جنبش جهانی برای اخذ مالیات از میلیاردرها

با وجود نارضایتی شدید میلیاردرها، جنبش جهانی برای گرفتن مالیات از آنان رو به‌افزایش است. اگرچه مالیات بر ثروت را نباید نوش‌دارویی برای حل مشکلات ویرانگر ناشی از سرمایه‌داری دانست، ولی نفرت ثروتمندان از آن دلیلی محکم برای پیگیری بیشتر این موضوع می‌تواند باشد. در سال ۲۰۲۳/ ۱۴۰۲ مجموع دارایی میلیاردرهای جهان ۷/۱۲ تریلیون دلار ... جنبش جهانی برای اخذ مالیات از میلیاردرها

ادامه

آمریکا, اقتصادی, برزیل, پاناما, جهان, طبقه کارگر, فقر, کانادا, مارکس, معلمان, مقاله

گام‌های راهبردی روسیه و چین برای مقابله با انحصارگرایی آمریکا

کارشناس مسائل روسیه، با اشاره به سفر اخیر «ولادیمیر پوتین» به چین و دیدار او با رئیس‌جمهور این کشور شرق آسیا تصریح کرد: این سفر به‌رغم فشارهای غرب در حوزه امنیتی و اقتصادی، سفر موفقیت‌آمیزی بود. به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در جریان سفر رسمی خود به چین در روز پنجشنبه با «شی ... گام‌های راهبردی روسیه و چین برای مقابله با انحصارگرایی آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, جهان, چین, روسیه, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, شرق آسیا, غرب, کمونیسم, گزارش, همکاری استراتژیک

سهم ارز‌های ملی در تجارت متقابل به۹۰ درصد رسید

سران کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا در مسکو گرد هم آمدند و در شرایطی که سهم ارز‌های ملی در تجارت متقابل میان کشور‌های عضو به۹۰ درصد رسیده است، درباره تقویت همکاری‌ها گفتگو کردند. شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا روز چهارشنبه در قالب ترکیب‌های گسترده و محدود (از نظر سطح هیأت‌های شرکت کننده) تشکیل جلسه داد. اتحادیهٔ ... سهم ارز‌های ملی در تجارت متقابل به۹۰ درصد رسید

ادامه

ارمنستان, اقتصادی, اورآسیا, ایران, بلاروس, روسیه, قرقیزستان, قزاقستان, کوبا, گزارش, مولداوی

بورل: اتحادیه اروپا، تایوان را به‌رسمیت نمی‌شناسد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به مسئله «چین واحد» صراحتا عنوان کرد که این اتحادیه، جزیره خودگردان تایوان را به عنوان «کشور» به‌رسمیت نمی‌شناسد و نخواهد شناخت. به گزارش ایسنا، همزمان با اینکه دولت ایالات متحده روابط غیررسمی با تایوان دارد و به این جزیره تسلیحاتی را ارسال می‌کند، تنش‌ها میان آمریکا و ... بورل: اتحادیه اروپا، تایوان را به‌رسمیت نمی‌شناسد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

گزارش تحقیق و تفحص از شستا؛ اگر میلیون‌ها دلار به تاراج نمی‌رفت …

با این میلیون دلارهایی که اختلاس شده یا خاصه‌خرجی کرده‌اند و به این و آن بخشیده‌اند، می‌شد برای بازنشستگان کلی امکانات فراهم کرد، می‌شد دستمزد بازنشستگان را آنقدر افزایش داد که در هفته‌های آخر ماه در حسرت یک کیلو میوه نباشند. به گزارش خبرنگار ایلنا، با رونمایی از گزارش تحقیق و تفحص از شستا از ... گزارش تحقیق و تفحص از شستا؛ اگر میلیون‌ها دلار به تاراج نمی‌رفت …

ادامه

اقتصادی, ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, طبقه کارگر, غارتگری, فساد, گزارش, معیشت, مغیشت

مادورو حمایت اوپک از ونزوئلا مقابل تحریم‌های آمریکا را خواستار شد

رئیس جمهور ونزوئلا به دنبال دریافت حمایت اوپک در برابر تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت کشورش است و در نامه‌ای که به این سازمان ارسال کرده به قیمت نفت و خطرات بالقوه اش برای دیگر اعضای این سازمان اشاره دارد.

 

یکی از منابع آگاه به این مساله اعلام کرد: سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) که ونزوئلا یکی از اعضای بنیانگذار آن است از صدور هر گونه بیانیه رسمی در این خصوص امتناع کرده؛ چرا که این سازمان تاکید دارد دغدغه‌اش سیاست نفتی است نه مسائل سیاسی.

 

بیش از ۴۰ کشور از جمله آمریکا، قدرت‌های اروپایی و اکثر کشورهای آمریکای لاتین خوآن گوآیدو، “رئیس‌جمهور خودخوانده” ونزوئلا را به عنوان “رهبر ” این کشور به دنبال انتخابات سال گذشته به رسمیت شناختند.

 

این درخواست مادورو در نامه‌ای که در تاریخ ۲۹ ژانویه سال جاری میلادی برای محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک ارسال شده مطرح شده و خبرگزاری رویترز نیز آن را ملاحظه کرده است.

 

این نامه یک روز پس از آن ارسال شد که آمریکا تحریم‌هایی را علیه شرکت نفت دولتی ونزوئلا موسوم به PDVSA اعمال کرد.

 

مادورو در این نامه نوشت: کشور ما امیدوار است تا همبستگی و حمایت کامل کشورهای عضو اوپک و کنفرانس وزرای این سازمان را در مبارزه‌ای که ما در حال حاضر با مداخله خود سرانه آمریکا در امور داخلی ونزوئلا داریم، دریافت کند.

 

در ادامه این نامه آمده است: من به دنبال حمایت و همکاری قاطعانه شما برای محکوم کردن مشترک این مصادره بی‌شرمانه اموال مهم یکی از اعضای اوپک هستم.

 

مادورو در ادامه این نامه نوشت: اوپک باید کمک کند تا راه حل‌های بالقوه‌ای را بر مبنای تأثیر این اقدام بر بازار جهانی انرژی و خطری که این اقدام برای دیگر کشورهای عضو این سازمان دارد مشخص کنیم.

 

این تحریم‌ها در ونزوئلا باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده که روز دوشنبه حدود هر بشکه به ارزش ۶۲ دلار تجارت شد. این اقدام تبادل بیش از ۲۰ تانکر حامل نفت ونزوئلا را که در سواحل خلیج آمریکا پهلو گرفته بودند مختل کرد.

 

این در حالی است که رویکرد اوپک عدم مداخله در اختلافات سیاسی است که پای یکی از اعضای این سازمان نیز در آن دخیل باشد.

 

ونزوئلا زمانی یکی از سه تولید کننده نفت ارشد اوپک بود اما به دنبال فروپاشی اقتصاد این کشور میزان تولید نفت ونزوئلا به شدت کاهش یافته است.

ایسنا

نیویورک‌تایمز؛ مخالفت عراق با درخواست آمریکا برای توقف واردات انرژی از ایران

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی از مخالفت دولت عراق با درخواست آمریکا برای متوقف کردن خرید حامل‌های انرژی از ایران خبر داده و از گاز تولیدی ایران به عنوان “حیاتی ترین محصول انرژی وارداتی” عراق یاد کرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق

وال‌استریت ژورنال؛ اوپک خواهان اتحاد رسمی با روسیه است

به گزارش راشاتودی، گزارشات متعدد حاکی از این است که اوپک در نظر دارد اتحاد نفتی خود با گروه تولیدکنندگان به رهبری روسیه را، تعمیق کرده و به آن جنبه رسمی بدهد.

ادامه

اقتصادی, ایران, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی