تغییر نظام سیاسی حاکم نخستین گام حیاتی در راه نجات ایران از اَبَربحران‌ها و تهدیدهای خارجی

در نتیجهٔ بیش از چهار دهه سیاست‌های ضدّملی حکومت ولایی، کشور ما اکنون در ضعیف‌ترین موقعیت اقتصادی و با کمترین توان دفاعی وارد مرحله‌ای بسیار خطرناک شده که در آن زمینه برای دست‎اندازی‌های آمریکا در تحولات آتی ایران و جنگ‌افروزی اسرائیل فراهم شده است. از یک سو، تهدیدهای مداوم ماشین جنگی اسرائیل به حملهٔ نظامی ... تغییر نظام سیاسی حاکم نخستین گام حیاتی در راه نجات ایران از اَبَربحران‌ها و تهدیدهای خارجی

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اسلام سیاسی, افغانستان, امپریالیسم, امنیتی, ایران, تحلیل, صلح, محیط زیست

سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

سفیر روسیه تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو را نمونه‌ای از سیاست‌های استعماری جدید خواند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نووستی؛ بسته هفدهم تحریم‌های اروپا علیه روسیه نمونه بارزی از سیاست‌های استعماری جدید غرب است که با تحمیل خدمات و محصولات خود ، در تضاد با مکانیسم‌های بازار آزاد عمل می‌کند. یکولای کوچونوف، سفیر ... سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

ادامه

اروپا, استعمار, تحریم, جنوب, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, محیط زیست, نروژ

دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

«راشد اسماعیلوف» متخصص و رئیس انجمن زیست محیطی روسیه بر ضرورت همکاری پایدار بین کشورهای حاشیه خزر برای حل مشکلات این دریا و به ارائه دیدگاه خود در زمینه پیشنهادهای طرح شده از جمله انتقال آب از دریای سیاه برای حل مشکل کاهش سطح آب خزر پرداخت. به گزارش روز جمعه ایرنا، این متخصص محیط‌زیست ... دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

ادامه

آذربایجان, اقتصادی, ایران, جهان, خبر, دریای آرال, دریای حزر, دریای سیاه, روسیه, قزاقستان, قفقاز, گرجستان, محیط زیست

اتوبوس و قطار یا تانک؟ کارگران حاضر به پرداخت هزینه‌های جنگی نیستند

اتحادیه کارگران صنعت پولاد آلمان ( ای. گ. متال) در فراخوانی از همه کارگران دعوت کرد به خواستِ اجرای سیاستی بهتر در صنعت پولاد بپیوندند. خواستِ سندیکا در طرحی دوازده ماده‌ای از دولت آینده از جمله تعدیل در افزایش قیمت برق، سرمایه‌گذاری صحیح، بالابردن سطح آگاهی و تخصص در کار، و حمایت‌های بیشتر دولت در ... اتوبوس و قطار یا تانک؟ کارگران حاضر به پرداخت هزینه‌های جنگی نیستند

ادامه

آلمان, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, صلح, محیط زیست

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر پیامدهای فاجعه‌بار خواهد داشت​​

«رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جمعه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) هشدار داد در صورت وقوع حمله به نیروگاه هسته‌ای بوشهر ایران، این حادثه می‌تواند مرگبارترین پیامد را از زمان حملات به تأسیسات هسته‌ای این کشور به همراه داشته باشد. بر اساس بیانیه‌ای که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه منتشر کرد، گروسی در ... آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر پیامدهای فاجعه‌بار خواهد داشت​​

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, محیط زیست

محمد درویش؛ تبدیل رودخانه به جاده در کنار دروازه قرآن غیرکارشناسی بود

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: تبدیل رودخانه به جاده در کنار دروازه قرآن اقدامی غیرکارشناسی بود.

 

محمد درویش در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه سیل دروازه قرآن شیراز در حوزه آبخیز منشور دروازه قرآن به سعدی اتفاق افتاده است، گفت: این در حالیست که آب سطح شهر شیراز از دیر باز از این بخش وارد دریاچه مهارلو می‌شد.

 

وی افزود: طبق مطالعاتی که دکتر آهنگ کوثر استاد پژوهش مرکز تحقیقاتی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس و مبتکر حوزه آبخوان که در سال ۱۳۸۲ انجام داده همواره اذعان داشته که حداکثر حجم آبی که در ثانیه در این بخش تولید می‌شود ۸۰ متر مکعب در ثانیه است این در حالیست که خسارات ناشی از سیل سال ۸۲ که در شیراز اتفاق افتاد برگرفته از این اتفاق بود.

 

درویش گفت: به دور از هر مسئله سیاسی معتقدم که میزان حجم تولید شده سیلاب در لوله ها به مراتب بزرگتر از لوله هایی است که شهرداری شیراز در زمان گذشته طراحی کرده است.

 

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور خاطر نشان کرد: مسئولان وقت شهرداری شیراز به دلیل کاستن از هزینه ها لوله هایی را طراحی کرده اند که توان عبور حجم زیادی آب را ندارند که نقش این مهم در وقوع سیل شیراز به خوبی مشهود و آشکار بود.

 

درویش افزود: اینکه برخی افراد همواره اذعان دارند که اقداماتی مانند سد سازی، شکسته شدن سد، عدم لایروبی و ….. رخ داده سبب بروز سیل شیراز شده است علمی و کارشناسانه نیست چرا که تبدیل رودخانه به جاده در کنار دروازه قرآن اقدامی غیر کارشناسی است.

 

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور تصریح کرد: طبق مستندات موجود و فیلم هایی که در فضای مجازی منتشر شده است، مردمی که در زمان وقوع سیل در منطقه دروازه قرآن حضور دارند فکر نمی کردند که این اتفاق تبدیل به سیل بزرگ شود. این در حالیست که مکان هایی گردشگری و تفریحی که در این منطقه حضور دارند به راحتی می توانستند هشدارهای لازم را به مردم بدهند.

 

درویش با بیان اینکه مدیریت بحران باید در زمان مناسب از طریق اماکنی که در دروازه قرآن وجود دارد به مردم اطلاع رسانی می‌کرد، ادامه داد: در چنین شرایطی مدیریت بحران با کند عمل کردن نتوانست به طور مناسب مانع از بروز چنین اتفاق ناگواری شود.

همبستگی تشکیلات دموکراتیک زنان ایران با قربانیان فاجعه سیل روزهای اخیر در کشور ما

نوروز و بهار سال ۱۳۹۸ با فاجعه سیل خانمانسوز و در غیاب هشدارهای ضروری هواشناسی،  در شمال و در بسیاری از استان های  ایران آغاز شد. روستاهای زیادی زیر آب رفتند و یا در محاصره آب قرار گرفتند.

ادامه

ایران, بیانیه, محیط زیست

پروفسور کردوانی: ایران وارد دوره ترسالی نشده است

پروفسور کردوانی خبری که از قول وی در فضای مجازی مبنی بر پایان دوره خسکسالی و آغاز یک دوره ترسالی در ایران منتشر شده را تکذیب کرد و گفت: ایران همچنان در شرایط خشکسالی و کم‌آبی قرار دارد و بارش‌های اخیر هم اتفاقی رخ داده است.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست, مصاحبه و گفتگو