رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا گفت این کشور باید قانونی را تصویب کند که اگر دیوان کیفری بینالمللی علیه نتانیاهو یا دیگر مقامهای صهیونیست پیگرد قانونی صادر کرد، علیه این دادگاه تحریم وضع کند. به گزارش ایسنا، «جان ثون» رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اگر دیوان کیفری بینالمللی و ... تهدید رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا علیه دیوان داوری لاهه
کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
براساس گزارشها، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی فرمانی را برای تصویب معاهده مشارکت استراتژیک جامع میان پیونگیانگ و مسکو امضا کرد. به گزارش ایسنا، خبرگزاری صدای کره گزارش داد، این فرمان روز دوشنبه در پیونگیانگ امضا شد و این معاهده از روز مبادله اسناد تصویب ۲ کشور لازمالاجرا خواهد شد و تاریخ انقضا ندارد. در ... کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
«ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
داغترین خبر این هفته بدون شک پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ۵ نوامبر است. وقتی صحبت از تأثیر این موضوع بر ایران میشود، مردم به طور طبیعی به «فشار حداکثری» چندگانه علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری او فکر میکنند، بسیاری از مردم نگران چشم انداز توسعه ایران در چهار ... «ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
وزیر خارجه مجارستان با اشاره به پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت اروپا «در آستانه تغییرات گسترده» قرار دارد. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در گفتوگویی با «هیر تیوی» تلویزیون خبری این کشور عنوان کرد: «پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، اتحادیه اروپا باید رویکردش را ... وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
خروج شرکتهای آلمانی ازایران و کاهش شدید مبادلات بازرگانی با این کشور
بسیاری از شرکتهای آلمانی فعال در ایران به علت تحریمهای آمریکا ناگزیر همکاریهای اقتصادی خود با ایران را متوقف کردهاند. حجم صادرات آلمان به ایران بهشدت کاهش یافته و به حد صادرات این کشور به قزاقستان رسیده است.
جایگاه ایران در لیست کشورهایی که از آلمان کالا وارد میکنند به ردیف ۶۲ رسیده است. حجم مبادلات بازرگانی آلمان با ایران بهشدت کاهش یافته و دورنمای روشنی برای بهبود مناسبات اقتصادی با ایران دیده نمیشود. حدود نیمی از شرکتهای آلمانی حاضر در ایران، خاک آن کشور را ترک کردهاند.
خبرگزاری آلمان (dpa) روز یکشنبه پنجم خرداد (۲۶ مه) با انتشار گزارشی از برلین، از کاهش شدید صادرات آلمان به ایران خبر داده است.
فولکر ترایر، رئیس بخش اقتصاد خارجی اتاق صنایع و بازرگانی آلمان به خبرنگار این خبرگزاری گفته است که از ۱۲۰ شرکت آلمانی فعال در ایران، ۶۰ شرکت به فعالیتهای اقتصادی خود در آن کشور پایان دادهاند.
به باور ترایر، تحریمهای آمریکا از آنجا که بخش مالی را نیز در بر میگیرد، عملا همچون یک تحریم کامل و تمامعیار عمل میکند.
کاهش حجم بازرگانی دو کشور
صادرات آلمان به ایران در سه ماهه نخست سال جاری به ۳۳۹ میلیون یورو رسیده است. این میزان صادرات در قیاس با مدت زمان مشابه سال گذشته، حکایت از کاهشی ۵۰ درصدی دارد.
واردات آلمان از ایران نیز با کاهش ۴۲ درصدی، در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۹ به کمتر از ۶۰ میلیون یورو تنزل یافته است.
به این ترتیب، ایران از حیث میزان واردات از کشور آلمان، به ردیف ۶۲ سقوط کرده است. میزان صادرات آلمان به ایران از این رو، به حد صادرات آلمان به کشورهایی همچون قزاقستان و بلاروس رسیده است.
دورنمای تیره
فولکر ترایر در عین حال پیش بینی کرده است که حجم تولید ناخالص ملی ایران در سال جاری حدود پنج درصد کاهش یابد. میزان کاهش تولید ناخالص ملی ایران در سال آینده حتی حدود ده درصد پیشبینی شده است.
به باور ترایر، کاهش آهنگ رشد اقتصادی ایران، جایی برای خوشبینی و امید شرکتهای آلمانی برای گسترش همکاریهای اقتصادی با ایران باقی نمینهد.
فولکر ترایر، گفته است که سازوکار مالی “اینستکس” نیز برخلاف انتظار اولیه نتایج روشنی به همراه نداشته است. به باور رئیس بخش اقتصاد خارجی اتاق صنایع و بازرگانی آلمان، برای اینکه این سازوکار بتواند ثمربخش باشد، ایران باید بتواند مثلا به کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا نفت صادر کند.
ترایر با اشاره به تحریمهای نفتی ایران از سوی آمریکا و متوقف شدن واردات نفت کشورهای اروپایی از ایران گفته است: «مگر چقدر میشود از ایران پسته و آجیل وارد کرد؟»
خصوصیسازی و تحریمهای مداخلهجویانهٔ امپریالیسم امنیت شغلی زحمتکشان را نابود کرده است!
اول ماه مه امسال کارگران میهن ما و شماری از تشکلهای مستقل و نهادهای مدافع حقوق زحمتکشان و بازنشستگان با برپایی گردهمایی مشترک سیاستهای رژیم ولایتفقیه بهویژه برنامه خصوصیسازی را بهچالش کشیدند.
هند واردات نفت از ایران را قطع کرد
هند به خیل کشورهایی پیوست که به تحریمهای تهدیدآمیز آمریکا گردن میگذارند. سفیر دهلینو در واشنگتن، از توقف کلیه واردات نفتی از ایران در ماه جاری خبر داد و گفت یک میلیون تن نفت خام در ماه آوریل آخرین واردات بود و بس.
وزیر خارجه چین: آمریکا یک باجگیر اقتصادی است
وزیر خارجه چین از آمریکا به عنوان یک باجگیر اقتصادی یاد کرد که بیدلیل و مدرک شرکتهای خارجی را تحت فشار قرار میدهد و تحریم میکند و برای آنها چالش میآفریند.
هوآوی سیستم عامل خود را طراحی میکند
شرکت هوآوی اعلام کرد در صورت تحریم شدن توسط گوگل و مایکروسافت، سیستم عامل خود را طراحی میکند.