک اجلاس مشترک بی‌سابقه در پایتخت تانزانیا، گرد هم آمدند تا راه حلی برای بحران در شرق کنگو بیابند. به گزارش روز شنبه ایرنا از رویترز، این اولین اجلاس مشترک دو سازمان منطقه‌ای «جامعه توسعه جنوب آفریقا» (SADC) و «جامعه شرق آفریقا» ... سران شرق و جنوب آفریقا در تلاشِ یافتن راه حلی برای بحران کنگو

ادامه

آمریکا, تانزانیا, جمهوری دموکراتیک کنگو, جهان, رواندا, زیمبابوه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, سوئیس, شرق آفریقا, کنگو, کنیا, گروه ۷

سازمان جهانی بهداشت تنها واکسن موثر و بی‌خطر را تایید می‌کند

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، همزمان با تکاپو و رقابت جهانی برای ساخت واکسن گفت، سازمان متبوعش تنها واکسن کرونایی را تایید می‌کند که موثر و بی‌خطر باشد.

 

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: جنبش ضد واکسن می‌تواند روایت‌های خود را در مبارزه با واکسن جدید داشته باشد اما روند تولید واکسن می‌تواند گویا باشد و مردم نباید گیج و  گمراه شوند.

 

رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت که این سازمان وابسته به سازمان ملل هیچ گونه واکسنی را تا قبل از معلوم شدن  بی‌خطر بودن و کارامدی آن تایید نخواهد کرد حتی با وجود این که روسیه و چین استفاده از واکسن‌های آزمایشی خود را قبل از پایان تحقیقات کامل آغاز کرده‌اند و دیگر کشورها پیشنهاد روند اعطای مجوز استفاده از واکسن را داده‌اند.

 

آدهانوم در کنفرانس خبری گفت واکسن ها طی چند دهه با موفقیت استفاده شده‌اند و در ریشه کنی آبله و رساندن فلج اطفال تا مرز نابودی کامل موفق بوده‌اند.

 

وی افزود: می‌خواهم به مردم اطمینان دهم که سازمان بهداشت جهانی واکسنی را که کارامد و بی‌خطر نیست تایید نخواهد کرد.

 

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت توضیح داد که واکسن جدید ابولا به توقف شیوع این بیماری در کنگو کمک کرد هرچند که با توجه به استقرار هزاران گروه مسلح مستقر در این منطقه توقف این ویروس مرگبار دشوار بود.

 

هفته گذشته بریتانیا اعلام کرد در حال بررسی بازنگری در قوانین این کشور است تا هر واکسن کرونای موثری بدون نیاز به مجوز کامل مورد استفاده قرار گیرد.

 

روسیه اولین کشور در جهان بود که در آگوست (مرداد) واکسن کووید-۱۹ ساخت خود را بعد از آزمایش فقط بر روی چند نفر تایید کرد.

 

دانشمندان روسی تاکنون اطلاعات مربوط به تحقیقات اولیه خود را منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد واکسن تولیدی آنها بی‌خطر است و در بدن پادتن تولید کرده است اما نتایج محدود بوده است. واکسن جدید کرونا موسوم به اسپوتنیک وی بر روی ۴۰ هزار نفر آزمایش شده است و به پزشکان و پرستاران پیشنهاد شده است. دختران ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و «سرگئی شایگو» وزیر دفاع این کشور واکسن را دریافت کرده‌اند.

 

تحقیقات گسترده در چین با گردآوری گروه پر خطر برای انجام  آزمایش یکی از واکسن‌های این کشور در حال انجام است. ژوئیه گذشته (تیر) رئیس مرکز کنترل بیماری‌های چین اعلام کرد که یک دوز از واکسن را دریافت کرده است اما به طور مشخص نگفته که آیا این آزمایش بخشی از آزمایشات بالینی تست واکسن بوده یا نه.

 

در آمریکا دونالد ترامپ وعده داده تا قبل از انتخابات ۲۰۲۰ واکسن ساخت این کشور عرضه شود اما افکار عمومی و برخی مقامات این کشور از جمله دموکرات‌ها درباره کارامدی و بی‌خطر بودن واکسن وعده داده شده تردید دارند.

 

کووید-۱۹ که سازمان جهانی بهداشت آن را به عنوان یک بیماری همه‌گیری اعلام کرده است تاکنون بیش از ۲۷ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده که از این تعداد براساس آخرین آمار ۸۸۷ هزار و ۵۵۵ نفر جان باخته‌اند.

سازمان بهداشت جهانی: بازگشایی مدارس شیوع کرونا را افزایش می‌دهد

سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه با توجه به بازگشایی مدارس در انگلیس گفت: بازگشایی مدارس و شروع فصل آنفلوانزا می‌تواند به معنی افزایش بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها باشد. 

ادامه

اروپا, انگلستان, جهان, حقوق کودک, سازمان بهداشت جهانی, غرب اروپا

سازمان جهانی بهداشت: تضمینی برای تولید واکسن موثر کرونا نیست

تدروس ادهانوم دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در یک نشست خبری تاکیدکرد؛ واکسن کرونا به تنهایی نمی‌تواند به شیوع کووید-۱۹ پایان دهد و حتی هیچ تضمینی هم برای یک واکسن ایمن و موثر وجود ندارد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, سازمان بهداشت جهانی