آمریکا بازنده رقابت قدرت‌های هسته‌ای خواهد شد؟

کارشناسان آمریکایی اعتقاد دارند که مدرن کردن تجهیزات هسته‌ای این کشور باید هر چه زودتر شروع شود ولی به نظر می‌رسد در رقابت با چین و روسیه، غرب در حال عقب افتادن است. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تلگراف، پیش بینی می شود ظرف یک دهه چین به اندازه آمریکا کلاهک هسته‌‌ای ... آمریکا بازنده رقابت قدرت‌های هسته‌ای خواهد شد؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم

برنی سندرز نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت در بیانیه‌ای با اشاره به صدور حکم بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل گفت: با تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری در مورد بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت موافق هستم. به گزارش بامداد جمعه ایرنا، در بیانیه سناتور ایالت ورمونت آمده است: موافقت‌نامه‌های ژنو پس از ... سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوئیس, فلسطین, گرسنگی

تولسی گابارد؛ آزمایشگاه‌های آمریکا در اوکراین باید «فوراً بسته شوند»

مدیر پیشنهادی ترامپ برای منصب ریاست اطلاعات ملی ایالات متحده ضمن انتقاد از دولت بایدن خواستار بسته شدن آزمایشگاه‌های بیولوژیکی در اوکراین شد. سرهنگ تولسی گابارد، مدیر پیشنهادی دونالد ترامپ برای منصب ریاست اطلاعات ملی ایالات متحده گفت که دولت بایدن از ۲۵ تا ۳۰ آزمایشگاه بیولوژیکی با پاتوژن‌های خطرناک در اوکراین و بیش از ... تولسی گابارد؛ آزمایشگاه‌های آمریکا در اوکراین باید «فوراً بسته شوند»

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, بیولوژیکی, تحلیل, جهان, روسیه, صلح, ناتو

سندرز: آمریکا نباید چشم خود را به روی رفتار اسرائیل در نقض حقوق فلسطینی‌ها ببندد

برنی سندرز سناتور مستقل آمریکایی گفت که ایالات متحده نباید چشم خود را به روی نقض حقوق فلسطینی‌ها توسط اسرائیل ببندد. به گزارش ایرنا به نقل از الجزیره، این سناتور ایالت ورمونت چهارشنبه در صحن سنای آمریکا اظهار کرد: بسیاری از افراد به صحن می‌آیند درباره حقوق بشر صحبت می‌کنند. نمی‌توان نقض حقوق بشر در ... سندرز: آمریکا نباید چشم خود را به روی رفتار اسرائیل در نقض حقوق فلسطینی‌ها ببندد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین

فارن پالسی: چامسکی حق دارد؛ آمریکا متظاهر است

اندیشمند آمریکایی می‌گوید ایالات متحده پشت آرمان‌های انسانی دروغین پنهان شده و رنجی که به دیگر ملت‌های جهان تحمیل کرده را توجیه می‌کند. به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی در مقاله‌ای به بررسی کتاب جدید «نوآم چامسکی» اندیشمند برجسته آمریکایی و منتقد سفت و سخت سیاست خارجه ایالات متحده پرداخته است. به گزارش فارن پالسی، بیش ... فارن پالسی: چامسکی حق دارد؛ آمریکا متظاهر است

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تحلیل, جهان, خاورمیانه, صربستان, عراق

توئیت ترامپ جنجال به پا کرد

شبکه تلویزیونی سی ان ان در واکنش به درخواست جنجالی ترامپ برای تعویق انتخابات آمریکا طی گزارشی گفت که هدف توئیت ترامپ زیر سوال بردن نتیجه انتخابات قبل از برگزاری آن است. او در واقع این پیام را ارسال کرد که انتخابات مملو از تقلب خواهد بود.

 

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ایده‌ای را مطرح کرد که تاکنون در تاریخ این کشور ارائه نشده بود و این ایده شامل به تأخیر انداختن تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

 

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سی ان ان افزود: بر اساس این گزارش، این در حالی است که ماندن یا نماندن ترامپ بر سر قدرت به آرای مردم آمریکا بستگی دارد. برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در زمان جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم یا اول هم به تأخیر نیفتاده بود.

 

ترامپ صبح امروز در توئیتر خود نوشت: “سال ۲۰۲۰ با برگزاری رأی گیری پستی نادرست‌ترین و فریبکارانه‌ترین انتخابات در تاریخ خواهد بود. این مایه یک شرمساری بزرگ برای آمریکا خواهد بود. برگزاری انتخابات باید به تأخیر بیفتد تا مردم بتوانند یک رأی گیری ایمن و امنی را داشته باشند. ”

 

او این سخنان را بر اساس حقایق نگفته است. این سخنانی قابل توجه از سوی یک رئیس جمهور در آمریکا محسوب می‌شود. این در حالی است که میزان حمایت مردمی از دونالد ترامپ در حال کاهش است و اقتصاد آمریکا نیز آسیب دیده است.

 

مجری برنامه سپس با جو جانز خبرنگار سی ان ان مستقر در واشنگتن دی سی گفتگو کرد و گفت این رئیس جمهوری است که اغلب سخنانی نگران کننده را مطرح می‌کند، زیرا می‌خواهد سبب انحراف اذهان عمومی درست یک روز پس از آن شود که انتشار ارقام اقتصادی نشان داد اقتصاد آمریکا در سه ماهه سوم امسال اوضاع نابسامانی داشته است. آیا این یک سخن جدی از سوی رئیس جمهور محسوب می‌شود؟

 

جو جانز در پاسخ به این سوال گفت: “مقامات در کاخ سفید می‌گویند او در پایان این توئیت سه علامت سوال قرار داد، اما فکر نمی‌کنم شما بتوانید میزان جدی بودن این سخنان را دست کم بگیرید، زیرا رئیس جمهور آمریکا در یک تصویر بزرگتر در تلاش برای غیر مشروع نشان دادن و تضعیف انتخاباتی است که قرار است در سوم ماه نوامبر برگزار شود و این در حالی است که نتایج نظرسنجی‌های انجام شده نشان می‌دهد که او به یک دردسر بزرگ افتاده است و البته سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا رئیس جمهور می‌تواند چنین کاری انجام دهد یا خیر.

 

بررسی قانون اساسی در ارتباط با برگزاری انتخابات نشان می‌دهد این موضوع به قانون گذاران آمریکا و در واقع به مجلس نمایندگان و سنای آمریکا بستگی دارد و این آن‌ها هستند که می‌توانند درباره زمان، مکان و شیوه برگزاری انتخابات تصمیم گیری کنند؛ بنابراین سنا و مجلس نمایندگان آمریکا باید موافقت خود را با این اقدام نشان دهند و این بدان معناست که دموکرات‌هایی که کنترل مجلس نمایندگان و جمهوری خواهانی که کنترل سنا را در دست دارند باید با این اقدام موافقت کنند، اما به نظر نمی‌رسد آن‌ها بخواهند چنین کاری انجام دهند. انجام چنین کاری محتمل به نظر نمی‌رسد و کسی تاکنون سخنان رئیس جمهور را در ارتباط با این موضوع جدی نگرفته است. ”

 

مجری برنامه سپس پرسید نکته دیگر این است که اگر او نتواند این اقدام را به صورت قانونی انجام دهد او در واقع در حال زیر سوال بردن نتایج انتخابات از هم اکنون است، زیرا انتخابات هنوز برگزار نشده است. نظر شما در این باره چیست؟

 

خبرنگار سی ان ان گفت: “هدف این توئیت در واقع زیر سوال بردن نتیجه انتخابات قبل از برگزاری آن بوده است. او در واقع یک پیام را در این باره ارسال کرد که این یک انتخابات مملو از تقلب خواهد بود و این در حالی است که نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد او در یک مخمصه قرار گرفته است. واضح است که برگزاری انتخابات از طریق پست اقدامی کارساز است و رئیس جمهور اکنون به دردسر افتاده است و برای همین چنین توئیتی را نوشته است. ”

 

جنگ سرد آمریکا و چین

نمی‌توان بهبود رویکرد امریکا در قبال چین را پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آن کشور انتظار داشت، زیرا حتی با پیروزی بایدن، اهداف و تمایلات بنیادین امریکا در قبال چین چندان دچار تغییر نخواهد شد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایدئولوژیک, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سیاسی, شرق آسیا, کمونیسم, مقاله