نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

وزیر امور خارجه نروژ در نشست ریاض غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ امروز دوشنبه در دومین روز از مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار شد، کشور‌های غربی را به استاندارد‌های دوگانه متهم کرد. با شروع ... نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روسیه, زنان, عربستان سعودی, غرب, فلسطین, کودکان, نروژ

الجزایر: به زودی به بانک توسعه بریکس می‌پیوندیم

«لعزیز فاید» وزیر دارایی الجزایر گفت: پرونده پیوستن الجزایر به بانک توسعه بریکس در مراحل پایانی قرار دارد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از شبکه المیادین، فاید افزود: در واشنگتن با رئیس بانک جدید توسعه بریکس دیدار و درباره موضوع پیوستن الجزایر به این نهاد مالی بین‌المللی گفت و گو کرده است. وی اضافه کرد: ... الجزایر: به زودی به بانک توسعه بریکس می‌پیوندیم

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اروگوئه, اقتصادی, الجزایر, امارات, ایران, برزیل, بریکس, بنگلادش, جهان, چین, روسیه, صندوق بین‌المللی پول, عربستان سعودی, گزارش, مصر, هندوستان

ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

وزیران خارجه چین و بولیوی در دیداری مشترک در پکن، بر تمایل دو کشور مبنی بر ارتقای همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دپارتمان آمریکای لاتین و کارائیب وزارت امور خارجه چین در پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس اعلام کرد: وانگ یی وزیر ... ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, بولیوی, پرو, چین, روسیه, شرق آسیا

چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کرونا وبحران اقتصاد جهانی: رشد دنیا منفی؛ رشد چین مثبت

چین و هند بر خلاف غالب کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهند بود. این واقعیت به معنای کمتر شدن فاصله اقتصاد چین از اقتصاد آمریکاست.

 

بر اساس برآورد صندوق بین‌المللی پول در سال جاری میلادی به دلیل بحران “پاندمی” کرونا، اقتصاد جهانی رشد منفی را تجربه خواهد کرد و اقتصاد همه کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا و ژاپن و… رشد منفی را تجربه خواهد کرد، اما چین با رشد اقتصادی ۱.۲ درصد از معدود کشورهایی خواهد بود که شاهد رشد اقتصادی مثبت خواهد بود.

 

به گزارش عصرایران، بر اساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰، کشورهای چین و هند و برخی کشورهای آفریقایی و شرق آسیا در سال جاری میلادی شاهد رشد مثبت خواهند بود در حالی که غالب کشورهای دنیا رشد منفی را تجربه خواهند کرد.

 

صندوق بین‌المللی پول روز چهارشنبه ارزیابی جدیدی از میزان رشد اقتصادی دنیا در سال جاری میلادی منتشر کرد و ارزیابی بدبینانه‌تری نسبت به ارزیابی ماه آوریل خود درباره تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان، ارایه کرد.

 

 

 

 

نقشه وضعیت رشد اقتصادی کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۰ بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول. مناطق سبز دارای رشد مثبت، نارنجی صفر یا رشد منفی زیر ۳ درصد و مناطق قرمز دارای رشد منفی بیش از ۳ درصد

 

 

 

این نهاد جهانی، کل ضرر اقتصادی ناشی از کرونا بر اقتصاد جهان را ۱۲ تریلیون دلار (۱۲ هزار میلیارد دلار) برآورد کرده و ارزیابی قبلی خود درباره رشد منفی ۳ درصد اقتصاد جهانی را به رشد منفی ۴.۹ درصد تغییر داده است.

 

برای مقایسه میزان بزرگی رشد منفی ۴.۹ برای اقتصاد جهانی کافی است این میزان را تاثیر بحران اقتصاد جهانی در سال ۲۰۰۹ مقایسه کرد که طی آن سال رشد منفی اقتصاد دنیا تنها ۱ درصد بود.

 

با این حال برآورد صندوق می‌گوید وضعیت چین و هند و برخی دیگر از کشورهای حوزه شرق آسیا و آفریقا در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا از نظر رشد منفی اقتصادی بهتر است و چین امسال شاهد رشد ۱.۲ درصدی مثبت ئ هند نیز شاهد رشد ۱.۹ درصدی خواهد بود.

 

به بیان دیگر با بزرگی حجم اقتصاد چین رشد منفی ۸ درصدی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۰ و در مقابل رشد مثبت ۱.۲ درصدی چین، فاصله اولین و دومین اقتصاد بزرگ دنیا را (ایالات متحده آمریکا و چین) را کمتر از همیشه خواهد کرد و چین را به فتح جایگاه نخستین و بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا، نزدیک‌تر خواهد کرد.

 

در سال جاری رشد منفی اقتصادی ایالات متحده آمریکا و منطقه یورو بسیار بیشتر از متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهد بود. ایالات متحده آمریکا شاهد رشد منفی ۸ درصدی و مطقه یورو نیز شاهد رشد منفی ۱۰.۲ درصدی یعنی بیش از دوبرابر متوسط رشد منفی اقتصاد جهانی خواهند بود.

 

 

 

 

تغییر  ۳ باره برآورد صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی دنیا در سال ۲۰۲۰ طی ماه های گذشته. هر بار صندوق برآورد بدبینانه تری نسبت به برآورد قبلی داشته است.

 

 

 

 

 

 

 

برای ایران نیز ارزیابی صندوق حاکی از رشد اقتصادی منفی ۶ درصد برای سال ۲۰۲۰ میلادی است. رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیروز صحت این ارزیابی صندوق را زیر سوال برده است.

رای الیوم؛ غول بزرگی به‌نام چین درحال ظهور است و سلطه آمریکا بر جهان پایان یافت

سردبیر روزنامه رای الیوم در مطلبی به شکوفایی چین و شکست آمریکا در مواجهه با بحران کرونا پرداخت و نوشت هم‌اکنون جنگ سردی میان دو طرف جریان دارد.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, جهان, جهان غرب, چین, عربستان سعودی, قطر, کره شمالی