آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

برخی مناطق نوار غزه شاهد عقب‌نشینی تدریجی نیروهای اسرائیلی و آغاز بازگشت آوارگان است. به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره گزارش داد نیروهای ارتش اسرائیل از برخی محله‌های شهر غزه عقب نشینی تدریجی را آغاز کردند و بازگشت آوارگان به محله‌های النصر، التفاح و الصفطاوی در شهر غزه آغاز شده است. خبرنگار الحدث نیز اعلام کرد ... آغاز عقب‌نشینی اشغالگران از غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

اسرائیل با آزادی مروان البرغوثی در طرح تبادل اسرا مخالفت کرده، زیرا او نفوذ مردمی بالایی دارد و می‌تواند فلسطینی‌ها را متحد کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ پس از امضای توافق آتش‌بس غزه، رسانه‌ها اعلام کردند که قرار است در چارچوب توافق، ۲۰ اسیر اسرائیلی با حدود دو هزار اسیر فلسطینی که ... دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد مروان برغوثی را آزاد نخواهد کرد

ادامه

آفریقای جنوبی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

رسانه‌های عبری گزارش دادند، توافق آتش‌بس امروز پنجشنبه، ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی وارد مرحله اجرایی خواهد شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند ظهر امروز (ساعت ۱۲ به وقت محلی) مراسم امضای رسمی توافق وارد مرحله اجرایی خواهد شد. خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ... مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, زندانی سیاسی, فلسطین

ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

روسیه ۴۸ جنگنده سوخو ۳۵ به ایران می‌فروشد؛ جزئیات تازه افشا شده از قراردادهای محرمانه صادرات هواپیماهای جنگی روسیه منتشر شد. سند تازه افشا شده‌ای که گفته می‌شود از شرکت دفاعی دولتی روسیه – Rostec – است، جزئیاتی از قرارداد فروش هواپیماهای جنگنده سوخو روسی به ۳ کشور ایران، الجزایر و اتیوپی را نشان می ... ایران ۴۸ فروند سوخو ۳۵ از روسیه خرید؟

ادامه

اتیوپی, الجزایر, اوکراین, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

خروج بخشی از نیروهای اماراتی از عدن در آستانه توافق برای پایان بحران

برخی مقام‌ها و شاهدان عینی اعلام کردند که امارات روز گذشته سه شنبه، بخشی از نیروهای خود را در شهر عدن در جنوب یمن درست همزمان با تلاش ائتلاف متجاوز به سرکردگی عربستان سعودی برای پایان دادن به درگیری دولت مستعفی و تجزیه‌طلبان خارج کرده است.

 

به گزارش رویترز، برخی مقام‌ها و شاهدان عینی اعلام کردند که امارات روز گذشته- سه‌شنبه- بخشی از نیروهای خود را در شهر عدن در جنوب یمن درست همزمان با تلاش ائتلاف متجاوز به سرکردگی عربستان سعودی برای پایان دادن به درگیری دولت مستعفی و تجزیه‌طلبان خارج کرده است.

 

این مقام‌ها اعلام کردند که یک کاروان اماراتی سوار بر یک کشتی نظامی در بندر نفتی «البریقه» واقع در نزدیکی پالایشگاه عدن، خارج شدند.

 

چهار نفر از کارکنان این پالایشگاه نیز گزارش دادند که مشاهده کردند یک کامیون بزرگ نظامی به همراه سه اتوبوس حدود ۲۰۰ سرباز را سوار و به سمت بندر حرکت کردند.

 

دفتر رسانه‌ای دولت امارات و سخنگوی ائتلاف هنوز به درخواست خبرگزاری رویترز برای اظهار نظرنظر در این زمینه واکنشی نشان نداده است.

 

دولت مستعفی مورد حمایت عربستان و شورای انتقالی جدایی‌طلب در آستانه امضای توافقی هستند که به جنگ در عدن پایان می‌دهد و به گفته چهار منبع آگاه از مذاکرات، نیروهای سعودی مسئولیت موقت در عدن را به عهده خواهند گرفت.

 

شورای انتقالی جنوبی بخشی از ائتلاف سنی با دولت مستعفی است که در سال ۲۰۱۵ به منظور کمک به بازگشت «عبد ربه منصور هادی» رئیس دولت مستعفی به قدرت وارد یمن شد اما تجزیه‌طلبانی که خواهان دولت خود مختار هستند، بر دولت مستعفی چیره شده و بر عدن مقر موقت آن تسلط یافتند.

ایلنا

طبق آخرین اخبار از عملیات ترکیه در سوریه؛ سه کودک و یک زن کشته شده‌اند

ارتش ترکیه شامگاه چهارشنبه ۱۷ مهر، پیشروی به سمت مرز سوریه را آغاز کرد و از مرز این کشور عبور کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, انگلستان, ایتالیا, ایران, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, روسیه, سازمان ملل, سوریه, عراق, عربستان سعودی, فرانسه

ترامپ: رفتن به خاورمیانه بدترین تصمیم تاریخ آمریکا بوده و به بهانه واهی انجام شد

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه بار دیگر حضور نظامی این کشور در غرب آسیا را نادرست خواند و گفت واشنگتن در حال پایان دادن به «جنگ‌های بی‌پایان احمقانه» است. ترامپ همچنین اذعان کرد که حمله این کشور به عراق «بدترین تصمیم تاریخ آمریکا» بوده و به بهانه‌ای واهی انجام شده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق

بانک جهانی: جنگ‌های تجاری خطر فقر را در جهان تشدید می‌کند

مدیر ارشد اقتصادی بانک جهانی روز چهارشنبه گفت: با تداوم جنگ‌های تجاری در جهان، سرمایه گذاری‌ها به تعویق خواهد افتاد و در نتیجه با کاهش رشد اقتصادی سطح فقر نیز افزایش می‌یابد.

ادامه

اتحادیه اروپا, افریقا, امریکا, جهان, چین, خبر, کانادا, مکزیک

رند پال: تصمیم ترامپ برای خارج کردن آمریکایی‌ها از سوریه کاملا درست است

سناتور جمهوریخواه مشهور آمریکایی تصمیم دونالد ترامپ برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از سوریه را تحسین کرده و آنچه را که یک “فراکسیون نومحاظه‌کاران جنگ‌طلب” در سنای این کشور خواند مقصر کشاندن واشنگتن به جنگ در سراسر جهان دانست.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, لبنان