بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸، آمریکا چندین بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را در پایگاه هوایی لکنهیث در بریتانیا مستقر کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته چندین بمب هسته‌ای را در بریتانیا مستقر کرده است. مجله دفاعی بریتانیا نوشت چندین بمب هسته‌ای ... بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

ادامه

آمریکا, استراتژیک, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, ناتو

امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

آلمان و انگلیس پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی امضا کردند. به گزارش ایسنا، فریدریش مرتز، صدراعظم آلمان، و کر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی بین دو کشور را امضا کردند. امضای تشریفاتی این سند در موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن انجام شد. مرتز این روز را «روزی تاریخی» ... امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, فرانسه

«ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

یک روزنامه غربی به توهین رئیس جمهور فرانسه خطاب به نخست وزیر انگلیس اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه انگلیسی دیلی اکسپرس فاش کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر اخیر خود به کر استارمر نخست وزیر انگلیس توهین کرده است. وی استارمر را یک میمون ... «ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

سازمان دریانوردی انگلیس از غرق شدن کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده یمن خبر داد. به گزارش ایسنا، سازمان دریانوردی انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که کشتی هدف قرار گرفته در فاصله ۵۱ مایل دریایی در جنوب غرب الحدیده یمن در حال غرق شدن است. این سازمان اشاره کرد که خدمه کشتی آماده ... کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

ادامه

انگلس, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, یمن

خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که پس از اختلافات شدید با رهبری جدید حزب بر سر مسائل مرتبط با فلسطین و اسرائیل، از حزب کنار گذاشته شد، از آغاز روند تشکیل یک حزب سیاسی جدید خبر داد؛ اقدامی که از نگاه ناظران گامی تازه و موثر برای بازگشت او به خط مقدم سیاست ... خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, سرمایه‌داری, غرب, غرب اروپا, فقر, فلسطین, گزارش

بدترین زلزله سیاسی در تاریخ اخیر بریتانیا

اعلام نخست وزیری بوریس جانسون، تغییرات عمده ای در کابینه وی ایجاد شده و شمار استعفا، برکناری و اخراج بسیار چشمگیر و بی سابقه بوده است.

 

به گزارش خبرآنلاین، بدترین زلزله سیاسی در دهه اخیر در کابینه دولت بریتانیا اتفاق افتاده است. در همین راستا ۱۰ وزیر برکنار شده و ۴ وزیر استعفا داده اند{قبل از برکنار شدن} و دو نفر نیز خود را بازنشسته کردند که در این راستا برکناری وزیر دفاع و خارجه از کابینه بوریس جانسون شدیدترین بخش زلزله سیاسی کابینه محافظه‌کاران بود. در همین حال لیام فاکس وزیر تجارت بین الملل، گریگ کلارک وزیر اقتصاد، دامیان هیندز وزیر کار و بازنشستگان، کارن بردالی وزیر فرهنگ،رسانه و دیجیتال، جرمی رایت دادستان عمومی، دیوید ماندل وزیر امور اسکاتلند، جیمز بروکنشایر وزیر امور ایرلند، کارولین نوکس وزیر امور مهاجرت؛ برکنارشدگان کابینه بوریس جانسون هستند.

 

در اولین موج از تغییرات در کابینه جانسون وزیر دفاع بریتانیا یعنی «پنی موردانت» برکنار شد. وی به علت حمایت از جرمی هانت و همچنین موضعش درباره نفتکش توقیف شده ایران از سمتش برکنار شد.

 

در ادامه نیز جرمی هانت وزیر خارجه نیز از سمتش برکنار شد که در ابتدا برخی از رسانه ها به اشتباه اعلام کردند که وی استعفا کرده است. هانت خبر برکناری اش را در توئیترش اعلام کرد و نوشت درک می کند که نخست وزیر جدید نیاز دارد تا تیم جدیدش را انتخاب کند.

 

در ادامه این بحبوحه ها دومینیک راب شخصی بود که به عنوان وزیر خارجه جدید منصوب شد و جای هانت را گرفت. وی پیش‌تر وزیر برگزیت بود که سال گذشته استعفا داد. او همچنین وزیر اول کابینه نیز شد. لازم به ذکر است که وزیر اول در غیاب نخست وزیر، همه کاره محسوب می‌شود و نفر دوم به شمار می‌رود.

پست وزیر کشور نیز این باز به یک زن رسید. پریتی پاتل وزیر سابق توسعه بین الملل به شماره ۱۰ داونینگ استریت رفت و جای ساجد جاوید را گرفت. اما این انتصاب پایان کار جاوید نبود چرا که بوریس جانسون وی را به عنوان وزیر دارایی منصوب کرد.

 

همچنین «بن والاس»، وزیر سابق امنیت با پیشینه نظامی در ایرلند، وزیر دفاع کابینه بوریس جانسون شد. گاوین ویلیامسون وزیر دفاع سابق هم وزیر آموزش کابینه جدید بریتانیا شد. نیکی مورگان نیز وزیر فرهنگ، رسانه، دیجیتال و ورزش و آندره‌آ لیندسون نیز وزیر اقتصاد، انرژی و صنایع استراتژیک شد.

 

وزرای دیگر کابینه جانسون که تا کنون مشخص شده‌اند عبارتند از:‌ مت هنکاک، وزیر بهداشت، آندره‌آ لیدسام، وزیر تجارت، لیز تراس، وزیر تجارت بین‌الملل، ترزا ویلی‌یرز، وزیر محیط زیست. گوین ویلیامسون، وزیر آموزش، آلوک شارما، وزیر توسعهٔ بین‌الملل، امبر راد، وزیر کار و امور بازنشستگی، استفن بارکلی، وزیر برکسیت، نیکی مورگان، وزیر فرهنگ رسانه و ورزش، رابرت باکلند، وزیر دادگستری.

 

تصویر زیر کابینه دولت جدید بریتانیا را نشان می دهد که ۷ زن در آن حضور دارند که شامل وزیر کشور، وزیر تجارت بین الملل، وزیر فرهنگ، وزیر محیط زیست، وزیر کار،بازنشستگی و امور زنان، وزیر اقتصاد و وزیر در امور مجلس اعیان هستند.

روزنامه “دی‌ولت” :‌ دست خالی انگلیس برای مقابله با ایران

یک روزنامه آلمانی در مطلبی این‌طور نوشت که انگلیس برای انتقام‌گرفتن از ایران در توقیف نفتکش خود در تنگه هرمز و مقابله با تهران در مناقشات در‌این‌باره گزینه چندانی ندارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا

انتقاد شدید نماینده دائم آلمان در سازمان ملل از سیاست‌های ترامپ

نماینده دائم آلمان در سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی درباره تخریب منازل فلسطینیان در شرق بیت‌المقدس اشغالی انتقاد شدیدی به سیاست‌های یکجانبه آمریکا تحت ریاست جمهوری ترامپ در مسائل خاورمیانه وارد کرد.

ادامه

اسراییل, المان, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, کره شمالی

آبزرور: بولتون انگلیس را فریب داد

نشریه «آبزرور» که نسخه هفتگی روزنامه گاردین به شمار می‌آید، یکشنبه نوشت که «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، لندن را در مورد ایران فریب داده و به دام خطرناکی کشانده است.

ادامه

اسپانیا, المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, چین, ژاپن, غرب اروپا, فرانسه