استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

پس از آنکه مسکو از به رسمیت شناختن دولت طالبان خبر داد چین اعلام کرد از این مرحله جدید توسعه روابط روسیه و افغانستان استقبال می‌کند. به گزارش ایسنا، «مائو نینگ»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه، بیان داشت پکن از دور جدیدی از تحول روابط بین مسکو و کابل استقبال کرده و معتقد ... استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

ادامه

آسیای میانه, افغانستان, تروریسم, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

توصیه چین به سیاستمداران آمریکایی؛ از فریب مردم دست بردارید!

جائو لی جیان گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا، چین و آمریکا دو رویکرد کاملاً متفاوت را در پیش گرفتند.

 

جائو لی جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه ۹ تیر(۲۹ ژوئن) در پکن گفت، چین باردیگر به سیاستمداران آمریکایی از جمله مایک پومپئو توصیه می‎کند که هر چه زودتر به وضعیت کرونا در داخل کشور خود رسیدگی کنند و نجات جان مردم را اولویت خود قرار دهند و با کنار گذاشتن اقدامات اشتباهی نظیر بالاتر دانستن منافع سیاسی بر امنیت مردم، به حقیقت و علم احترام بگذارند و دست از حرف‌های نادرست و فریب مردم دست بردارند.

 

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا باردیگر به طور علنی چین را به خاطر پنهان کاری درباره وضعیت کرونا مورد انتقاد قرار داد و گفت که این اقدام ناقض با ادعای چین مبنی بر اولویت دادن به جان مردم همخوانی ندارد.

 

جائو لی جیان در این مورد گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا، چین و آمریکا دو رویکرد کاملاً متفاوت را در پیش گرفتند. رویکرد چین اولویت دادن به دفاع از امنیت جانی مردم، تلاش برای جلوگیری از توقف فعالیت‎های اجتماعی و تداوم امور اقتصادی از طریق در پیش گرفتن تدابیر فوری و رعایت توصیه‎های سازمان بهداشت جهانی برای جلوگیری از شیوع ویروس بود اما در سوی دیگر، برای آمریکایی‎ها، منافع سیاسی را مهمترین از هر چیزی می‎دانستند. دولت آمریکا ضمن نادیده گرفتن وضعیت کرونا و انداختن مسئولیت بر دوش دیگر کشورها باعث شد این ویروس به سراسر کشور سرایت کند و زیان جدی بر جان و سلامت مردم وارد شود و علاوه بر یک رکود جدید اقتصادی، کشور دچار ناآرامی اجتماعی شود. بر اساس آمار، بیش از یک سوم موارد مرگ و میر مبتلایان به کرونا در ۳۱ ایالت آمریکا مربوط به ساکنان خانه‌های سالمندان است.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود: اخیراً پس از گزارش موارد جدید ابتلا به کرونا در پکن، بخش‎های مسئول در پکن فوراً کار گرفتن تست کرونا را آغاز کردند و تا روز یکشنبه، آزمایش اسید نوکلئیک ۸.۳ میلیون نفر انجام شد. اکنون تعداد مبتلایان قطعی در آمریکا به ۲ میلیون ۵۴۰ هزار نفر رسید و ۱۳۰ هزار نفر نیز در اثر کرونا جان خود را از دست داده‎اند که برابر است با ۳۸۷ مورد مرگ میر به ازای هر یک میلیون نفر و به ترتیب، ۳۰، ۲۷ و ۱۲۹ برابر آمارهای چین است و نشان می دهد فرافکنی و انداختن بار مسئولیت بر شانه دیگران هیچ فایده‎ای برای آمریکا نداشته است.

رادیو بین‌المللی چین

پکن: بهترین سلاح غلبه بر کرونا اتحاد و همبستگی است

وزیر خارجه چین در تماس با همتای ترکمنستانی خود ضمن انتقاد از رویکرد غرب در بد نام جلوه دادن کشورش در زمینه شیوع کرونا، همبستگی بین کشورها را بهترین راه غلبه بر مشکلات موجود برشمرد.

ادامه

اسپانیا, ترکمنستان, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

ایالات متحده به سوی جنگ سرد با چین گام برمی‌دارد چین، سازمان ملل، مناسبات چندجانبه، و دنیای تکوین یابنده، همگی، زیر آتشبار ترامپ!

رئیس‌جمهور آمریکا در هفته‌های اخیر به‌شکلی برنامه‌ریزی‌شده‌ جنگ سردی جدید را این بار بر ضد دولت چین دامن زده است.

ادامه

امریکا, انگلستان, جنگ سرد, جهان, چین, فرانسه, نئولیبرالیسم

کرونا وبحران اقتصاد جهانی: رشد دنیا منفی؛ رشد چین مثبت

چین و هند بر خلاف غالب کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهند بود. این واقعیت به معنای کمتر شدن فاصله اقتصاد چین از اقتصاد آمریکاست.

ادامه

استرالیا, افریقا, اقتصادی, امریکا, ایران, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, هندوستان