دهها هزار نفر از مردم کوبا در هاوانا علیه تحریمهای آمریکا علیه کشورشان تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این تظاهرات روز جمعه به وقت محلی و مقابل سفارت آمریکا در هاوانا و به رهبری رائول کاسترو رئیس جمهور سابق و میگل دیاز کانل رئیس جمهور فعلی کوبا برگزار شد. تظاهراتکنندگان پرچمهای ... دهها هزار کوبایی در اعتراض به تحریمهای آمریکا علیه این کشور تظاهرات کردند
درخواست قانونگذاران انگلیسی برای توقف صادرات تسلیحات به اسرائیل
گروهی از قانونگذاران انگلیسی بر درخواست خود به منظور آنکه لندن در واکنش به تداوم فجایع در نوار غزه فورا مجوزهای صادرات تسلیحات به اسرائیلی را متوقف کند، تاکید کردند. به گزارش ایسنا، این گروه فرا حزبی از قانونگذاران پارلمان انگلیس در مقابل ساختمان این پارلمان در شهر لندن با به نمایش گذاشتن بنری با ... درخواست قانونگذاران انگلیسی برای توقف صادرات تسلیحات به اسرائیل
پارلمان کره جنوبی به استیضاح «یون سوک یول» رای داد
به دنبال تلاش دو هفته پیش «یون سوک یول» رئیسجمهوری کره جنوبی برای برقراری حکومت نظامی در این کشور، مجلس ملی کره پس از یک جلسه رایگیری ناموفق، در نهایت امروز شنبه، به طرح استیضاح وی رای مثبت داد. به گزارش ایرنا به نقل از یونهاپ، درحالیکه امروز پارلمان کره جنوبی دومین جلسه رای گیری ... پارلمان کره جنوبی به استیضاح «یون سوک یول» رای داد
تداوم اعتصابات سراسری کره جنوبی با ورود کارگران فولاد برای برکناری رئیسجمهور
هیوون چونگ، مدیر اجرایی اتحادیه کارگران فلزکار و فولاد کره جنوبی، بزرگترین اتحادیه صنعتی این کشور در این رابطه میگوید: برای صنایع مرتبط با فلزات و فولاد در کره حدود ۲۰۰ هزار نفر عضو اعلام آمادگی برای اعتصاب کردند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از روزنامه انگلیسی بلومبرگ، موج اعتصابات کارگران کره جنوبی برای ... تداوم اعتصابات سراسری کره جنوبی با ورود کارگران فولاد برای برکناری رئیسجمهور
تجمع بزرگ مردم سئول در مقابل پارلمان پیش از جلسه استیضاح رئیس جمهور
چند ساعت مانده به رایگیری برای استیضاح رئیس جمهور کره جنوبی، معترضان ساختمان پارلمان را محاصره کرده و خواستار رد صلاحیت رئیس جمهور هستند. به گزارش ایسنا، اعتراضاتی در سئول و دیگر مناطق کره جنوبی از زمانی که یون سوک یول، رئیس جمهور این کشور حکومت نظامی را وضع کرد و این کشور را آسیایی ... تجمع بزرگ مردم سئول در مقابل پارلمان پیش از جلسه استیضاح رئیس جمهور
اعلام همبستگی حزب چپ آلمان با «جلیقهزردها»
هیأت رئیسه حزب چپ آلمان با انتشار بیانیهای ضمن اعلام همبستگی خود با جلیقهزردها، خواستههای آنان را «بهحق» خواند و اعلام کرد که دولت فرانسه «تنها در خدمت منافع ثروتمندان» است.
هیأت رئیسه حزب چپ آلمان امیدوار است که این «مقاومت اجتماعی» به آلمان هم سرایت کند.
پیشتر برند ریکسینگر، رهبر این حزب حضور گسترده راستهای افراطی در میان «جلیقهزردها» را نگرانکننده خوانده بود.
سارا واگنکنشت، رئیس فراکسیون چپها در پارلمان آلمان اما اظهار داشت که مردم حق دارند اعتراض کنند؛ وقتی که سیاست دولتشان به ضرر آنها تمام میشود. او با ابراز تأسف از این که راستهای افراطی در صفوف «جلیقهزردها» راهیافتهاند، تأکید کرد که خواستهای آنها کاملا بهحق است.
حرکت اعتراضی «جلیقهزردها» اواسط نوامبر در فرانسه آغاز شد و سپس به بلژیک و هلند کشید.
روزشنبه صدها تن از شهروندان هلند که جلیقهزرد پوشیده بودند، به خیابان رفتند و اعتراض خود به افزایش شکاف میان فقیر و غنی در این کشور را به نمایش گذاشتند.
به گزارش رسانههای هلندی، تظاهرکنندگان در شهرهای آلکمار، گرونینگن، رتردام، لاهه، لوواردن، ماستریخت و نیجمگن خواستار کاهش سن بازنشستگی، پایان اقدامات محیطزیستی دولت، کنارهگیری مارک روته، نخستوزیر هلند و خروج کشورشان از اتحادیه اروپا شدند.
پلیس شهر لاهه راههای منتهی به ساختمان پارلمان و دفتر نخستوزیری را بسته است.
در شهرهای گوناگون فرانسه هم روز شنبه ۳۱ هزار نفر با جلیقهی زرد به حرکتهای اعتراضی دست زدند. به گفتهی پلیس، دستکم ۷۰۰ نفر دستگیر شدند. حدود ۸۹ هزار مأمور پلیس برای جلوگیری از اقدامات خشونتآمیز جلیقهزردها در خیابانها مستقر شدهاند.
ایسنا
با یورش پلیس بلژیک به«جلیقه زردها» در بروکسل ۱۰۰ نفر از آنان بازداشت شدند
به گزارش یورونیوز، همزمان با تظاهرات جلیقه زردها در پاریس، معترضان به سیاستهای دولت بلژیک نیز با شمایل مشابه در بروکسل پایتخت این کشور تظاهرات کردند.
در آخرین تحول؛ اتحادیه کارگری پلیس فرانسه اعلام اعتصاب نامحدود کرد
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، اتحادیه کارگری پلیس فرانسه از امروز – شنبه – اعلام اعتصاب نامحدود کرده است. این در حالی است که امروز «جلیقهزرد»ها بناست در سراسر پاریس دست به تظاهرات بزنند.
کامیونداران و کشاورزان فرانسوی به جلیقهزردها میپیوندند
با شدت گرفتن اعتراضها در فرانسه، اتحادیههای کامیونداران و کشاورزان این کشور نیز اعلام کردهاند علیه سیاست های اقتصادی دولت ماکرون دست به اعتراض و اعتصاب میزنند.
اگرچه ماکرون رسما طرح افزایش مالیات بر سوخت را لغو کرد با این وجود اعتراضات بیشتری برنامهریزی شدهاست
رئیس جمهوری فرانسه پس از سه هفته اعتراضات سراسری که در جریان آن چهار تن کشته شده و باعث بدترین آشوبهای ضد دولتی در پاریس از سال ۲۰۰۵ میلادی شد، رسما برنامه افزایش مالیات بر سوخت را لغو کرد.