هاآرتص: اسرائیل دیگر نمی‌تواند اشتهای نتانیاهو برای جنگ بی‌پایان را تحمل کند

در مقاله‌ای که در وبگاه عبری هاآرتص منتشر شده است، نویسنده «دیوید روزنبرگ» استدلال می‌کند که اسرائیل دیگر از نظر اقتصادی یا سیاسی نمی‌تواند آنچه را او اشتهای «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر برای جنگ‌های بی‌پایان و طولانی توصیف می‌کند، تحمل نماید. به گزارش ایسنا، روزنبرگ معتقد است تغییری که نتانیاهو از زمان حمله هفت اکتبر ... هاآرتص: اسرائیل دیگر نمی‌تواند اشتهای نتانیاهو برای جنگ بی‌پایان را تحمل کند

ادامه

آمریکای جنوبی, استراتژی, اسراییل, اقتصادی, ایران, جنگ, جهان, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گزارش, لبنان

هاآرتص: ترامپ ترمز جنگ با ایران را کشید؛ نتانیاهو در حاشیه تصمیمات واشنگتن

روزنامه هاآرتص فاش کرد رئیس‌جمهور آمریکا در مسیر پایان‌دادن به جنگ با ایران، عملاً اجازه ماجراجویی تازه به تل‌آویو را نمی‌دهد و نتانیاهو دیگر قدرت تأثیرگذاری سابق بر تصمیمات کاخ سفید را ندارد. به گزارش ایلنا، به نوشته روزنامه هاآرتص، دولت دونالد ترامپ در حال حرکت به‌سوی پایان دادن به جنگ بوده و عملاً به ... هاآرتص: ترامپ ترمز جنگ با ایران را کشید؛ نتانیاهو در حاشیه تصمیمات واشنگتن

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, امنیت, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خلیج فارس, فلسطین, لبنان, یمن

دیپلمات ایرانی: با حضور نظامی مصر در خلیج فارس تا زمانی که به نفع اسرائیل نباشد، مخالف نیستیم

«مجتبی فردوسی»، رئیس دفتر حافظ منافع ایران در مصر موضع رسمی قابل توجه ایران را در مورد حضور نظامی مصر در امارات متحده عربی و سایر کشورهای خلیج فارس بیان و تأکید کرد که تهران با این حضور مخالفتی ندارد. به گزارش ایسنا، این دیپلمات ایرانی در پاسخ به یک سوال کلی در مورد حمایت ... دیپلمات ایرانی: با حضور نظامی مصر در خلیج فارس تا زمانی که به نفع اسرائیل نباشد، مخالف نیستیم

ادامه

اسراییل, امارات, ایران, پاکستان, ترکیه, جنگ, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, عمان, گزارش, مصر

نامزد ریاست جمهوری فرانسه: اسرائیل خطرناک‌ترین دولت جهان است

«ژان لوک ملانشون»، نامزد ریاست جمهوری فرانسه، رژیم صهیونیستی اسراییل را «خطرناک‌ترین دولت منطقه امروز» توصیف کرد و گفت دولت «بنیامین نتانیاهو» به «جنگ‌افروزی» و حمله به کشورهای همسایه می‌پردازد. به گزارش ایسنا، ملانشون در مصاحبه‌ای با کانال فرانسوی LCI گفت که اسرائیل «کسی است که به دنبال تشدید نظامی در منطقه است». او افزود ... نامزد ریاست جمهوری فرانسه: اسرائیل خطرناک‌ترین دولت جهان است

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, سازمان ملل, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, نسل‌کشی

تاکید لاوروف بر لزوم تمرکز بر حمایت از مذاکرات بین ایران و آمریکا

«سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه با «عبدالله بن زاید آل نهیان»، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه امارات متحده عربی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد و در این گفت‌وگوها عمدتاً بر تحولات پیرامون تنگه هرمز و همچنین گفت‌وگوهای جاری در این زمینه در چارچوب سازمان ملل متحد تمرکز شد. به گزارش ایسنا، ... تاکید لاوروف بر لزوم تمرکز بر حمایت از مذاکرات بین ایران و آمریکا

ادامه

امارات, ایران, تنگه هرمز, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, عربستان سعودی

سندرز: جنگ‌طلبی ابزاری برای انحراف افکار عمومی از فساد است

برنی سندرز، یکی از نامزدها دمکرات برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ طی ماههای اخیر بارها به سیاست‌های دولت ترامپ به ویژه درباره ایران تاخته است.

 

به گزارش خبرآنلاین؛ او اخیرا در مقاله‌ای در نشریه فارین پالسی بار دیگر سیاست جنگ‌طلبی آمریکا در مناطق مختلف جهان طی سال‌های اخیر را به چالش کشیده و درباره هر نوع جنگ یا درگیری نظامی با ایران هشدار داده است. این خلاصه‌ای از مقاله‌ای سندرز است.

 

آمریکا سالهای طولانی است که در جنگ بوده است. حتی امروز هم به نظر می‌رسد دولت ترامپ برای درگیری دیگری با ایران آماده می‌شود که می‌تواند بدترین مورد برای ما باشد. اوایل این ماه ترامپ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا دستور اعزام هزار نیروی جدید آمریکا را به خاورمیانه بهانه مقابله با ایران داد. به تازگی هم متوجه شدیم که پنتاگون قصد دارد دهها هزار نیروی جدید را برای اعزام به منطقه آماده کند(بر مبنای گزارش نیویورک‌تایمز).

 

من بسیار نگران هستم که اگر به صورت عمدی یا غیر عمدی ترامپ حمله‌ای به ایران صورت با واکنش تهران مواجه خواهد شد و این مسئله یک درگیری مستقیم را به دنبال خواهد داشت.

 

ما باید همه بدانیم که جنگ با ایران چندین مرتبه بسیار بدتر و فاجعه‌بار تر از جنگ عراق خواهد بود.

 

مقام‌های نظامی و کارشناسان امنیتی بارها درباره این مسئله هشدار داده‌اند. اگر آمریکا زمانی تصمیم بگیرد به ایران حمله کند تهران می‌تواند از تمام توان خود در منطقه علیه آمریکا استفاده کند. نتیجه بی‌ثباتی بیشتر خلیج‌فارس و جنگی خواهد بود که سال‌ها ادامه خواهد داشت و هزینه چند تریلیون دلاری برای آمریکا دارد.

 

ما باید یک قدم به عقب برداریم و بار دیگر فکر کنیم که چه کاری درباره ایران و فراتر از آن خاورمیانه داریم انجام می‌دهیم.

 

در حدود دو دهه پس از ۱۱ سپتامبر آمریکا دست به جنگ‌ها ودرگیری‌های نظامی زد که نه تنها دمکراسی آمریکا را تضعیف کرد بلکه قدرت رهبری آمریکا را زیر سوال برد.

 

ما به سیاست خارجی نیاز داریم که که مبنایش منافع آمریکا باشد و پایبندی ما را به اصول دمکراسی در جهان نشان دهد. اولویت ما باید همکاری امنیتی با کشورهای دوست برای پاسخ به تهدیدها باشد.

 

جورج بوش به جای آنکه روی کسانی که به آمریکا در ۱۱ سپتامبر حمله کردند تمرکز کند یک کارزار با عنوان «جنگ با ترور» راه انداخت تا تجاوز آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ را توجیه کند؛ کشوری که هیچ ارتباطی به حملات ۱۱ سپتامبر نداشت.

 

ما ۱۸ سال است که حضور نظامی در افغانستان داریم و به زودی سربازانی در این کشور خواهیم داشت که زمان حملات ۱۱ سپتامبر حتی متولد نشده بودند!

 

«جنگ با ترور» تبدیل به جنگی بی‌پایان شده است. من اگر رئیس جمهور آمریکا شوم به این روند پایان خواهم داد. اما تنها پایان تجاوز نظامی ما کافی نخواهد بود. ما نیاز داریم در دیدگاه نظامی‌گری خود بازنگری کنیم. این سیاست‌ها چهره ما را تخریب کرده و باعث شده که حتی متحدان آمریکا توانایی ما را زیر سوال ببرند و پول مالیات مردم صرف جنگ شود. بر اساس تحقیقات صورت گرفته نبردهای آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر ۴.۹ تریلیارد دلار هزینه داشته است. اگر هزینه‌های درمانی سربازان آسیب دیده را هم در نظر بگیریم این رقم به ۶ تریلیارد دلار می‌رسد.

 

یک حواس‌پرتی پر هزینه

 

جنگ‌های بی‌پایان اما یک کمک بزرگ برای افراد پرقدرت است تا حواس مردم و توجه رسانه‌ها را از فسادهای مال و مالی منحرف کنند. در دنیای امروز بی‌عدالتی درآمد و ثروت هر روز بیشتر می‌شود. به همین خاطر است که ۱ درصد جمعیت جهان بیشتر از ۹۹ درصد مردم ثروت دارند.

 

شرکتهای چند ملیتی بیشتر از ۲۱ تریلیارد دلار در حساب‌های خارجی دارند تا از دادن مالیات فرار کنند. مردم معمولی اما هر روز می‌بینند که هر چقدر بیشتر کار می‌کنند کمتر درآمد دارند.

 

بسیاری مواقع رهبران ما این ترس و توهم را به وسیله رسانه‌های خود پخش می‌کنند تا حواس این گروه را پرت کنند.

 

 

اما دیگر بس است. ما رای‌گیری تاریخی در کنگره برای جلوگیری از مشارکت آمریکا در جنگ یمن داشتیم. این رای نگرانی‌های نمایندگان و سناتورها درباره جنگ‌های بدون مجوز و غیرقانونی توسط دولت آمریکا را نشان داد. ما باید دنبال راه‌های دیگر باشیم. مردم آمریکا جنگ‌های‌بی‌پایان نمی‌خواهند. حتی سیاست خارجی که ما را به سمت جنگ و درگیری ببرد نمی‌خواهیم. قدرت آمریکا نباید در تخریب و منفجر کردن باشد. ما باید توانایی ساختن بر اساس انسانیت و فراهم کردن زندگی بهتر برای همه مردم جهان داشته باشیم.

سناتور کنگره آمریکا و نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰

سردبیر لیبراسیون؛ ترامپ مشعلی در دست گرفته و در انبار باروت خاورمیانه اینسو و آنسو می‌رود

لوران ژوفرَن، سردبیر روزنامه فرانسوی لیبراسیون در مقاله ای تحت عنوان «انبار باروت» نوشت: «مشکل با دیوانگان اینست که هر چند هذیان‌های آنان گاه سرگرم کننده است، گاه نیز می‌توانند به اقداماتی دست بزنند که به موقعیت‌های فاجعه باری بیانجامد.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, مقاله

ضرورت بسیج افکارعمومی ایران و جهان، برای جلوگیری از فاجعهٔ دهشتناک جنگی دیگر در منطقه!

اعلامیهٔ کمیتهٔ مرکزی حزب تودۀ ایران: ضرورت بسیج افکارعمومی ایران و جهان، برای جلوگیری از فاجعهٔ دهشتناک جنگی دیگر در منطقه!

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, سیاسی, ضد جنگ, عربستان سعودی, مصر, مقاله