نیروهای مسلح یمن: فرودگاه‌های بن گوریون و رامون و یک نقطه مهم در دیمونا را هدف قرار دادیم

نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از حمله پهپادی به فرودگاه‌های بن گوریون، رامون و یک هدف مهم در منطقه امنیتی دیمونا واقع در فلسطین اشغالی خبر داد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از رسانه‌های یمن، نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که یگان پهپادی برای دومین روز متوالی در یک عملیات بی‌نظیر ... نیروهای مسلح یمن: فرودگاه‌های بن گوریون و رامون و یک نقطه مهم در دیمونا را هدف قرار دادیم

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, یمن

کوبا: تجاوز «اسرائیل» به لبنان نقض قوانین بین‌المللی است

وزیر امور خارجه کوبا هشدار داد که حملات مداوم اسرائیل به خاک لبنان، نقض قوانین بین‌المللی است و تلاش‌ها برای تقویت ثبات و امنیت در این کشور را تضعیف می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزیر امور خارجه کوبا تأکید کرد: ما حملات مداوم اسرائیل به لبنان را که نقض جدی قوانین ... کوبا: تجاوز «اسرائیل» به لبنان نقض قوانین بین‌المللی است

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, امنیت, تحلیل, خاورمیانه, کوبا, لبنان

تظاهرات هزاران اسرائیلی در تل آویو علیه نتانیاهو+ فیلم

هزاران اسرائیلی شنبه شب با برگزاری تظاهرات اعتراضی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل، خواستار توقف جنگ علیه غزه و تلاش برای آزادی اسیران اسرائیلی شدند. به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، هزاران اسرائیلی به خیابان‌های تل‌آویو آمدند و از مقامات اسرائیل خواستند تا جنگ در نوار غزه را متوقف ... تظاهرات هزاران اسرائیلی در تل آویو علیه نتانیاهو+ فیلم

ادامه

آزادی, اسراییل, اشغالگری, اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فیلم

ریاکاری‌های بی‌پایان آلمان: تداوم همکاری تسلیحاتی آلمان با اسرائیل

علی‌‎رغم اظهارات نمایشی سران اروپا علیه اسرائیل از جمله دولت آلمان و وضع تحریم‌‎ها ظاهری علیه اسرائیل، اما گزارش‎‌ها حاکی از آن است که این کشور به فعالیت و همکاری‌های تسلیحاتی خود با اسرائیل همچنان ادامه می‌دهد. به گزارش ایرنا به نقل از بلومبرگ با وجود انتقادات فزاینده از سوی کشورهای اروپایی نسبت به ادامه ... ریاکاری‌های بی‌پایان آلمان: تداوم همکاری تسلیحاتی آلمان با اسرائیل

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فنلاند

به رغم محدودیت‌های آمریکا، نشست راه حل دو دولتی در نیویورک برگزار می‌شود

به رغم محدودیت‌هایی که آمریکا برای ورود هیئت فلسطین ایجاد کرده است نشست راه حل تشکیل دو دولت در نیویورک برگزار خواهد شد. به گزارش ایسنا، مجمع عمومی سازمان ملل جمعه از سرگیری نشست بین‌المللی درباره حل و فصل مسالمت‌آمیز مسئله فلسطین در ۲۲ سپتامبر را تصویب کرد. موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین محور ... به رغم محدودیت‌های آمریکا، نشست راه حل دو دولتی در نیویورک برگزار می‌شود

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان, فلسطین

عبدالمهدی: رایزنی‌ها برای خروج نظامیان امریکا از عراق آغاز شده است

“عادل عبدالمهدی” رییس دولت پیشبرد امور در عراق شامگاه سه‌شنبه در خصوص خروج نظامیان خارجی از جمله آمریکایی‌ها از این کشور اعلام کرد: پارلمان خروج نظامیان خارجی را تصویب کرد و برای اجرای این طرح، رایزنی‌های خود را آغاز کرده‌ایم.

 

به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی “سومریه نیوز”، عبدالمهدی در خصوص نا آرامی‌های عراق گفت: کشور نیاز به آرامش دارد و نمی‌توان دولت را در سایه تعطیلی مراکز عمومی و خصوصی اصلاح کرد.

 

وی افزود: قطع راه‌ها و بستن مدارس هیچ ارتباطی با تظاهرات مسالمت آمیز ندارد و  این اقدامات خشونت‌آمیز بویژه پس از آن که کشورمان با چالش‌های زیاد منطقه‌ای و بین‌المللی رو به روست، باید متوقف شود.

 

رییس دولت پیشبرد امور در عراق در خصوص خویشتنداری نیروهای امنیتی این کشور با برخی از معترضان خشونت‌طلب گفت: برای آن که اوضاع بدتر از این نشود، نیروهای امنیتی از هرگونه اقدام خشونت‌آمیز علیه معترضان خودداری می‌کنند.

 

وی شلیک راکت به سفارت آمریکا و دیگر مراکز دیپلماتیک خارجی در بغداد را اقدامی غیرقابل قبول دانست و اظهار کرد، این گونه اقدامات به وجهه عراق لطمه خواهد زد.

 

عبدالمهدی در باره خروج نظامیان خارجی از جمله آمریکایی‌ها از عراق گفت: پارلمان خروج نظامیان خارجی را تصویب کرد و برای اجرای این طرح، رایزنی‌های خود را آغاز کرده‌ایم.

 

اعتراض‌های خیابانی امروز (سه‌شنبه) با بستن جاده‌های درون و برون شهری و آتش زدن حلقه لاستیک در بغداد و برخی شهرهای جنوب و مرکز عراق نیز ادامه یافته و این اعتراضات تاکنون حوادث و درگیری‌هایی را نیز در پی داشته ‌است.

 

گروه‌های معترض و مخالف با شعار «میهن نیست، کار نیست» همچنان می‌کوشند ادارات و مدارس را تعطیل و شهروندان مختلف را به تعطیلی اجباری مجاب کنند.

 

معترضان خواستار معرفی فوری نخست وزیر به دور از گروه‌های سیاسی و احزاب کنونی، انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات آزاد هستند.

 

اعتراض‌های عراق در استان‌های مرکزی، جنوبی و شرقی که از اول اکتبر ۲۰۱۹ (دهم مهر  ۹۸) در ناکارآمد توصیف کردن دولت، تبعیض، فقر، بیکاری و فساد مقام‌های دولتی آغاز شد، همچنان با فراز و فرود در این مناطق ادامه دارد.

 

به دنبال این اعتراض‌ها، عبدالمهدی اوایل آذر ماه از سمت خود استعفا کرد، اما هنوز جایگزین او به علت اختلاف‌های سیاسی درون حاکمیت تعیین نشده است، هرچند برخی منابع عراقی اعلام کردند “محمد توفیق علاوی”به سمت نخست وزیر جدید عراق معرفی خواهد شد.

 

وی از سال ۲۰۰۳ به بعد دو دوره نماینده مجلس عراق بوده همچنین در دولت «نوری المالکی» سمت وزیر ارتباطات را برعهده داشت.

 

نخست‌ وزیری علاوی (درصورت انتخاب) انتقالی و محدود است و در این مدت باید بسترهای برگزاری انتخابات زود هنگام عراق را فراهم کند.

ایرنا

نشست وزیران خارجه اروپا برای بررسی به رسمیت شناختن کشور فلسطین

منابع آگاه از آغاز نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا برای به بررسی موضوع به رسمیت شناختن دولت فلسطین در بروکسل خبر دادند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, لوکزامبورک

الوطن سوریه: ریاض دست خود را به سوی دمشق دراز کرده است

یک روزنامه چاپ سوریه از حضور بشار جعفری، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در جشن ریاست عربستان بر نشست آتی گروه ۲۰ و استقبال گرم مسؤولان ریاض از او خبر داد.

ادامه

امارات, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عربستان سعودی

لبنان؛ اهمیت شبکه‌های اجتماعی در مطالبات مردمی

شبکه های اجتماعی در لبنان نقش مهمی در تحولات این کشور دارند و به ویژه طی ماه‌های گذشته مردم و بیشتر فعالان مدنی این کشور اخبار مربوط به اعتراضات، تظاهرات و دستاوردهای مطالبات مردمی را از طریق این شبکه ها دریافت می‌کنند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, خاورمیانه, گزارش, لبنان