کاخ سفید: ۱۰۴ درصد تعرفه بر کالاهای چین اعمال می‌شود

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد: از فردا چهارشنبه به وقت محلی، تعرفه ها ۱۰۴ درصدی بر کالاهای وارداتی از چین به خاک ایالات متحده آمریکا اعمال می شود. به گزارش ایرنا، کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا قرار است ۸۴ درصد تعرفه ... کاخ سفید: ۱۰۴ درصد تعرفه بر کالاهای چین اعمال می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, انگلیس, جنگ تجاری, جهان, خبر, شرق آسیا

رسانه‌های اسرائیل سفر نتانیاهو به واشنگتن را ناامیدکننده خواندند

رسانه‌های عبری سفر نخست‌وزیر اسرائیل به واشنگتن را ناامیدکننده خواندند. به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «تایمز اسرائیل» نوشت: سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر به کاخ سفید ناامیدکننده بود زیرا ترامپ از مذاکره با ایران خبر داد. همچنین روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» به نقل از منابع سیاسی گزارش داد: اسرائیل از قبل از توافق ترامپ و ایرانی‌ها ... رسانه‌های اسرائیل سفر نتانیاهو به واشنگتن را ناامیدکننده خواندند

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, گزارش

فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

ایتالیا و چین تفاهم نامه جاده ابریشم جدید را امضا کردند

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری در زمینه طرح ‘جاده ابریشم جدید’ روز شنبه با حضور ‘شی جین پینگ’ رئیس جمهوری چین و ‘جوزپه کونته’ نخست وزیر ایتالیا و شماری از وزیران دو کشور در شهر رم به امضا رسید.

 

‘لوئیجی دی مایو’ معاون نخست وزیر و وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا و ‘هی لیفنگ’ رئیس کمیسیون ملی برای توسعه و اصلاحات چین، در این مراسم که در محل ‘ویلا ماداما’ در رم برگزار شد، تفاهمنامه همکاری در زمینه جاده ابریشم جدید و همچنین جاده ابریشم دریایی قرن ۲۱ را امضا کردند.

 

نخست وزیر ایتالیا پس از این دیدار و مراسم امضای تفاهمنامه به روابط سنتی بسیار خوب میان دو کشور اشاره کرد و افزود:ایتالیا و چین باید روابط موثرتری را ایجاد کنند.

 

بر اساس این گزارش، در مجموع ۱۹ توافق میان ایتالیا و چین در این مراسم به امضا رسید که شامل تفاهم در زمینه های مختلف از مالیات تا سلامت، از نوآوری تا فرهنگ، تا کشاورزی می شود و جاده ابریشم یکی از این تفاهمنامه ها به شمار می رود. حجم تجاری این توافق ها میان شرکت های خصوصی ایتالیایی و چینی به حدود ۲۰ میلیارد یورو می رسد. رئیس جمهوری چین امروز قرار است برای سفری کوتاه عازم شهر پالرمو در جنوب ایتالیا شود.

 

رئیس جمهوری چین که پنجشنبه شب در صدر هیاتی ۲۰۰ نفره وارد رم شد، روز گذشته (جمعه) با سرجو ماتارلا همتای ایتالیایی خود در کاخ ریاست جمهوری این کشور دیدار و درباره تقویت همکاری های تجاری و فرهنگی گفت و گو کرد.

 

شهر رم به مناسبت سفر رئیس جمهوری چین به این کشور تحت تدابیر شدید امنیتی به حالت دژ زرهی تبدیل شده و از یک روز قبل از ورود جین پینگ لشکری متشکل از هزاران مامور امنیتی برای مقابله با هر نوع خطر بکار گرفته شده اند.

 

پیوستن ایتالیا به طرح جاده ابریشم جدید به مناسبت سفر رئیس جمهوری چین به رم ، حرف و حدیث هایی به دنبال داشته و در جناح حاکم اختلاف برانگیز شده است. طرح جاده ابریشم جدید موسوم به ‘یک کمربند – یک جاده’ طرحی است که ۵ سال قبل از سوی رئیس جمهوری چین ارائه و نزدیک به ۱۳۰ کشور دنیا را دستکم در آسیا و اروپا در بر می‌گیرد.

 

احزاب ائتلافی دولت ایتالیا دیدگاه مختلفی در پیوستن به این طرح دارند و جنبش پنج ستاره مصرانه خواهان پیوستن به طرح مذکور و حزب ‘اتحاد’ مخالف آن است.

 

آمریکا و برخی کشورهای اروپایی با انتقاد از طرح جاده ابریشم جدید اعلام کردند که پکن از طریق سرمایه گذاری ها کلان در صدد گسترش نفوذ در ساختارهای زیربنایی کشورها است. اما چین موفق شد نظر رم را به طرح احداث جاده ابریشم جلب و ایتالیایی ها امیدوارند تا چینی ‌ها در بنادر جنوا در شمال و تارانتو در جنوب این کشور سرمایه ‌گذاری کنند.

ایرنا

وزارت خارجه ونزوئلا ؛ ۲۴ میلیون نفر از تحریم بانکی آمریکا علیه ونزوئلا متأثر می‌شوند

وزارت خارجه ونزوئلا با انتقاد از تحریم‌های بانکی آمریکا، شمار افرادی را که از این تصمیم ضرر می‌بینند، حدود ۲۴ میلیون نفر اعلام کرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا

سقوط سنگین وال‌استریت با نگرانی از رشد اقتصاد جهان

با تشدید نگرانی‌های سرمایه‌گذاران در مورد کندتر شدن اقتصاد جهان به دنبال چشم‌انداز محتاطانه فدرال‌رزرو در هفته گذشته و داده‌های اقتصادی ضعیف جهان، شاخص‌های سهام وال‌استریت سقوط کردند.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, فرانسه