سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

پکن می‌گوید که واشنگتن از نظریه «تهدید چین» به عنوان بهانه‌ای برای به دست آوردن کنترل بر کشورهای آمریکای لاتین و دریای کارائیب استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا، «لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: اظهارات مقامات آمریکایی مملو از سوگیری ایدئولوژیک و ذهنیت جنگ سرد و نشان دهنده دروغ و اشتباهات آشکار است. ... پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, آمریکای مرکزی, ایدئولوژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, کارائیب

چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

پکن لغو تعرفه بر کالاهای حوزه فناوری را گامی در جهت درست توصیف کرد و گفت آمریکا باید تمامی تعرفه‌ها را به طور کامل لغو کند. باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه و بلومبرگ؛ دولت چین اعلام کرد که تصمیم آمریکا برای معافیت برخی لوازم الکترونیکی از تعرفه‌ها «گامی کوچک در جهت اصلاح اشتباهات ... چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا

«نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

روزنامه «نیویورک تایمز» امروز یکشنبه، گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با دولت چین در حالی که تنش‌های تجاری تشدید شده، در بن‌بست قرار گرفته است که این مساله کسب‌وکارهای آمریکایی را در معرض آسیب قرار می‌دهد. به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» با بیان این مقدمه نوشت: جنگ تجاری بین آمریکا ... «نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا

واشنگتن پست: تعرفه‌های تاریخی ترامپ علیه چین به ضرر اقتصاد آمریکا و جهان است

روزنامه واشنگتن‌پست نوشت: هزینه تعرفه‌های تاریخی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا علیه چین وضع کرده‌است، به خارج از آمریکا گسترش یافته و به ضرر اقتصاد جهان تمام شده‌است. به گزارش روز شنبه ایرنا، واشنگتن پست نوشت: جنگ تجاری ترامپ باعث گسیختگی بی سابقه در نظام تجاری شده است که تبعات آن به طرز غیرقابل پیش ... واشنگتن پست: تعرفه‌های تاریخی ترامپ علیه چین به ضرر اقتصاد آمریکا و جهان است

ادامه

آسه آن, آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا

کره جنوبی: آمریکا از پیمان نظامی دو کره ناراضی است/ امریکا مانع اصلی حل بحران شبه جزیره کره

وزیر خارجه کره جنوبی اعلام کرد ‘مایک پمپئو’ وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به سئول از پیمان نظامی دو کره بشدت انتقاد کرده است.

 

روزنامه نیکی ژاپن روز پنجشنبه گزارش کرد ‘کانگ کیوانگ وا’ وزیر خارجه کره جنوبی تصریح کرده است که پمپئو از این اقدام کره جنوبی ناخرسند بوده است.

 

پیمان نظامی دو کره در جریان سفر ماه سپتامبر ‘مون جائه این’ رییس جمهوری کره جنوبی به پیونگ یانگ امضا شد.

 

بر اساس این معاهده طرفین ملزم به توقف رزمایش های نظامی و هر اقدام خصمانه نیروهای مسلح علیه یکدیگر هستند موانع نظامی در مرز دو کره را برطرف می کنند یک منطقه غیرممنوعه پرواز در مرز در نظر می گیرند و بتدریج ارتباطات نظامی را بهبود می بخشند و گام های بیشتری بر می دارند.

 

وزیر خارجه کره جنوبی می گوید پس از امضای این پیمان با مقام همتای آمریکایی اش گفت و گو کرده و او بارها از بابت اینکه دقیقا به واشنگتن در این زمینه اطلاع رسانی نشده گلایه کرده است.

 

روزنامه ژاپنی نوشت که آمریکا بدجوری دست و پای کره جنوبی را برای بهبود روابط با کره شمالی بسته است اما ‘مون جائه این’ رییس جمهوری کره جنوبی چنین اقداماتی را لازم می داند و برای خلع سلاح هسته ای حاضر به دادن امتیازات بیشتری است.

 

این در شرایطی است که ‘دونالد ترامپ’ رییس جمهوری آمریکا هم گفته که کشورش مخالف آن است که کره جنوبی بدون تصویب واشنگتن تحریم های دوجانبه علیه کره شمالی را لغو کند.

 

چنین ناخرسندی هایی نشان می دهد که کره جنوبی در مسیر بهبود روابط با کره شمالی بتدریج در حال فاصله گرفتن از راهبردهای سرسختانه نظامی و اقتصادی آمریکا است.

 

ظاهرا وزیران خارجه کره جنوبی و آمریکا قبل از سفر ‘مون’ به پیونگ یانگ هم تلفنی گفت و گو کرده اند اما کره جنوبی بدون توجه به مخالفت واشنگتن، پیمان نظامی را با کره شمالی منعقد کرده است.

 

آمریکا و کره جنوبی هم اکنون در حال گفت و گو درباره انجام بازرسی هایی از تاسیسات هسته ای کره شمالی به صورت مشترک هستند.

 

کره شمالی قبول کرده است که اگر گام های مثبتی از سوی واشنگتن برداشته شود با بازرسی خارجی از سایت های هسته ای خود موافقت خواهد کرد.

 

توطئه جدید ترامپ علیه چینی ها/«پنج چشم» برای مقابله با چین

به گزارش افکارنیوز، پنج کشور عضو اتحادیه اطلاعاتی متشکل از آمریکا، کانادا، انگلیس، نیوزیلند و استرالیا از آغاز سال جاری درباره فعالیت های خارجی چین اطلاعات محرمانه ای را تبادل کرده اند.

ادامه

استرالیا, المان, امریکا, انگلستان, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, کانادا

مخالفت امریکا با لغو تحریم‌های پیونگ‌یانگ از جانب سئول

به گزارش خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به اظهارتمایل کره جنوبی برای رفع بخشی از تحریم‌های یک‌جانبه علیه پیونگ‌یانگ، مدعی شد: آنها بدون اجازه ما هیچ‌ کاری نمی‌کنند.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

فرماندار اوکیناوا: پایگاه نظامی آمریکا باید برچیده شود

دنی تاماکی’ فرماندار جدید اوکیناوا تاکید کرد به هیچوجه از برنامه خروج پایگاه نظامی آمریکا از این منطقه عقب نشینی نخواهد کرد و همچون مخالفان دیگر این پایگاه، این راهبرد را دنبال خواهد کرد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, ژاپن, شرق آسیا

روسیه، چین و کره شمالی خواستار لغو تحریم های پیونگ یانگ شدند

وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: معاونان وزرای خارجه روسیه، چین و کره شمالی پس از رایزنی در مسکو، خواستار لغو تحریم های شورای امنیت سازمان ملل در مورد پیونگ یانگ شدند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی