سندرز: آمریکا اکنون یک «شبه دموکراسی» است

سناتور مستقل آمریکایی با انتقاد از قدرت گرفت میلیاردرها در دولت و افزایش اختلاف طبقاتی در این کشور هشدار داد ایالات متحده اکنون با سطح بی‌سابقه‌ای از خطر مواجه است. به گزارش ایسنا، «برنی سندرز» سناتور ۸۳ ساله ایالت ورمونت، ایالات متحده را یک «شبه‌دموکراسی» خواند و دلیل آن را نحوه حکومت «دونالد ترامپ» و ... سندرز: آمریکا اکنون یک «شبه دموکراسی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اختلاف طبقاتی, الیگارشی, جهان, دموکراتیک, دیدگاه, سخنرانی, طبقه کارگر, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

نخست وزیر آینده گرینلند: نه می‌خواهیم دانمارکی باشیم و نه آمریکایی

نخست وزیر آینده گرینلند می‌گوید صحبت درباره الحاق این جزیره به آمریکا غیرقابل قبول است و گرینلند به استقلال تمایل دارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ ینس فردریک نیلسن، نخست وزیر آینده گرینلند در واکنش به افزایش اظهار نظر مقامات آمریکایی درباره تصرف گرینلند، گفت: «ما به عنوان انسان در حال زندگی ... نخست وزیر آینده گرینلند: نه می‌خواهیم دانمارکی باشیم و نه آمریکایی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, دانمارک, شمال اروپا, گرینلند

فرمانده ارشد ناتو: روسیه در حال گسترش ذخایر مهمات خود تا ۳ برابر کل ذخایر آمریکا و اروپاست

فرمانده ارشد ناتو در اروپا درباره سرعت تولیدات دفاعی روسیه و جایگزینی مهمات و جنگ‌افزارهایی که مسکو در جنگ اوکراین از دست می‌دهد، هشدار داد و گفت که این امر ذخایر مهمات روسیه را سه برابر کل ذخایر مهمات آمریکا و اروپا می‌سازد. به گزارش ایسنا، یک ژنرال ارشد آمریکایی پنج‌شنبه به کنگره هشدار داد ... فرمانده ارشد ناتو: روسیه در حال گسترش ذخایر مهمات خود تا ۳ برابر کل ذخایر آمریکا و اروپاست

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

توئیت ترامپ جنجال به پا کرد

شبکه تلویزیونی سی ان ان در واکنش به درخواست جنجالی ترامپ برای تعویق انتخابات آمریکا طی گزارشی گفت که هدف توئیت ترامپ زیر سوال بردن نتیجه انتخابات قبل از برگزاری آن است. او در واقع این پیام را ارسال کرد که انتخابات مملو از تقلب خواهد بود.

 

شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ایده‌ای را مطرح کرد که تاکنون در تاریخ این کشور ارائه نشده بود و این ایده شامل به تأخیر انداختن تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

 

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سی ان ان افزود: بر اساس این گزارش، این در حالی است که ماندن یا نماندن ترامپ بر سر قدرت به آرای مردم آمریکا بستگی دارد. برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در زمان جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم یا اول هم به تأخیر نیفتاده بود.

 

ترامپ صبح امروز در توئیتر خود نوشت: “سال ۲۰۲۰ با برگزاری رأی گیری پستی نادرست‌ترین و فریبکارانه‌ترین انتخابات در تاریخ خواهد بود. این مایه یک شرمساری بزرگ برای آمریکا خواهد بود. برگزاری انتخابات باید به تأخیر بیفتد تا مردم بتوانند یک رأی گیری ایمن و امنی را داشته باشند. ”

 

او این سخنان را بر اساس حقایق نگفته است. این سخنانی قابل توجه از سوی یک رئیس جمهور در آمریکا محسوب می‌شود. این در حالی است که میزان حمایت مردمی از دونالد ترامپ در حال کاهش است و اقتصاد آمریکا نیز آسیب دیده است.

 

مجری برنامه سپس با جو جانز خبرنگار سی ان ان مستقر در واشنگتن دی سی گفتگو کرد و گفت این رئیس جمهوری است که اغلب سخنانی نگران کننده را مطرح می‌کند، زیرا می‌خواهد سبب انحراف اذهان عمومی درست یک روز پس از آن شود که انتشار ارقام اقتصادی نشان داد اقتصاد آمریکا در سه ماهه سوم امسال اوضاع نابسامانی داشته است. آیا این یک سخن جدی از سوی رئیس جمهور محسوب می‌شود؟

 

جو جانز در پاسخ به این سوال گفت: “مقامات در کاخ سفید می‌گویند او در پایان این توئیت سه علامت سوال قرار داد، اما فکر نمی‌کنم شما بتوانید میزان جدی بودن این سخنان را دست کم بگیرید، زیرا رئیس جمهور آمریکا در یک تصویر بزرگتر در تلاش برای غیر مشروع نشان دادن و تضعیف انتخاباتی است که قرار است در سوم ماه نوامبر برگزار شود و این در حالی است که نتایج نظرسنجی‌های انجام شده نشان می‌دهد که او به یک دردسر بزرگ افتاده است و البته سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا رئیس جمهور می‌تواند چنین کاری انجام دهد یا خیر.

 

بررسی قانون اساسی در ارتباط با برگزاری انتخابات نشان می‌دهد این موضوع به قانون گذاران آمریکا و در واقع به مجلس نمایندگان و سنای آمریکا بستگی دارد و این آن‌ها هستند که می‌توانند درباره زمان، مکان و شیوه برگزاری انتخابات تصمیم گیری کنند؛ بنابراین سنا و مجلس نمایندگان آمریکا باید موافقت خود را با این اقدام نشان دهند و این بدان معناست که دموکرات‌هایی که کنترل مجلس نمایندگان و جمهوری خواهانی که کنترل سنا را در دست دارند باید با این اقدام موافقت کنند، اما به نظر نمی‌رسد آن‌ها بخواهند چنین کاری انجام دهند. انجام چنین کاری محتمل به نظر نمی‌رسد و کسی تاکنون سخنان رئیس جمهور را در ارتباط با این موضوع جدی نگرفته است. ”

 

مجری برنامه سپس پرسید نکته دیگر این است که اگر او نتواند این اقدام را به صورت قانونی انجام دهد او در واقع در حال زیر سوال بردن نتایج انتخابات از هم اکنون است، زیرا انتخابات هنوز برگزار نشده است. نظر شما در این باره چیست؟

 

خبرنگار سی ان ان گفت: “هدف این توئیت در واقع زیر سوال بردن نتیجه انتخابات قبل از برگزاری آن بوده است. او در واقع یک پیام را در این باره ارسال کرد که این یک انتخابات مملو از تقلب خواهد بود و این در حالی است که نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد او در یک مخمصه قرار گرفته است. واضح است که برگزاری انتخابات از طریق پست اقدامی کارساز است و رئیس جمهور اکنون به دردسر افتاده است و برای همین چنین توئیتی را نوشته است. ”

 

جنگ سرد آمریکا و چین

نمی‌توان بهبود رویکرد امریکا در قبال چین را پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آن کشور انتظار داشت، زیرا حتی با پیروزی بایدن، اهداف و تمایلات بنیادین امریکا در قبال چین چندان دچار تغییر نخواهد شد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایدئولوژیک, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سیاسی, شرق آسیا, کمونیسم, مقاله