نیروهای مسلح یمن: فرودگاه‌های بن گوریون و رامون و یک نقطه مهم در دیمونا را هدف قرار دادیم

نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از حمله پهپادی به فرودگاه‌های بن گوریون، رامون و یک هدف مهم در منطقه امنیتی دیمونا واقع در فلسطین اشغالی خبر داد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از رسانه‌های یمن، نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که یگان پهپادی برای دومین روز متوالی در یک عملیات بی‌نظیر ... نیروهای مسلح یمن: فرودگاه‌های بن گوریون و رامون و یک نقطه مهم در دیمونا را هدف قرار دادیم

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, یمن

کوبا: تجاوز «اسرائیل» به لبنان نقض قوانین بین‌المللی است

وزیر امور خارجه کوبا هشدار داد که حملات مداوم اسرائیل به خاک لبنان، نقض قوانین بین‌المللی است و تلاش‌ها برای تقویت ثبات و امنیت در این کشور را تضعیف می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزیر امور خارجه کوبا تأکید کرد: ما حملات مداوم اسرائیل به لبنان را که نقض جدی قوانین ... کوبا: تجاوز «اسرائیل» به لبنان نقض قوانین بین‌المللی است

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, امنیت, تحلیل, خاورمیانه, کوبا, لبنان

تظاهرات هزاران اسرائیلی در تل آویو علیه نتانیاهو+ فیلم

هزاران اسرائیلی شنبه شب با برگزاری تظاهرات اعتراضی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل، خواستار توقف جنگ علیه غزه و تلاش برای آزادی اسیران اسرائیلی شدند. به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، هزاران اسرائیلی به خیابان‌های تل‌آویو آمدند و از مقامات اسرائیل خواستند تا جنگ در نوار غزه را متوقف ... تظاهرات هزاران اسرائیلی در تل آویو علیه نتانیاهو+ فیلم

ادامه

آزادی, اسراییل, اشغالگری, اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فیلم

ریاکاری‌های بی‌پایان آلمان: تداوم همکاری تسلیحاتی آلمان با اسرائیل

علی‌‎رغم اظهارات نمایشی سران اروپا علیه اسرائیل از جمله دولت آلمان و وضع تحریم‌‎ها ظاهری علیه اسرائیل، اما گزارش‎‌ها حاکی از آن است که این کشور به فعالیت و همکاری‌های تسلیحاتی خود با اسرائیل همچنان ادامه می‌دهد. به گزارش ایرنا به نقل از بلومبرگ با وجود انتقادات فزاینده از سوی کشورهای اروپایی نسبت به ادامه ... ریاکاری‌های بی‌پایان آلمان: تداوم همکاری تسلیحاتی آلمان با اسرائیل

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فنلاند

به رغم محدودیت‌های آمریکا، نشست راه حل دو دولتی در نیویورک برگزار می‌شود

به رغم محدودیت‌هایی که آمریکا برای ورود هیئت فلسطین ایجاد کرده است نشست راه حل تشکیل دو دولت در نیویورک برگزار خواهد شد. به گزارش ایسنا، مجمع عمومی سازمان ملل جمعه از سرگیری نشست بین‌المللی درباره حل و فصل مسالمت‌آمیز مسئله فلسطین در ۲۲ سپتامبر را تصویب کرد. موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین محور ... به رغم محدودیت‌های آمریکا، نشست راه حل دو دولتی در نیویورک برگزار می‌شود

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان, فلسطین

اردوغان در سوریه نه راه پس دارد نه پیش/ ناتو هم کمک نخواهد کرد

یک رسانه عرب زبان از مخمصه سخت و انزوایی که رئیس جمهور ترکیه در ماجراجویی خود در سوریه بدان گرفتار شده پرده برداشته و به عدم تمایل غرب و ناتو برای کمک به اردوغان پرداخته است.

 

به گزارش مهر، رأی الیوم در مطلبی به مخمصه‌ای که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سوریه بدان گرفتار شده پرداخته و آورده است: غرب در مشکلات جنگی کنونی اردوغان با روسیه و سوریه و با درجه کمتر ایران و حزب الله به کمک رئیس جمهور ترکیه نخواهد شتافت زیرا غرب به شکل تدریجی از پرونده سوریه دست شسته است و تمایلی برای درگیری با مسکو ندارد.

 

این رسانه عرب زبان در ادامه می‌نویسد: رجب طیب اردوغان در بدترن دوره سیاست خارجی خود پس از کشته شدن دهها نفر از نظامیان ترکیه در ادلب به دست ارتش سوریه و روسیه به سر می‌برد و خود را در بحران واقعی می بیند؛ زیرا از یکسو نمی‌تواند که به عقب بازگردد و بزرگی ترکیه و ارتش آن را حفظ کند و از سوی دیگر نمی‌تواند به ماجراجویی خود به ویژه پس از ادامه حمایت تمام عیار روسیه از سوریه، ادامه بدهد زیرا خسارات سنگین در انتظار اردوغان خواهد بود. در مقابل مسکو راهکاری که آبرو اردوغان را حفظ کند و اینکه کشته شدن نظامیان ترکیه عمدی نبوده را مطرح کرده است.

 

رأی الیوم گزارش داد: ناتو از سیاست اردوغان تعجب زده شده است و اینکه چگونه از همکاری محکم با روسیه تا نیمه فوریه به یکباره به سوی آمریکا شتافت و خواستار استقرار پاتریوت برای مقابله با جنگنده‌های روسی در آسمان سوریه شد. کارشناسان می‌پرسند که چگونه اردوغان هزاران نظامی خود را بدون پوشش هوایی در حالی که می‌دانست که جنگنده‌های روس سیطره آسمان سوریه را دارند، به ادلب فرستاد؟!

 

این رسانه نوشت: ناتو از پاتریوت برای مقابله با جنگنده‌های روسیه در آسمان سوریه استفاده نخواهد کرد و آنرا فقط در صورت ورود جنگنده‌ها به حریم هوایی ترکیه به کار خواهد گرفت. اما سوال دیگر این است که آیا اصلاً ناتو پاتریوت نصب خواهد کرد یا خیر؟ ناتو علاقه‌ای برای بازگشت به سوریه ندارد و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مایل است که بدون پرونده نظامی به انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آینده برود و کشورهای اروپایی هم مشکلی با اینکه پرونده سوریه را به ولادیمیر پوتین بسپارند، ندارند.

 

رأی الیوم در پایان آورده است: روزنامه لوموند فرانسه نوشته است که اردوغان خود را در انزوای بزرگی می بیند و کسی پاسخی به وی نمی‌دهد و از سوی دیگر روابطش با سران غرب به سبب تصمیمات غافلگیرکننده اش سرد و با ولادیمیر پوتین متحد جدیدش به مشکل برخورد کرده است.

کرملین در پاسخ به اردوغان؛ حضور ما در سوریه قانونی است

سخنگوی دفتر رئیس جمهوری روسیه در پاسخ به درخواست اردوغان برای تَرک سوریه تصریح کرد: حضور ما در سوریه قانونی است و مبارزه با عناصر تروریستی در ادلب ادامه دارد.

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

خبرگزاری فرانسه: گزینه‌های ترکیه در ادلب بسیار محدود است

خبرگزاری فرانسه درباره تحولات اخیر در استان ادلب در شمال غرب سوریه در تحلیلی آورد که ترکیه با توجه به عملیات نظامی روز پنجشنبه و کشته شدن ۳۳ نظامی آن در این منطقه و معادلات قدرت در آن ، گزینه های محدودی همانند توافق دوباره با روسیه یا نزدیکی به ناتو را دارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, امریکای شمالی, ترکیه, تروریسم, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, روسیه, سوریه, فرانسه, ناتو