استقبال گرم و ویژه از رهبر چین در صربستان + فیلم

شی جین پینگ، در ۲۵امین سالگرد بمباران سفارت چین در صربستان در بلگراد، پایتخت، با استقبال گرم و ویژه مقام‌های رسمی و جمعیتی از شهروندان صرب، دومین مرحله از سفر اروپایی خود را ادامه داد. به گزارش یورو نیور؛ سفر رهبر چین به صربستان مصادف بود با بیست و پنجمین سالگرد بمباران «اشتباهی» سفارت این ... استقبال گرم و ویژه از رهبر چین در صربستان + فیلم

ادامه

آلمان, اروپا, جنوب شرق اروپا, چین, سوئیس, شرق آسیا, صربستان, فرانسه, فیلم, گزارش, مجارستان

امضا نزدیک به ۲۰سند همکاری دوجانبه در دیدار شی جین‌پینگ با ماکرون

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین بعد از ظهر دوشنبه ششم مه (۱۷ اردیبهشت) به وقت محلی در کاخ الیزه با «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی خود دیدار و گفتگو کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین بعد از ظهر دوشنبه ششم مه (۱۷ اردیبهشت) به وقت محلی در ... امضا نزدیک به ۲۰سند همکاری دوجانبه در دیدار شی جین‌پینگ با ماکرون

ادامه

استقلال, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, صلح, فرانسه, گزارش

در سال ۲۰۲۳ نرخ مرگ و میر در ژاپن بیش از دو برابر تولد بوده است

داده‌های اخیر دولت ژاپن در مورد میلیون‌ها خانه خالی از یکی دیگر از تبعات رشد جمعیت منفی در این کشور آسیایی پرده برداشت. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، ژاپن در حال حاضر یکی از پیرترین کشورهای جهان است. میانگین سنی این کشور نزدیک به ۴۹ سال است درحالیکه سال‌هاست دولت ژاپن تلاش می‌کند تا با ... در سال ۲۰۲۳ نرخ مرگ و میر در ژاپن بیش از دو برابر تولد بوده است

ادامه

جهان, حقوق بشر, ژاپن, شرق آسیا, گزارش

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

نمایش توان بازدارنده هسته‌ای، قدرت نمایی چین در برابر آمریکا

چین قصد دارد در روز اول اکتبر مصادف با روز ملی این کشور و همزمان با برگزاری یک رژه بزرگ، نیروی بازدارندگی هسته ای خود را به نمایش بگذارد و بازوی نظامی قوی خود را به رخ دیگران از جمله آمریکا بکشاند.

 

نیروهای مسلح و انتظامی این کشور در روزهای اخیر بارها برنامه های تمرینی در میدان «تیان آنمن» در قلب پکن پایتخت چین را برگزار کرده اند و قرار است بزرگترین رژه نظامی چین از زمان تاسیس چین نو به این طرف از سال ۱۹۴۹ میلادی و مصادف با هفتادمین سالگرد آن در این میدان و با حضور گسترده نیروهای رزمی و واحدهای اتمی، موشکی و توپخانه برگزار شود.

 

گزارش ها حاکی است که چین قصد دارد توان نظامی برجسته خود را بخصوص پس از مدرن سازی ارتش از سال ۲۰۱۳ میلادی که «شی جین پینگ» رییس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور شد، به نمایش بگذارد.

 

روزنامه اس سی از هنگ کنگ می نویسد که برخی از ناظران نظامی بر این اعتقادند که با نظرداشت مناقشات فراوان میان چین و آمریکا، پکن می خواهد بازوی نظامی قوی خود را به رخ بکشد.

 

در هفت دهه گذشته چین ۱۴ رژه نظامی برگزار کرده است که این بزرگترین آن محسوب می شود و تسلیحات و سامانه های نظامی پیشرفته در این رژه نمایش داده خواهد شد.

 

نزدیک به ۴۸ اسکاداران از جمله اسکادران های موشکی، هوایی و واحدهای اتمی در روز ملی این کشور و در مقابل فرماندهان نظامی از جمله «شی جین پینگ» رییس جمهوری این کشور رژه خواهند رفت.

 

جی ۲۰ اولین هواپیمای رادارگریز، جنگنده های جی ۱۰ و ۱۱ و بالگردهای مسلح از جمله زد ۲۰ و ۱۳ واحد توپخانه و موشکی از جمله اسکادران های رژه رونده در روز اول اکتبر در میدان اصلی شهر پکن هستند.

 

این رژه در شرایطی برگزار می شود که تحت فرمان «شی جین پینگ» رییس جمهوری و فرمانده کل قوای چین از سال ۲۰۱۵ میلادی شمار نیروهای نظامی و ارتش این کشور ۳۰۰ هزار نفر کاهش یافته و به ۲ میلیون نفر رسیده است.

 

انتظار می رود موشک های دونگ فانگ ۴۱ از نوع بالستیک اتمی قاره پیما، موشک های بالستیک ضد کشتی دونگ فانگ ۲۱ دی، موشک های مافوق صوت دونگ فانگ ۱۷ و موشک های دریایی موج بزرگ در این روز نمایش داده شود.

 

«آدام نی» از محققان نظامی بر این باور است که چین با نمایش موشک های بالستیک نسل آینده اتمی خود و بسیاری از موشک های دریایی و ضد کشتی می خواهد توان بالای نظامی پس از مدرن سازی را نشان دهد.

 

«جو چن مینگ» کارشناس مسایل نظامی در پکن هم خاطر نشان کرد لازم است قدرت و بازوی نظامی خود را به رخ بکشیم.

 

وی افزود باید سامانه های بسیار تسلیحاتی پیشرفته چین که اکنون درگیر مسایل تجاری با آمریکا شده است و مناقشات فروانی با این کشور دارد، نشان داده شود.

 

او گفت که البته اینها تجهیزات راهبردی و نه تاکتیکی محسوب می شوند و ما نمی‌خواهیم راهبرد تلافی جویانه در مقابل آمریکا داشته باشیم اما در شرایط فعلی نشان دادن آنها با اهمیت است.

 

خبرگزاری شینهوا گزارش کرده است در برنامه های تمرینی برای رژه نظامی بزرگ روز ملی نزدیک به ۲۸۰ هزار نیرو شرکت کرده‌اند.

ایرنا

چین شدیداً به تحریم آمریکا علیه شرکت‌های خریدار نفت ایران در این کشور اعتراض کرد

چین به تحریم‌های ایالات متحده علیه چند شرکت و افراد حقیقی این کشور که به خرید نفت از ایران متهم شده اند، شدیداً اعتراض کرد و رویکرد آمریکا در این زمینه را محکوم کرد.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

لاوروف پیشنهاد استالین را زنده کرد: سازمان ملل به سوچی منتقل شود

 وزیر امور خارجه روسیه در تازه‌ترین واکنش روس‌ها به عدم صدور روادید برای ۱۰ تن از مقام‌های این کشور برای سفر به نیویورک مقر سازمان ملل متحد، به پیشنهاد ژوزف استالین رهبر جماهیر شوروی مبنی براینکه شهر بندری سوچی می‌تواند محل برگزاری نشست سران ملل متحد باشد را زنده کرد.

ادامه

اتحاد شوروی, المان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جهان, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, فرانسه, گرجستان