واشنگتن پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روزنامه واشنگتن پست روز پنج‌شنبه به نقل از مقامات آمریکایی و منابع آگاه نوشت که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم گرفته علی‌رغم درخواست‌های تندروانه اطرافیانش برای حمله به مراکز هسته‌ای ایران، مسیر دیپلماسی با تهران را دنبال کند. به گزارش ایسنا، واشنگتن پست در گزارش خود ادعا کرد که «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و ... واشنگتن پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, خاورمیانه, گزارش, مذاکرات هسته‌ای

زیان دلار شتاب گرفت

با شدت گرفتن زیان دلار شتاب، ارز آمریکا پایین‌ترین سطح خود را در برابر فرانک سوئیس در بیش از ده سال گذشته ثبت کرد. باشگاه خبرنگاران از النشره؛ دلار به کاهش دو درصدی خود در برابر یورو ادامه داد و به پایین‌ترین سطح خود در برابر فرانک سوئیس در بیش از ده سال گذشته رسید. ... زیان دلار شتاب گرفت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, خبر, سوئیس

انفجار در سازه تولید و آزمایش موتور موشک در آمریکا

یک سازه متعلق به شرکت صنایع هوافضا و جنگ‌افزاری آمریکایی که در آن تسلیحات موشکی آزمایش می‌شد، دچار انفجار و آتش‌سوزی شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌ها خبر داده‌اند که یک سازه متعلق به «نورثروپ گرامن»، یک شرکت صنایع هوافضا و جنگ‌افزاری آمریکایی که در آن تسلیحات موشکی آزمایش می‌شد، دچار انفجار و آتش‌سوزی شد. خبرگزاری ... انفجار در سازه تولید و آزمایش موتور موشک در آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, فیلم

نیویورک‌تایمز: اختلافات در تیم ترامپ درباره ایران شدت گرفته است

نشریه آمریکایی با اشاره به اظهارات متناقض اخیر مقامات دولت آمریکا درباره ایران نوشت: «موضع تیم ترامپ در برابر ایران نامشخص است. تیم امنیت ملی او دارای اختلاف نظرهای فزاینده است.» به گزارش ایسنا، اظهارات متناقض اخیر مقامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران و خواسته‌های احتمالی واشنگتن از تهران در طول مذاکرات غیرمستقیم ... نیویورک‌تایمز: اختلافات در تیم ترامپ درباره ایران شدت گرفته است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, مذاکرات هسته‌ای

ونس: اگر اروپا استقلال داشت، جنگ عراق اتفاق نمی‌افتاد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با تاکید بر لزوم افزایش استقلال دفاعی قاره اروپا، گفت اگر اتحادیه اروپا وابستگی کمتری به ایالات متحده داشت، ممکن بود بتواند از حمله فاجعه‌بار آمریکا به عراق جلوگیری کند. به گزارش ایسنا، «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با یک رسانه بریتانیایی، دیدگاه‌های خود درباره امنیت اروپا، جنگ اوکراین، تعرفه‌های ... ونس: اگر اروپا استقلال داشت، جنگ عراق اتفاق نمی‌افتاد

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آنگلوساکسون, اروپا, اقتصادی, امنیتی, انگلستان, اوکراین, جهان, روسیه, عراق

وحشت مردم امریکا از وضعیت سیستم درمانی

بسیاری از مردم آمریکا در این مدت که ویروس کرونا به سرعت در کشورشان شیوع پیدا می‌کند، به وحشت افتاده‌اند و سیستم بهداشت این کشور را نسبت به مقابله با این بحران ضعیف می‌بینند.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ پایگاه خبری “واشنگتن پست” در گزارشی در این زمینه سعی کرده امکانات و محدودیت‌های سیستم بهداشتی و درمانی کشور آمریکا را بررسی کند.

 

این پایگاه در گزارشی نوشت، هفته‌هاست رهبران و عموم مردم آمریکا به یکسری اعداد حساسیت پیدا کردند: چه تعداد افراد کشته شده‌اند؟ چند مورد تأیید شده؟ و در کدام حالت‌ها؟ اما برای درک اینکه چرا متخصصان اینقدر نگران هستند و چه چیزی ممکن است در آینده رخ دهد، عموم مردم باید توجه خود را به مجموعه کامل دیگری از اعداد نشان دهند: چند دستگاه تنفس در این کشور داریم؟ چند تخت بیمارستان؟ چند پزشک و پرستار؟ و از همه مهمتر، چند بیمار را می‌توان به طور همزمان درمان کرد؟

 

برای کسانی که به شدت به یک بیماری تنفسی مانند کووید – ۱۹ مبتلا هستند، “ونتیلاتورها” (دستگاه تنفسی) یک وسیله بسیار ضروری است که به تنفس کامل بیماران کمک می‌کند؛ این در حالی است که در گزارشی ماه گذشته، مرکز امنیت بهداشتی “جانس هاپکینز” تخمین زد که آمریکا در مجموع ۱۶۰ هزار دستگاه تنفس برای مراقبت از بیماران دارد!

 

یک مطالعه برنامه ریزی انجام شده توسط دولت فدرال در سال ۲۰۰۵ تخمین زد که اگر آمریکا مبتلا به یک بیماری همه گیر متوسط مانند آنفلوانزای نوع B شود،این کشور به بیش از ۶۴ هزار دستگاه تنفس نیاز دارد؛ اگر به یک بیماری همه گیر مانند آنفولانزای اسپانیایی دچار شود به بیش از ۷۴۰ هزار دستگاه تنفس نیاز است؛ یعنی چندین برابر موجودی فعلی!

 

یکی دیگر از مشکلات بهداشتی و درمانی این کشور، کمبود تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت است؛ آمریکا تقریباً ۲.۸ تخت بیمارستان به ازای هر ۱۰۰۰ نفر دارد.

 

این در حالی است که کشورهای دیگر ظرفیت بیشتری را در اختیار دارند؛ کره جنوبی در ازای ۱۰۰۰ نفر ۱۲ تخت در اختیار دارد؛ کشور چین به ازای ۱۰۰۰ نفر ۴.۳ تخت در اختیار دارد.

 

طبق نظرسنجی “انجمن بیمارستان های آمریکا” در سال ۲۰۱۸، این کشور تنها ۹۲۴ هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستان در اختیار دارد که از این تعداد ۴۶ تا ۶۴ هزار تخت مربوط به بخش ICU است.

 

براساس گزارش مرکز امنیت بهداشت “جان هاپکینز” در ماه گذشته، یک بیماری همه گیر متوسط به معنای بستری شدن یک میلیون نفر در بیمارستان و احتیاج ۲۰۰ هزار نفر نیز به مراقبت‌های ویژه است!

 

این کمبودها و مشکلات در صورت شیوع گسترده بیماری‌ای مانند ویروس کرونا می‌تواند خسارت های جبران ناپذیری را به آمریکا وارد کند؛ این امر که چقدر می‌تواند این وضعیت بحرانی شود به تعداد مبتلایان و کشته ها مربوط می‌شود.

 

یک پیش بینی توسط “تام فریدمن” مدیر سابق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) نشان می‌دهد که عفونت‌ها و مرگ و میر در آمریکا می‌تواند گسترده باشد.

 

در بدترین حالت نیمی از جمعیت آمریکا آلوده می‌شوند و بیش از یک میلیون نفر بر اثر آن بیماری واگیردار جان خود را از دست می‌دهند.

کرونا ویروس یک محصول آزمایشگاهی است/ احتمال دست داشتن آمریکا

یکی از اعضای سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل می‌گوید کرونا ویروس نمی‌تواند محصول طبیعت باشد و احتمال اینکه در محیط آزمایشگاه ساخته شده باشد؛ به واقعیت نزدیک‌تر است.   به گزارش مهر به نقل از تاپ نیوز، «ایگور نیکولین» کارشناس نظامی روس و عضو سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل متحد می‌گوید احتمال اینکه ... کرونا ویروس یک محصول آزمایشگاهی است/ احتمال دست داشتن آمریکا

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا

رسانه چینی: برخی قربانیان آنفلوآنزا در آمریکا بر اثر کرونا فوت شده‌اند

رادیو بین‌المللی چین در گزارشی تحلیلی – خبری ضمن پرداختن به وضعیت بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا در آمریکا نوشت کارشناسان و حتی برخی مقامات آمریکایی معتقدند که برخی از قربانیان آنفلوآنزا در آمریکا بر اثر کرونا فوت شده‌اند نه آنفلوانزا.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

روسیه: آمریکا باید هرچه سریع‌تر سلاح‌های شیمیایی خود را نابود کند

نماینده دائم روسیه در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی با اشاره به اینکه آمریکا تنها کشور عضو است که هنوز دارای ذخایر تسلیحات شیمیایی است، تاکید کرد که واشنگتن منابع کافی دارد و باید روند نابودی زرادخانه‌های خود را تسریع کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا