دعوت قانونگذاران آمریکایی از همتایان روس برای سفر به واشنگتن

عضو جمهوری‌خواه کنگره آمریکا گفت قانونگذران مایلند میزبان اعضای پارلمان روسیه در واشنگتن باشند. به گزارش ایسنا، «آنا لونا» قانونگذار جمهوری‌خواه آمریکایی گفت: «ما به دنبال میزبانی از قانونگذاران روسی در واشنگتن دی.سی هستیم. آمریکا می‌تواند شریک و متحد تجاری بسیار بهتری برای روسیه نسبت به چین باشد و ما مشتاقیم که این رویه را ... دعوت قانونگذاران آمریکایی از همتایان روس برای سفر به واشنگتن

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا

کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

۷۲ سال پیش، با همکاری عملیِ “امپریالیسم” و “ارتجاعِ داخلی” در رنگ‌ها و نیرنگ‌های مختلف آن و اجرای کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ سازمان دهی و اجرا شد و بدین ترتیب راهِ تحول موزون و دموکراتیک جامعهٔ ایران با خون و اسلحه مسدود گردید. رویداد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲(۱۹۵۳) در بُرههٔ زمانی تاریخی‌ای در دنیا ... کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

ادامه

آزادی, آمریکا, ارتجاع, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تاریخ, تحریم, خزب توده ایران, دستمزد, دیدگاه, غارتگری, کارگران, کودتا, کودکان

بالاخره فشارها اتحادیه اروپا را به حرکت برای اعمال تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای اسرائیلی واداشت

منابع اسرائیلی گزارش دادند که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای تولیدشده اسرائیلی است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، شبکه ۱۴ اسرائیل اعلام کرد که اتحادیه اروپا گفت‌وگوهایی را برای تصویب اعمال تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای اسرائیلی که در کرانه باختری تولید می‌شوند؛ آغاز کرده است. ... بالاخره فشارها اتحادیه اروپا را به حرکت برای اعمال تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای اسرائیلی واداشت

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اقتصادی, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, سیاسی, فلسطین

افزایش اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور

وزیر امور خارجه چین ضمن «موفق و نتیجه‌بخش» توصیف کردن اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، از افزایش شمار اعضای این سازمان به ۲۷ کشور خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزیر امور خارجه چین از افزایش اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور خبر داد. «وانگ یی» طی سخنانی در نشست ... افزایش اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, تروریسم, جهان, جهان چند قطبی, چین, خبر, شانگ‌های, همبستگی

روایت سی‌ان‌ان از اجلاس سران شانگهای؛ شی و پوتین، شانه به شانه در کنار هم

شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا در گزارشی درباره نشست سران سازمان همکاری شانگهای در تیانجین چین نوشت: این اجلاس تاکیدی دیگر برای نزدیکی بیشتر چین و روسیه بود و رهبران آنها شانه به شانه هم در آن حضور یافتند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی درباره نشست رسمی سران سازمان همکاری شانگهای ... روایت سی‌ان‌ان از اجلاس سران شانگهای؛ شی و پوتین، شانه به شانه در کنار هم

ادامه

آسیا, آمریکا, اقتصادی, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, غرب, کره شمالی, گزارش

آلمان خواستار رفع مناقشه تجاری آمریکا و چین شد

«پیتر آلتمایر» وزیر اقتصاد آلمان روز دوشنبه از آمریکا و چین خواست مناقشه تجاری میان خود را حل و فصل کنند.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، وی تاکید کرد که همه طرف ها باید در زمینه اجرای تصمیم های یکجانبه، کاملا مراقب باشند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرده است تعرفه بر واردات کالا از چین را به ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار افزایش می‌دهد.

 

درهمین حال، آلتمایر در حاشیه کنفراسی در برلین در مورد مناقشه تجاری بین واشنگتن و پکن گفت: همه ما امیدواریم که جنگ تجاری بین آمریکا و چین قابل حل باشد، زیرا این مساله تبعات مثبتی برای هیچ کس ندارد.

 

وی افزود: ما به یک نظم تجاری مبتنی بر قوانین، بازارهای آزاد، نبود تبعیض و حقوق برابر برای شرکت های همه کشورهای دخیل، نیاز داریم.

 

به گزارش ایرنا، ترامپ روز دوشنبه از چین بابت مسائل تجاری انتقاد کرد و ضمن وعده به حمایت از نظام بازرگانی کشورش گفت که واشنگتن میلیاردها دلار در بخش تجارت ضرر کرده است.

 

وی در صفحه توئیتر خود نوشت: آمریکا طی سال ها ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد دلار در سال در بخش تجارت از دست داده است. ما در تجارت با چین ۵۰۰ میلیارد دلار ضرر می دهیم. متاسفم، قصد نداریم این روند را بیش از این ادامه دهیم.

 

رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته یکشنبه، اعلام کرد که نرخ تعرفه بر واردات چین را از ۱۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش می دهد.

 

در پی انتشار خبر افزایش تعرفه بر کالاهای چینی، چین نیز امروز دوشنبه، از لغو یازدهمین دور مذاکرات بین دو کشور که قرار بود این هفته در آمریکا برگزار شود، خبر داد.

 

در پی اقدام آمریکا مبنی بر اعمال تعرفه های بیشتر بر چین که کارشناسان آن را نشانه‌ای از شکست مذاکرات تجاری دو کشور می‌دانند، چین نیز عنوان کرد که هیأت مذاکره کننده خود را به واشنگتن اعزام نخواهد کرد.

 

دهمین دور مذاکرات تجاری چین و آمریکا پنجشنبه گذشته با حضور نمایندگان دو کشور در پکن برگزار شد. در این دور از مذاکرات «لیو هه» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست، معاون نخست وزیر و مسئول چینی مذاکرات دوجانبه با «استیون منوچین» وزیر خزانه داری ایالات متحده و «رابرت لایتیزر» نماینده تجاری آمریکا دیدار و گفت وگو کرد.

 

دو طرف براساس برنامه، قرار بود این هفته نیز یازدهمین دور مذاکرات را در واشنگتن برگزار کنند.

 

ترامپ معتقد است؛ چین با سرقت حق مالکیت معنوی و تبعیض تجاری، شرکت های خارجی و آمریکایی را تحت فشار می‌گذارد و کالاهای ارزان قیمت را با پرداخت یارانه به کشورهای دیگر صادر می کند.

 

حجم تجارت دو کشور که در سال ۱۹۷۹ میلادی پنج میلیارد دلار بود، در سال ۲۰۱۷ به ۵۸۰ میلیارد دلار رسید که برابر با روزانه حدود ۱.۵ میلیارد دلار است. روزانه ۱۴ هزار نفر برای کار، تحصیل و تفریح میان دو کشور از طریق هواپیما تردد می کنند.

 

در طول ۴۰ سال گذشته که روابط رسمی دو کشور برقرار شده، سرمایه گذاری دوجانبه نیز از تقریباً صفر به بیش از ۲۳۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.