مسکو: آسه‌آن به‌رغم فشارهای بی‌سابقه آمریکا پذیرای تعامل با روسیه است

نماینده دائمی روسیه در اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) با تاکید بر اهمیت روابط روسیه آسه آن گفت که این اتحادیه به رغم فشارهای بی‌سابقه غرب پذیرای تعامل با روسیه است. به گزارش ایسنا، «یوگنی زاگاینوف» نماینده دائمی روسیه در اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) گفت که این اتحادیه پذیرای تعامل با روسیه ... مسکو: آسه‌آن به‌رغم فشارهای بی‌سابقه آمریکا پذیرای تعامل با روسیه است

ادامه

آ. سه. آن, آسیای جنوب شرقی, آمریکا, اوکراین, تحریم, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, روسیه, غرب, گزارش, لائوس

مالزی با رد درخواست آمریکا اعلام کرد فقط از تحریم‌های سازمان ملل پیروی می‌کنیم

سیف‌الدین ناسوشن اسماعیل وزیر کشور مالزی از رد درخواست آمریکا برای تشدید اجرای تحریم‌ها علیه ایران خبر داد و گفت: کوالالامپور فقط از تحریم‌های سازمان ملل پیروی می‌کند و تحریم‌های اعمال شده از سوی کشورها را به رسمیت نمی‌شناسد. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از تارنمای خبری فری مالزیا تودی، وزیر کشور مالزی ... مالزی با رد درخواست آمریکا اعلام کرد فقط از تحریم‌های سازمان ملل پیروی می‌کنیم

ادامه

آسیای جنوب شرقی, آمریکا, ایران, تحریم, تروریسم, جنوب شرق آسیا, جهان, خبر, سازمان ملل, سنگاپور, غرب, مالزی

سقوط جنگنده «F-۱۶» سنگاپور

یک فروند جنگنده «F-۱۶» نیروی هوایی جمهوری سنگاپور (RSAF) امروز چهارشنبه اندکی پس از برخاستن در پایگاه هوایی تنگاه سقوط کرد. به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری سی ان ای، وزارت دفاع سنگاپور (MINDEF) گفته است که این هواپیما بعد از ظهر امروز چهارشنبه (به وقت محلی) حین برخاستن دچار «مشکلی» شد. این ... سقوط جنگنده «F-۱۶» سنگاپور

ادامه

اندونزی, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, سنگاپور

هشدار روسیه به آمریکا نسبت به استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه

دیپلمات ارشد روسیه هشدار داد اگر آمریکا در منطقه آسیا-اقیانوسیه موشک مستقر کند، روسیه را وادار خواهد کرد تا به تهدیدهای امنیتی جدید، از جمله در زمینه بازدارندگی هسته‌ای پاسخ دهد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، گریگوری ماشکوف (Grigory Mashkov) سفیر سیار (کل) روسیه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت طرح واشنگتن برای استقرار موشک‌های کوتاه و ... هشدار روسیه به آمریکا نسبت به استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکا, امنیتی, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, خبر, روسیه, فیلیپین

گفتگوی وزرای خارجه چین و ویتنام

وزیر خارجه چین: هر دو کشور باید به سوی مدیریت اختلافات گام بردارند وانگ یی، عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و وزیر امور خارجه چین، با بوی تان سون وزیر خارجه ویتنام در گوانگشی گفتگو کرد. رادیو بین‌المللی چین؛ وانگ یی در این گفت و گو خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری ... گفتگوی وزرای خارجه چین و ویتنام

ادامه

جنوب شرق آسیا, چین, شرق آسیا, صلح, گزارش, ویتنام

تداوم جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام / اخراج مهاجرانی که ده‌ها سال است در آمریکا زندگی می‌کنند

براساس گزارش منابع خبری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به سیاست‌های تبعیض‌نژادی و ضد مهاجرتی متهم است مدت‌هاست دولت ویتنام را برای استرداد هزاران نفر از مهاجران ویتنامی که بیش از ۲۰ سال در آمریکا زندگی کرده‌اند، تحت فشار قرار داده است.

 

آمریکا علاوه بر جنایت‌های جنگی که در دهه ۱۹۷۰ علیه مردم ویتنام اعمال کرد، اکنون با اتخاذ سیاست‌های مهاجرستیزانه سرنوشت بیش از ۸ هزار نفر از اتباع ویتنامی که عمری را در شهرهای مختلف آمریکا زندگی کرده‌اند، در معرض خطر استرداد قرار داده است.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در اوایل سال جاری فرمانی را امضا کرد که براساس آن میلیون‌ها نفر از مهاجران بسیاری از کشورهای مقیم شهرهای مختلف آمریکا اخراج می‌شوند.

 

براساس گزارش‌های رسانه‌ای ، دولت ترامپ از ویتنام خواسته است تا از سیاست‌های مهاجرتی این کشور برای اخراج این افراد حمایت کرده و این اتباع را دوباره بپذیرد.

 

براساس دستور مهاجرتی ترامپ، مسئولان مهاجرتی آمریکا با همتایان خود در هانوی برای بازگرداندن مهاجران ویتنامی که از سال ۱۹۹۵ تاکنون در آمریکا به سر می‌برند، گفت وگوهای متعددی انجام داده‌اند.

 

طبق گزارش شبکه خبری آمریکایی وکس، حدود ۸ هزار مهاجر و پناهجوی ویتنامی براساس سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ درمعرض اخراج از این کشور قرار دارند.

 

این برنامه مهاجرتی بخشی از یک الگوی گسترده‌تر غیرانسانی در دولت ترامپ علیه مهاجران بسیاری از کشورهای مختلف در این کشور، با تمرکز بر فشار بر این مردم است، بدون اینکه به نقش آمریکا در شرایط ایجاد شده برای آنها توجهی کند.

 

دولت ترامپ سعی کرده در این برنامه تعداد افرادی را که می‌توان از این کشور اخراج کرد افزایش دهد، فارغ از اینکه این افراد ده‌ها سال است که در آمریکا زندگی می‌کنند.

 

مشکل دولت ترامپ این است که آمریکا نمی‌تواند مهاجران را به کشورهایی که نمی‌خواهند آنها را بپذیرند، اخراج کند بنابراین فشارهای واشنگتن علیه هانوی برای پذیرش هزاران مهاجر و پناهجوی ویتنامی که در بیش از دو دهه اخیر آمریکا زندگی کرده‌اند، افزایش یافته است.

 

بهانه دولت ترامپ در این زمینه این است که بسیاری از این افراد عمدتا از کسانی هستند که قوانین آمریکا را نقض کرده‌اند.

 

علاوه بر ویتنام، مکزیک و تعداد دیگری از کشورهای آمریکای لاتین نیز در شرایط کنونی درگیر سیاست‌های مهاجرستیزانه دولت دونالد ترامپ قرار گرفته‌اند.

 

تاکنون مکزیک و سه کشور دیگر آمریکای لاتین از سیاست جدید «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در برخورد با پناهجویان و مهاجران در کمیسیون آمریکایی حقوق بشر شکایت کردند.

 

مقامات امنیت داخلی آمریکا می گویند ۱۰ هزار و ۵۰۰ پناهجو اکنون در سراسر مرز مکزیک و آمریکا چادر زده‌اند و نقشه ورود به آمریکا را می‌کشند. بسیاری از این افراد با حضور در کاروانی از مهاجران از کشورهای آمریکای مرکزی، قصد ورود به آمریکا را دارند.

 

آمریکا که خود را بزرگترین مدعی حقوق بشر می‌داند همچنین اولین کشور مخالف قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره اقدام کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل (UNHVR) بود و دلیل مخالفتش را وجود مفادی در متن این قطعنامه در مغایرت با منافع مستقل دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا عنوان کرد.

 

جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام از دهه ۱۹۷۰ با جنگ ویتنام شروع شد. در این نزاع طولانی و خونین جنگنده‌های آمریکایی روزانه ده‌ها تن بمب را نه تنها بر فراز آسمان ویتنام فرو ریختند بلکه شهرهای لائوس را هم به دلیل همسایگی با این کشور بمباران می‌کردند تا راههای حمایت ویت‌کنگ‌ها ( مبارزان کمونیست ویتنامی) از مرزهای همسایه را تخریب کنند.

 

گرچه تاکنون آمریکا رسما آماری از میزان تلفات خود در جنگ ویتنام ارائه نکرده اما برخی آمارها حاکی از آن است که جنگ ویتنام ۳ میلیون نفر غیرنظامی از دو طرف جنگ (ویتنام شمالی و جنوبی) برجای گذاشت و برآوردها، حاکی از کشته‌شدن بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر از نظامیان آمریکا دراین جنگ است.

 

نظامیان آمریکا در سال های ۱۹۶۲ تا ۱۹۷۱ درجریان جنگ افزون بر ۸۰ میلیون لیترگاز نارنجی بر سر مردم ویتنام فرو ریختند که براساس گزارش رسانه‌های ویتنام پس از گذشت نیم قرن از این جنگ، اما میراث سمی آن همچنان با بروز بیماری‌هایی مانند سرطان و معلولیت‌های شیمیایی از مردم این کشور قربانی می‌گیرد.
ایرنا

میراث سمی آمریکا در ویتنام، همچنان قربانی می‌گیرد

جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا درحالی امروز از مرکز سابق هوایی این کشور در هوشی مین دیدار کرد که این مرکز به عنوان میراث سمی واشنگتن در جنگ ویتنام دستکم سه میلیون نفر در ویتنام را کشته و یا به سوی بیماری های صعب مانند سرطان و معلولیت ها سوق داده است.

ادامه

امریکا, تاریخ, جنوب شرق آسیا, جهان, حقوق بشر, ویتنام

فرمانده نیروهای آمریکا در جنگ ویتنام قصد داشت از بمب اتم استفاده کند

اسناد و مدارک افشا شده نشان می‌دهد که فرمانده نیروهای آمریکایی در جریان جنگ ویتنام یک برنامه محرمانه را برای استفاده از کلاهک‌های اتمی علیه کمونیست‌ها در شمال این کشور طراحی کرده بود که توسط لیندون جانسون، رئیس جمهور وقت آمریکا متوقف شد.

ادامه

امریکا, تاریخ, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, ویتنام

روسیه همکاری نظامی خود با سوریه و الجزایر را افزایش می‌دهد

شرکت تسلیحات سازی دولتی روسیه(Rostec) اعلام کرد که این کشور همکاری نظامی خود با سوریه و الجزایر را افزایش خواهد داد.

ادامه

الجزایر, امریکای لاتین, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, سوریه, شرق آسیا, شمال افریقا, هندوستان, ویتنام