درپی شکایت کارگران، دادگاه عالی آرژانتین حکم رئیس‌جمهور مبنی بر محدود کردن حق اعتصاب کارگران را به حالت تعلیق درآورد

دادگاه عالی آرژانتین پس از اعتراض نمایندگان کارگری به رای قبلی صادر شده، پرونده را مجدداً با ادله حقوقی جدید طرفین بررسی کرده و حکم خاویر میلی مبنی بر محدود کردن حق اعتصاب کارگران را به حالت تعلیق درآورد. به گزارش ایلنا و به نقل از روزنامه بوینس آیرس تایمز آرژانتین، پس از شکایت کارگران ... درپی شکایت کارگران، دادگاه عالی آرژانتین حکم رئیس‌جمهور مبنی بر محدود کردن حق اعتصاب کارگران را به حالت تعلیق درآورد

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی

تلاش آمریکا برای تقابل نظامی با کوبا

یک مقام ارشد کوبا، آمریکا را به افزایش تنش‌ها و تلاش برای ایجاد درگیری نظامی با هاوانا متهم کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، «یوهانا تابلادا» معاون بخش امور آمریکا در وزارت خارجه کوبا که به ایالات متحده سفر کرده است، سه‌شنبه در سخنانی در سفارت کوبا در واشنگتن اظهار کرد که درگیری ... تلاش آمریکا برای تقابل نظامی با کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تروریسم, جنگ سرد, جهان, خبر, کوبا

رئیس جمهور شیلی: اسرائیل در حال نسل کشی ساکنان غزه است

گابریل بوریچ رئیس جمهور شیلی در اظهاراتی با بیان اینکه اسرائیل در حال قتل عام و نسل کشی ساکنان غزه است، تاکید کرد که باید از خرید تولیدات صنایع این رژیم خودداری کرد. به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا از شبکه المیادین، بوریچ از کنگره این کشور خواست تا با تصویب قانونی فوری، واردات محصولات تولیدی ... رئیس جمهور شیلی: اسرائیل در حال نسل کشی ساکنان غزه است

ادامه

آمریکای لاتین, اسپانیا, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, شیلی, فلسطین, نسل‌کشی

اعتراض کوبا به «همدستی» وزیر خارجه آمریکا در نسل‌کشی غزه

وزیر امور خارجه کوبا با انتقاد از «حمایت بی‌قید و شرط» وزیر امور خارجه آمریکا از سیاست‌های اسراییل وی را به «همدستی» در نسل‌کشی تل‌آویو علیه غزه متهم کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا در انتقاد از «مارکو روبیو» در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ... اعتراض کوبا به «همدستی» وزیر خارجه آمریکا در نسل‌کشی غزه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسراییل, جهان, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

کوبا کاردار آمریکا را احضار کرد

وزارت امور خارجه کوبا در بیانیه ای اعلام کرد که مایک هامر کاردار آمریکا در این کشور را احضار و به اقدامات غیردوستانه وی به شدت اعتراض کرده است. به گزارش مشرق از خبرگزاری تاس، در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه کوبا روز جمعه مورخ ۳۰ ماه مه (۹ خرداد)، کاردار آمریکا را ... کوبا کاردار آمریکا را احضار کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر

بی‌اعتنایی پاناما به تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا

مقامات پاناما اعلام کردند که تحریم‌های آمریکا باعث نخواهد شد تا مانع از عبور کشتی‌های ونزوئلا از آبراه این کشور شوند که متصل کننده دو اقیانوس به یکدیگر است.

 

به گزارش افکارنیوز، مقامات پاناما اعلام کردند که به کشتی‌هایی که از ونزوئلا می‌آیند اجازه داده خواهد شد تا از آبراه‌ این کشور برای عبور استفاده کرده و مدارک مورد نیاز برای استفاده از این آبراه‌ را در اختیار کشتی‌های ونزوئلایی قرار خواهد داد.

 

مقامات این کشور همچنین اعلام کردند که تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا هیچگونه تغییری بر عبور و مرور کشتی‌ها از آبراه این کشور ایجاد نخواهند کرد.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا هفته پیش دستور اجرایی صادر کرد که بر اساس آن تمامی دارایی‌های دولت ونزوئلا در آمریکا مسدود شد. اندکی پس از آن مقامات دولت ترامپ شرکت‌هایی را که به تجارت با ونزوئلا می‌پردازند را نیز تهدید کردند.

 

در پی تشدید تحریم‌ها علیه ونزوئلا، «جرج کویجانو» مدیر اجرایی کانال پاناما در پاسخ به سوال خبرنگاران در این باره که آیا به کشتی‌‌های ونزوئلا اجازه عبور از این آبراه داده خواهد شد، گفت: «استفاده از این آبراه که اقیانوس اطلس را به اقیانوس آرام متصل می‌کند نباید تحت فشار کشور ثالثی قرار بگیرد.»

 

وی افزود: «ما امضا کننده پیمان بی طرفی هستیم که این پیمان توسط آمریکا نیز به امضا رسیده است و تا زمانی که کشتی کشورها به تعهدات خود و پیروی از قوانین ادامه می‌دهند به این پیمان پایبند باقی خواهیم ماند.»

 

جدیدترین تحریم آمریکا علیه ونزوئلا، نه تنها شرکت‌های آمریکایی را از تعامل با دولت ونزوئلا منع می‌کند بلکه باب وضع تحریم‌های احتمالی علیه شرکت‌ها و افراد خارجی را که به دولت کاراکاس کمک می‌کنند، نیز باز می‌کند.

 

آمریکا و گروهی از متحدان این کشور سوم بهمن ماه سال گذشته در اقدامی غیرقانونی «خوان گوآیدو»، رهبر شورای ملی ونزوئلا را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند.

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، کاخ سفید هنگام اعلام به رسمیت شناختن گوآیدو انتظار داشته وی ظرف تنها چند روز رسما مادورو را کنار بزند و نظامیان را نیز با خود همراه کند. با گذشت چند ماه، این سناریو عملا شکست خورده و تلاش‌های واشنگتن برای ترغیب نظامیان به حمایت از گوآیدو ناکام مانده است.

آفریقای جنوبی میزبان نشست همبستگی در برابر زورگویی‌های آمریکا

نمایندگان کشورهای ایران، کوبا، فلسطین و ونزوئلا با حضور در نشست آفریقای جنوبی آمریکا را به دلیل سیاست‌های «زورگویی، ارعاب، محاصره اقتصادی و تحریم ها» مورد انتقاد قرار دادند.

ادامه

افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, ایران, جنوب آفریقا, جهان, خبر, فلسطین, کوبا, همبستگی, ونزوئلا

قدرت‌گیری چپ‌گراها در آرژانتین به دنبال انتخابات مقدماتی

آرژانتینی‌ها در آزمونی مهم پیش از انتخابات اصلی ریاست‌جمهوری چند ماه آینده ضربه مهلکی به رئیس‌جمهوری راست‌گرای این کشور وارد کردند و عملا مدیریت اقتصادی مائوریسیو مکری را زیر سوال بردند.

ادامه

ارژانتین, امریکا, امریکای لاتین, جهان, مقاله