بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
به پیگرد، شکنجه و سرکوب مبارزان سندیکایی پایان دهید! با اتحاد و همبستگی در راه تحقق خواستههای کارگران مبارزه کنیم
اعتصاب و اعتراض کارگران نیشکر هفت تپه همچنان ادامه دارد و به موازات آن تلاشهای رژیم ولایت فقیه برای پایان دادن به آن شدّت گرفته است. اعمال فشار و تهدید کارگران و نمایندگان مجمع کارگری برای اعلام رسمی خاتمهٔ اعتصاب در حالی صورت میگیرد که هنوز از وضعیت اسماعیل بخشی و دیگر نمایندگان در بند کارگران نیشکر هفت تپه اطلاع دقیقی در دست نیست. برخی گزارشهای نگران کننده در خصوص کاربرد شکنجه علیه اسماعیل بخشی انتشار یافته است.
تکذیب این گزارشها توسط استاندار خوزستان نتوانسته و نمیتواند نگرانی در بارهٔ وضعیت بخشی و دیگر کارگران در بند را برطرف سازد. به علاوه گزارشهای دیگری نیز حاکی از آن است که علی نجاتی یکی دیگر از فعالان سندیکایی هفت تپه به هنگام دستگیری مورد ضرب و شتم گزمگان رژیم قرار گرفت.
شماری از وکلای دادگستری در اعتراض به آزار و شکنجه کارگران بازداشت شده با انتشار نامه سرگشاده ای از جمله اعلام کردند: “رعایت کرامت ذاتی انسان برای دولت، قوه قضاییه و تمامی نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی یک تکلیف بنیادین محسوب میشود که هم آمرین و هم ماموران در تمام ردهها مکلف به حفظ حقوق انسانی بازداشت شدگان از جمله جناب اسماعیل بخشی و علی نجاتی و سایر کارگران بازداشتی میکند. شکنجه پلیدترین رفتار غیرانسانی است که نسبت به بازداشتی صورت میگیرد و تمامی کنوانسیون های بینالمللی، قوانین و مقررات داخلی، مبانی دینی، اصول حقوقی و انسانی بطور کامل آن را محکوم مینمایند.”
هدف رژیم در ارتباط با اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه، دامن زدن به جوّ ارعاب و به اجرا گذاردن جنگ روانی ـ تبلیغاتی همراه با ایجاد تفرقه برای خاموش ساختن صدای اعتراض حق طلبانهٔ کارگران و بطور کلی جلو گیری از گسترش دامنهٔ اعتصاب و همبستگی با آن است. بازداشت فعالان سندیکائی و انتشار خبرهائی مبنی بر اعمال شکنجه در زندان همزمان با وعدههای مسئولین حکومتی برای پیگیری مطالبات کارگران و پرداخت بخشی از دستمزدهای معوقه صورت میگیرد.این امر گواه اجرای یک سیاست مشخص و حساب شده برای به شکست کشاندن اعتصاب هفت تپه است.
در حقیقت دستگاههای امنیتی برنامهای چند وجهی را برای پایان دادن به مبارزه کارگران اعتصابی دنبال میکنند. این برنامه با وزارت کار، استانداری خوزستان و سران تشکلهای زرد و زرد حکومتی هماهنگ شده است. هدف آن است که از سوئی با مانورهائی به دقت محاسبه شده خواستههای اعتصاب تقلیل یابد و از دیگر سو، بصورت سیستماتیک و در سایهٔ جنگ روانی ـ تبلیغاتی همراه با سرکوب، فضای یاس در میان زحمتکشان حاکم گردد.
حزب تودهٔ ایران بر پایهٔ سیاست اصولی خود قاطعانه با اِعمال سرکوب و کاربرد شکنجه به هر شکل آن مخالفت کرده و علیه آن مبارزه میکند. ما پیگرد، بازداشت، شکنجه و سرکوب مبارزان سندیکائی و همهٔ فعالان سیاسی، اجتماعی و صنفی از جمله فعالان اعتصاب هفت تپه را به شدّت محکوم کرده و خواستار رسیدگی علنی و روشن به گزارشهای مبنی بر شکنجهٔ فعالان هفت تپه در زندان و همچنین خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط همهٔ کارگران در بند هستیم. حزب ما با تمام توان در کنار کارگران در هر مرحلهٔ مبارزه حضور داشته و خواهد داشت. باید با اتحاد و همبستگی از حقوق کارگران اعتصابی، آزادی فعالیت سندیکایی و خواستههای به حق زحمتکشان پشتیبانی کنیم.
کارگر زندانی آزاد باید گردد
اعتصاب حق سیاسی کارگان است
خصوصی سازی را متوقف کنید، کارگران میتوانند و باید در کنترل و نظارت بر تولید مشارکت داشته باشند
نه به استبداد مذهبی، نه به تحریم و مداخلهٔ خارجی
هرچه گسترده تر باد همبستگی گردانهای جنبش مردمی در مبارزه علیه رژیم ولایت فقیه
نان، کار، آزادی
حزب تودهٔ ایران
آخرین گزارشها از اعتصابات کارگری در اهواز و هفتتپه
در اهواز، کارگران همچنان در خیابان ها حضور دارند و نه تنها پیگیر خواسته های خود هستند، بلکه دفاع از کارگران هفت تپه و آزادی کارگران زندانی این شرکت را نیز فریاد می زنند …
ناصر آقاجری؛ در کنارِ “نفی خصوصیسازی” باید تعدیل ساختاری را هم نفی کرد
ناصر آقاجری (فعال کارگری پروژهای و سخنگوی اتحادیه کارگران پروژهای جنوب) ساختار کلی اعتراضات کارگری امروز ایران را در پارادایمِ «نه به خصوصیسازی» خلاصه میداند و معتقد است علاوه بر نه به خصوصیسازی، «نه به تعدیل ساختاری» نیز باید در اعتراضات دخیل شود.
اعتراض کارگران قطار شهری اهواز با پهن کردن سفره خالی
صبح امروز کارگران قطار شهری اهواز که حدود ۱۸ ماه معوقات مزدی دارند، به صورت نمادین با پهن کردن سفره خالی مقابل ساختمان سازمان قطار شهری اهواز خواستار پرداخت آن شدند.
تجمع کارگران صنایع مفتولی تاکستان در اعتراض به معوقات مزدی
گروهی از کارگران شاغل در کارخانه «صنایع مفتولی تاکستان» صبح امروز (۱۰ آذر ماه) در اعتراض به پرداخت نشدن دستکم ۶ ماه معوقات مزدی و بیمهای پرداخت نشدهی خود، دست از کار کشیده و در محل نگهبانی ساختمان کارخانه تجمع کردند.