چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

سرمقاله المیدان: اعلامیهٔ اخیر ایالات متحده مبنی بر تروریستی اعلام کردن “اخوان‌المسلمین” در سودان با موجی از استقبال بخش‌هایی گسترده‌ از طیف سیاسی سودان روبه‌رو شده است. آنچه امروز واشنگتن اعلام کرده است افشای حقیقتی ناشناخته نیست، بلکه اذعانی دیرهنگام به واقعیتی است که در آگاهی و تجربهٔ مردم سودان ریشه دارد، مردمی که این ... حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

ادامه

آزادی, آمریکا, افغانستان, امپریالیسم, انقلاب, انگلیس, ایدئولوژی, تروریسم, جنبش انقلابی, جنگ سرد, حاکمیت ملی, خاورمیانه, سودان, سیاسی, شمال آفریقا, عدالت اجتماعی, فاشیسم, فساد, مصر

معاریو: وضعیت اسرائیل در تمامی جبهه‌ها وخیم‌تراز دوره پیش از جنگ است

روزنامه اسرائیلی «معاریو» با اشاره به چالش‌های پیش‌روی ارتش و سردرگمی مقام‌های ارشد نظامی این رژیم در مواجهه با تحولات اخیر پس از تجاوز مشترک با آمریکا به خاک ایران، اعلام کرد وضعیت رژیم اشغالگر در همه جبهه‌ها، وخیم‌تر از دوره پیش از جنگ رمضان است. به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از فلسطین‌الیوم، ... معاریو: وضعیت اسرائیل در تمامی جبهه‌ها وخیم‌تراز دوره پیش از جنگ است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, امنیت, ایران, جهان, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, فلسطین, گزارش, لبنان

خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با استناد به داده‌های واقعی از وضعیت تردد کشتی‌های وابسته به ایران در خلیج فارس به‌رغم وجود به اصطلاح محاصره دریایی آمریکا، خاطرنشان کرد که ارزیابی میزان موفقیت این محاصره پیچیده بوده و به نظر می‌آید که چندان کارآمد نیست. به گزارش ایسنا، بریجت دیاکون، تحلیلگر مجله کشتیرانی لویدز لیست اینتلیجنس ... خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, محاصره دریایی

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

ناوگان آمریکا در آب‌های جنوب ایران با فرماندهی یک ایرانی‌تبار

این روزها ناوگان عظیم “هری ترومن” در دریای عرب برای نظارت بر فعالیت‌های ایران مستقر شده است. این مهمترین اسکادران نیروی دریایی آمریکاست و فرماندهی آن را افسری با اصلیت ایرانی به عهده دارد.

 

به گزارش دویچه وله؛ از نیمه ماه دسامبر گذشته اسکادران عظیم “هری ترومن” متشکل از چند ناو هواپیمابر و موشک‌افکن‌های “نورماندی” در آب‌های دریای عرب، در جنوب ایران، جولان می‌دهد. این بخشی از لشکر پنجم دریایی ایالات متحده است که در منامه، پایتخت بحرین، مستقر است و وظیفه نظارت بر منطقه بحرانی پیرامون خلیج فارس را بر عهده دارد.

 

با توجه به تنش‌های روزافزون میان ایران و آمریکا چنانچه در این منطقه جنگی روی دهد، این اسکادران مدرن و مجهز نقش برجسته‌ای ایفا خواهد کرد. طرفه آن که فرماندهی اسکادران “هری ترومن” بر عهده یک ناخدای ۵۲ ساله ایرانی‌تبار به نام کاون حکیم‌زاده است.

 

کودکی شقه‌شده با انقلاب

 

افسر نامبرده از پدری ایرانی و مادری آمریکایی در تگزاس به دنیا آمده است. او در کودکی به همراه پدر و مادرش به ایران رفت و در دبستان مشغول تحصیل شد، اما چندی بعد خانواده در پی انقلاب بهمن ۱۳۵۷ ناچار به ترک ایران شد و او در یازده سالگی به همراه خانواده به آمریکا برگشت. او همچنان به خوبی به زبان فارسی صحبت می‌کند.

 

خانواده حکیم‌زاده پس از بازگشت به آمریکا در می‌سی‌سی‌پی اقامت گزید. او در ۱۹ سالگی وارد نیروی دریایی شد و پس از تحصیلات افسری، فرماندهی یکی از گردان‌های نیروی هوایی را به عهده گرفت و با جنگنده‌های حامل رادار مأموریت‌های خطیر بسیاری در عراق و افغانستان انجام داد.

وظیفه‌ای که هم‌اکنون این افسر ایرانی‌تبار به عهده دارد، سنگین است: او فرماندهی رزمناوی عظیم حامل حدود ۱۰۰ هزار تن بار، ۷۰ هواپیمای نظامی و حدود ۵۰۰۰ ارتشی را به عهده دارد.

 

حکیم‌زاده تبار ایرانی خود را امری عادی ارزیابی می‌کند و می‌گوید که در ارتش ایالات متحده سربازان و افسران زیادی با تبار خارجی حضور دارند که بعضا از افسران عالیرتبه هستند. او تأکید می‌کند که تنها ایرانی‌ای نیست که در ارتش آمریکا خدمت می‌کند.

 

این افسر ایرانی‌تبار می‌داند که محل مأموریت فعلی او، در آب‌های جنوب ایران و در فاصله‌ای نه چندان زیاد از تنگه هرمز، از حساسیت فراوانی برخوردار است. ارتش آمریکا به ویژه از اوایل دهه ۱۹۹۰ و حمله صدام حسین، رهبر عراق، به کویت همواره سعی کرده است در این منطقه حضوری بارز داشته باشد.

 

عراق مذاکره با روسیه برای خرید اس۳۰۰ را ازسرگرفت

رسانه های روسیه به نقل از «محمد رضا الحیدری» رئیس کمیسیون دفاع و امنیت مجلس عراق نوشتند که بغداد مذاکرات با مسکو برای خرید تسلیحات پدافند هوایی اس-۳۰۰ را ازسرگرفته است حال آنکه این مساله باید مدت ها پیش حل می‌شد.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عراق

بازگشایی گذرگاهی در دیرالزور که توسط آمریکایی‌ها بسته شده بود

روسیه و آمریکا بر سر بازگشایی گذرگاه الصالحیه در استان دیرالزور، به مدت چند ماه از سوی نظامیان آمریکایی بسته شده بود، توافق کرده‌اند.

ادامه

امریکا, تروریسم, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه