کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

سازمان دریانوردی انگلیس از غرق شدن کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده یمن خبر داد. به گزارش ایسنا، سازمان دریانوردی انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که کشتی هدف قرار گرفته در فاصله ۵۱ مایل دریایی در جنوب غرب الحدیده یمن در حال غرق شدن است. این سازمان اشاره کرد که خدمه کشتی آماده ... کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

ادامه

انگلس, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, یمن

رایزنی مصر و عربستان در مورد غزه و ایران

وزرای امور خارجه مصر و عربستان در مورد آخرین تحولات منطقه به ویژه مساله فلسطین، وضعیت غزه و تلاش‌های جاری برای از سرگیری آتش‌بس در نوار غزه گفت و گو کردند. به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع مصر»، این گفت و گو در چارچوب هماهنگی‌های منظم و روابط نزدیک ... رایزنی مصر و عربستان در مورد غزه و ایران

ادامه

اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, خاورمیانه, خبر, سودان, عربستان, فلسطین, مصر

حمله آمریکا به ایران؛ بازنده اصلی کیست؟

تنها چند ساعت بعد از بمباران سه سایت هسته ای ایران توسط آمریکا در روز ۲۱ ژوئن ۲۰۲۵، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بلافاصله این بمباران را موفقیت آمیز خواند و به عنوان یک پیروزی اعلام کرد! به گزارش CGTN : این رفتار دونالد ترامپ را شاید بتوان یادآور رفتار مشابهی از سوی جورج دبلیو ... حمله آمریکا به ایران؛ بازنده اصلی کیست؟

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صلح, عراق, عربستان

چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

دونالدترامپ رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب به وقت محلی با تکرار ادعاهایش درباره ایران و با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل هفته آینده در کاخ سفید درباره این گفت و گو خواهد کرد، بار دیگر مدعی شد که ممکن است تا هفته آینده توافق آتش بس در غزه حاصل شود. به ... ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اوکراین, جنگ نیابتی, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فلسطین, گزارش, محیط زیست

“ایران به عمد از کشتن آمریکایی‌ها خودداری کرده است” / “بحران پایان یافت”

منابع آمریکایی و اروپایی گفته‌اند که ایران در حمله‌های موشکی خود به پایگاه‌های آمریکایی در عراق به عمد از خسارت‌های جانی به ارتش آمریکا خودداری کرده است. رویترز به نقل از مقتدی صدر نوشت، بحران پایان یافت.

 

به گزارش دویچه وله؛ روز چهارشنبه، ۱۸ دی‌ماه (هشتم ژانویه) خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات دولتی ایالات متحده و اروپا نوشت که ایران نخواسته است، در واکنش به‌کشته‌شدن قاسم سلیمانی در یک حمله هوایی آمریکا به کشتن سربازان آمریکایی اقدام کند.

 

این خبرگزاری به نقل از سه منبع که “به دستگا‌ه‌های اطلاعاتی نزدیک هستند” ” نوشت، ایران سعی کرده است در حمله‌های موشکی خود حداقل خسارت جانی را به‌بار بیاید و به‌ویژه از کشتن سربازان آمریکایی خودداری کند.

 

“یک منبع” نزدیک به مقامات آمریکا به رویترز گفته است، در نخستین ساعات چهارشنبه نشانه‌هایی وجود داشته است که حمله‌های ایران به پایگاه‌های الاسد و و اربیل، تلفات جانی نداده است. منابع دیگر از اظهارنظر در این باره خودداری کرده‌اند.

 

رویترز در ادامه به نقل از منابع خود نوشته است که ایران به‌عمد بخش‌هایی از پایگاه‌ها را مورد هدف قرار داده است که نیرو‌های انسانی حضور نداشته‌اند.

 

یکی دیگر از منابع این خبرگزاری گفته است، ایرانی‌ها می‌خواستند پاسخ دهند اما از تشدید تنش جلوگیری کنند.

 

رویترز در ادامه به اظهارات محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران اشاره کرد که گفته است، ایران “پاسخ مناسب” به کشتن سلیمانی را خواهد داد اما علاقه‌ای به بروز جنگ ندارد.

 

واکنش ترامپ

 

خبرگزاری رویترز در پایان گزارش خود به واکنش رئیس جمهور ایالات متحده اشاره کرده است، واکنشی که خیلی خونسردانه بود. او در پیامی توئتیری نوشت، “همه چیز” بر وفق مراد است.

 

ترامپ بعدازظهر چهارشنبه، حین موضع‌گیری عمومی در باره ایران که به‌طور زنده از شبکه‌های تلویزیونی پخش شد، وارد نشدن خسارت جانی در دو پایگاه عراقی را تایید کرد.

 

او علاوه بر این گفت، ایران در تنش با ایالات متحده در حال عقب‌نشینی است.

 

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «این که ما یک ارتش باشکوه و تجهیزات نظامی عالی داریم، به این معنی نیست که باید از آن استفاده کنیم. ما نمی خواهیم از آنها استفاده کنیم.»

 

ترامپ ضمن اعلام اینکه تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهد کرد، خواستار همکاری با جمهوری اسلامی در زمینه‌هایی شد که به سود منافع دو کشور است.

 

او تصریح کرد، ایالات متحده حاضر است با تمامی کسانی که خواهان صلح هستند، صلح کند.

 

“بحران پایان یافت”

 

شامگاه چهارشنبه رویترز به نقل از مقتدی صدر، رهبر جنبش صدر عراق نوشت، “پس از موضع‌گیری‌های تهران و رئیس جمهوری ایالات متحده”، بحران به پایان رسیده است.

 

به گفته این خبرگزاری، صدر از شبه‌نظامیان خواست، صبر پیشه کنند و دست به عملیات مسلحانه نزنند.

عراق مذاکره با روسیه برای خرید اس۳۰۰ را ازسرگرفت

رسانه های روسیه به نقل از «محمد رضا الحیدری» رئیس کمیسیون دفاع و امنیت مجلس عراق نوشتند که بغداد مذاکرات با مسکو برای خرید تسلیحات پدافند هوایی اس-۳۰۰ را ازسرگرفته است حال آنکه این مساله باید مدت ها پیش حل می‌شد.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عراق

ناوگان آمریکا در آب‌های جنوب ایران با فرماندهی یک ایرانی‌تبار

این روزها ناوگان عظیم “هری ترومن” در دریای عرب برای نظارت بر فعالیت‌های ایران مستقر شده است. این مهمترین اسکادران نیروی دریایی آمریکاست و فرماندهی آن را افسری با اصلیت ایرانی به عهده دارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر

بازگشایی گذرگاهی در دیرالزور که توسط آمریکایی‌ها بسته شده بود

روسیه و آمریکا بر سر بازگشایی گذرگاه الصالحیه در استان دیرالزور، به مدت چند ماه از سوی نظامیان آمریکایی بسته شده بود، توافق کرده‌اند.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه