وزیر امور خارجه چین در سفر به کشور نامیبیا در جنوب غربی آفریقا، بر حمایت از توسعه این کشور مطابق شرایط ملی خاص خود، و تعهد پکن به توسعه اقتصادی نامیبیا با کمک به تبدیل منابع این کشور به مزایای توسعهای و اجتماعی تاکید کرد. به گزارش ایرنا از رسانههای چین، «وانگ یی» وزیر امور ... تاکید چین بر حمایت از توسعه نامیبیا مطابق شرایط این کشور
رویترز: چین در تعامل با آفریقا ثابت قدم است
خبرگزاری رویترز در گزارشی اذعان کرد که سفر آغاز سال ۲۰۲۵ وزیر امور خارجه چین به چهار کشور آفریقایی در حالی که پایتختهای اروپایی در انتظار آغاز به کار دولت جدید آمریکا هستند، نشان دهنده ثبات قدم پکن در تعامل با آفریقا است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، وزیر امور خارجه چین روز یکشنبه ... رویترز: چین در تعامل با آفریقا ثابت قدم است
سبقت «بی وای دی» چین از «تسلا» در تولید خوروهای برقی طی سال ۲۰۲۴ نشانه چیست؟
تعداد خودروهای برقی (EVs) تولید شده توسط شرکت «بی وای دی»، تولید کننده خودروهای برقی چین از تعداد خودورهایی که شرکت «تسلا»، خودروساز آمریکایی در سال ۲۰۲۴ تولید کرد، سبقت گرفت. به گزارش CGTN بر اساس جدیدترین گزارشهای مالی دو شرکت فوق و از نظر فروش خودروهای برقی، اختلاف تعداد بی وای دی با تسلا ... سبقت «بی وای دی» چین از «تسلا» در تولید خوروهای برقی طی سال ۲۰۲۴ نشانه چیست؟
تحلیل «اکسیوس» از مسیر دشوار ترامپ در جنگ تجاری با چین
«اکسیوس» پیش بینی کرد که «دونالد ترامپ» برای موفقیت در جنگ تجاری خود با چین مشکلات فراوانی خواهد داشت و او هر چه قدر هم تلاش کند، قادر به ایجاد اختلال چشمگیر در مبادلات دوجانبه نیست. به گزارش روز شنبه ایرنا، این پایگاه خبری-تحلیلی اضافه کرد که اگر «دونالد ترامپ» موفق شود کسری تجاری ایالات ... تحلیل «اکسیوس» از مسیر دشوار ترامپ در جنگ تجاری با چین
فردای ایران از امروزش بهتر خواهد بود!
تحولات ماههای اخیر در ایران و منطقه بیشک تا سالها اثرهای مهمی به جا خواهد گذاشت که پیشبینی دقیق آنها از هماکنون بسیار دشوار است. از آن جمله میتوان به این رخدادهای اخیر اشاره کرد: دخالتهای روزافزون امپریالیسم آمریکا و رژیم جنایتکار اسرائیل در بازچینی جغرافیای منطقه؛ برنامهریزی اسرائیل برای گسترش شهرکسازیها در سرزمینهای اشغالی ... فردای ایران از امروزش بهتر خواهد بود!
کشورهایی که در ۲۰۲۴ بالاترین تولید ناخالص داخلی را خواهند داشت!
چین، در سال ۲۰۲۴ بزرگترین اقتصاد جهان خواهد بود و سایر کشورهای آسیایی نیز به دنبال آن با سرعت بیشتری در حال پیشرفت اقتصادی هستند.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ بر اساس دادههای ارائه شده توسط بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، انتظار میرود کشورهای آسیایی، پنج کشور برتر را از نظر میزان تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۴ را به خود اختصاص دهند و سبب تنزل اقتصادهای قدرتمند اروپایی به ردههای پایینتر شوند.
گفتنی است رشد اقتصادی چین از دهه ۱۹۹۰ روند صعودی داشته، در حالی که هند و اندونزی اخیرا وارد لیست ۱۰صدرنشین لیست بزرگترین اقتصادهای جهان شدهاند و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۴ به رتبههای ۳ و ۵ صعود کنند.
ژاپن، به عنوان یک اقتصاد تثبیت شده، پیشبینی میشود که در سال ۲۰۲۴ به رتبه چهارم تنزل کند، در حالی که روسیه به جایگاه ششم صعود میکند.
افزایش طبقه متوسط در آسیا یکی از دلایل تغییر وضعیت این قاره در تولید ناخالص داخلی است. در حالی که چین تا به امروز در رشد بازار در قرن بیست و یکم نمونه بوده، پیشبینی میشود این کشور با افزایش جمعیت سالخورده روبرو شود و کاهش میزان مصرف را به دنبال داشته باشد.
طبق اعلام مجمع جهانی اقتصادی، پیشبینی میشود اندونزی به همراه فیلیپین و مالزی، نیروهای کار خود را در سالهای پیش رو به میزان قابل توجهی بالا ببرند که به افزایش درآمد خالص متوسط کمک خواهد کرد.
شرکتهای چند ملیتی آسیایی، مانند هوآوی چینی و تاتای هندی، در قرن اخیر ظهور کردهاند و انتظار میرود تعداد بیشتری از آنها در صحنه جهانی پدیدار شوند. اما به گفته فائو (FAO)، رشد سریع در آسیا با مجموعهای از مشکلات مانند رشد سریع فاصله میان درآمد شهری و روستایی، تخریب محیطزیست و چالشهای جدید برای دولت و نهادها همراه است.
در نمودار ارائه شده، کشورهای دارای بالاترین میزان تولید ناخالص داخلی در سالهای ۱۹۹۲، ۲۰۰۸ و ۲۰۲۴ مشاهده میکنید؛
مهسا نجاتی
افزایش سرمایهگذاری خارجی در اوراق قرضه چین
با توجه به بازدهی بالای اوراق قرضه چین نسبت به اوراق سایر دولتها، میزان سرمایهگذاریهای خارجی در این زمینه در سال جاری با افزایش قابل توجه، به حدود ۲۱۴ میلیارد دلار رسیده است.
میدلایستآی: توافق پکن – تهران، اقتصاد ایران را احیا و آمریکا را تضعیف میکند
یک رسانه انگلیسی نوشته سند همکاری ایران – چین به احیای اقتصاد ایران، بهبود موقعیت منطقهای و تثبیت سیاست این کشور منجر خواهد شد.
کمپین کارگران برای لغو خصوصیسازی پالایشگاه کرمانشاه؛ این واحد پرسود را به مردم بازگردانید
جمعی از کارگران در کمپینی خطاب به رئیس قوه مقننه، خواستار لغو خصوصیسازی پالایشگاه کرمانشاه شدند.
قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین باید ۶ سال پیش امضا میشد
سفیر اسبق ایران در چین با تاکید بر اینکه ایران کشوری است که میتواند هم انرژی و هم امنیت را برای چین تامین کند، گفت: به نظر من قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین باید شش سال پیش به امضا دو طرف میرسید.