بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند

یک مقام صندوق بین‌المللی پول گفت، در صورت سقوط نظام مالی جهانی و دلار آمریکا، گروه بریکس می‌تواند جایگزینی برای آن ارائه کند. به گزارش ایسنا، «الکسی موژین» عضو هیئت مدیره صندوق بین‌المللی پول گفت: اگر نظام مالی جهانی سقوط کند، کشورهای عضو گروه بریکس می‌توانند جایگزینی برای دلار آمریکا پیدا کنند. موژین گفت: «مباحث ... بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند

ادامه

آمریکا, اقتصادی, بریکس, تحلیل, جهان, صندوق بین‌المللی پول

مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

بوداپست اظهارات غرب درباره وقوع جنگ در اروپا را نشان دهنده مقاصد واقعی این بلوک قدرت دانست و گفت آمریکا در مناقشه اوکراین منافع شخصی دارد. به گزارش ایسنا ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان گفت اظهارات رهبران اتحادیه اروپا درباره جنگ در اروپا نشان‌دهنده مقاصد واقعی آنان است، اما آن‌ها دارند با آتش‌بازی می‌کنند. جوزپ بورل، ... مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, لهستان, مجارستان

گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

کشور‌های قطب خاورمیانه و آفریقا از بیم اقتصاد راکد آمریکا به دنبال خارج کردن ذخایر طلای خود از آمریکا هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند. به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از ... کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, الجزایر, خاورمیانه, خبر, سنگال, عربستان سعودی, غنا, مصر, نیجر

اتریش به‌دنبال فرانسه از شرکت‌های بزرگ آمریکایی مالیات دیجیتال می‌گیرد

سباستین کورتز صدراعظم اتریش روز شنبه اعلام کرد که مصمم است برنامه خود را برای دریافت مالیات از شرکت های بزرگ اینترنتی و فناوری مانند گوگل، اپل، فیسبوک و آمازون همچون نمونه فرانسه اجرا کند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ این در حالیست که اتحادیه اروپا برای نهایی و تکمیل‌کردن این طرح به منظور اجرا در همه ۲۸ کشور عضو تلاش می کند.

 

فرانسه در ادامه تلاش برای اجرای طرح تازه معروف به مالیات گافا، قصد دارد از اول ژانویه اجرای آن را برای اطمینان یافتن از پرداخت سهم عادلانه مالیات بر درآمد فعالیت‌های بازرگانی غول های بزرگ بین‌المللی در قاره اروپا، آغاز کند.

 

کورتز گفت: دریافت مالیات متناسب از این غول های عظیم اینترنتی فعال در اروپا، عادلانه است، بنابراین افزون در سطح اتحادیه اروپا، ما نیز در سطح ملی اقدام و در اتریش از آنها مالیات دیجیتال دریافت خواهیم کرد.

 

به گفته کورتز، کشورهای عضو اتحادیه اروپا به صورت کلی و اصولی با لزوم دریافت چنین مالیاتی موافق هستند.

 

صدراعظم اتریش افزود: هارتویگ لوئگر وزیر دارایی این کشور جزئیات این طرح و اجرای آن را مشخص و چارچوب اساسی آن را در آغاز ژانویه (۲۰۱۹) اعلان خواهد کرد.

 

دریافت این مالیات به عنوان بخشی از اصلاحات مالیاتی دولت اتریش از سال ۲۰۲۰ آغاز و به اجرا گذاشته خواهد شد.

 

کورتز گفت: هدف مشخص این طرح، دریافت مالیات از شرکت های ایجاد کننده سودهای عظیم اینترنتی و آنلاین مانند فیسبوک و آمازون است که به سختی مالیات بر درآمد و سود خود را پرداخت می کنند.

 

برونون لومر وزیر دارایی فرانسه در ماه جاری (دسامبر ۲۰۱۸) اعلام کرد که کشورش افزون بر دریافت مالیات بر فروش مستقیم از این شرکت‌ها، آنها را ملزم به پرداخت بخشی از درآمدهای ناشی از تبلیغات، تارنماها و فروش دوباره داده های خصوصی خواهد کرد.

 

از آنجا که قوانین اتحادیه اروپا، شرکت‌های عظیم فناوری آمریکایی ماند گوگل و فیسبوک را در گزینش کشور عضو این نهاد برای ارائه اظهارنامه مالیات بردرآمد آزاد و مختار گذاشته است، این شرکت‌ها، کشورهای با نرخ مالیاتی اندک مانند ایرلند، هلند و لوکزامبورگ را انتخاب می کنند.

 

به گفته مارگارت وستگر کمیسیونر رقابت اتحادیه اروپا، این شرکت‌ها به صورت میانگین در مقایسه با ۲۳ درصد شرکت‌های دیگر، تنها ۹ درصد از درآمدهایشان را به صورت مالیات پرداخت می‌کنند.

 

با اینکه نرخ پائین مالیات بر شرکت‌ها، موجب نارضایتی رای دهندگان در بسیاری از کشورهای اروپایی شده است، اما هنوز برای پیگیری و حل و فصل این مساله در میان اعضای اتحادیه اروپا اختلاف نظر وجود دارد.
ایرنا

چین و اروپا برای تضعیف قدرت مالی آمریکا تلاش می‌کنند

بعد از خروج یک جانبه آمریکا از توافق هسته‌ای و بازگشت تحریم‌های این کشور علیه مردم ایران، اتحادیه اروپا و چین برخلاف سال‌های گذشته دیگر سیاست پیروی از دستورات امریکا را دنبال نکرده و با ایجاد سیستم مالی جدید خود به دنبال حفظ روابط تجاری با ایران هستند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, انگلستان, ایران, چین, خبر, روسیه, ژاپن, عراق, کره جنوبی, هندوستان

ویتنام سریع‌ترین رشد اقتصادی درجنوب شرق آسیا را ثبت کرد

ویتنام در سال ۲۰۱۸ میلادی با رشد اقتصادی بیش از ۷ درصد بالاترین میزان رشد را در میان ۱۰ کشور جنوب شرق آسیا و یکی از سریعترین جهش های اقتصادی در این قاره را به خود اختصاص داد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, ویتنام

با حذف دلار، تجارت پاکستان و چین با پول ملی آغاز شد

به نقل از رسانه های پاکستان، تجارت دوجانبه بین پاکستان و چین با توجه به تلاش طرفین برای کاهش انحصار دلار موفقیت قابل توجهی ارزیابی شده و دو کشور، تجارت با پول ملی را به صورت رسمی آغاز کردند.

ادامه

اقتصادی, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر