همزمان با اجرایی شدن فرمان «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعمال تعرفههای ۱۰ درصدی علیه چین، پکن از اقدام متقابل برای وضع تعرفه بر برخی از کالاهای ایالات متحده خبر داد. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه سیجیتیان، کمیسیون تعرفههای گمرکی شورای دولتی چین امروز سه شنبه با صدور اطلاعیه رسمی تاکید ... اقدام متقابل چین علیه تعرفههای تجاری ترامپ
مجارستان: تهدیدهای امروز واشنگتن در پی بیکفایتی کمیسیون اروپا است
پیتر سیجارتو وزیر خارجه مجارستان در اظهاراتی تاکید کرد که شکست و بیکفایتی کمیسیون اروپا در طول پنج سال گذشته، منجر به ایجاد وضعیتی شده است که امروز شاهد تهدید واشنگتن در خصوص افزایش تعرفههای گمرکی کالاهای صادراتی اروپا به ایالات متحده هستیم. به گزارش سهشنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، سیجارتو در ... مجارستان: تهدیدهای امروز واشنگتن در پی بیکفایتی کمیسیون اروپا است
مالزی: منتظر تاثیر تعرفههای آمریکا نمیمانیم، به سراغ چین و روسیه میرویم
نخست وزیر مالزی گفت کوالالامپور به جای انتظار برای تأثیر تعرفههای تجاری احتمالی ایالات متحده، بهطور فعال روابط تجاری با سایر کشورها مانند چین، روسیه و برزیل ایجاد خواهد کرد. به گزارش ایسنا، «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی امروز (سهشنبه) اظهار داشت: ما به جای منتظر ماندن برای تاثیر تعرفههای تجاری احتمالی ایالات متحده، بهطور ... مالزی: منتظر تاثیر تعرفههای آمریکا نمیمانیم، به سراغ چین و روسیه میرویم
جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، همان گونه که قبل از انتخابات وعده داده بود، روز شنبه اول فوریه فرمان اعمال تعرفه های تجاری بر واردات کالا از چین، کانادا و مکزیک را به عنوان سه کشور اصلی صادر کننده کالا به آمریکا صادر کرد. به گزارش CGTN : براساس این دستور جدید که قرار است ... جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟
اقدام تلافیجویانه مکزیک علیه واشنگتن
رئیسجمهور مکزیک در واکنش به تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر تمامی کالاهایی که از مکزیک میآیند، دستور اعمال تعرفههای متقابل را صادر کرد و عملا جنگ تجاری بین ۲ همسایه درگرفت. به گزارش ایسنا، با اجرایی شدن فرمان «دونالد ترامپ» برای اعمال تعرفههای ۲۵ درصدی علیه مکزیک و کانادا و تعرفههای ۱۰ ... اقدام تلافیجویانه مکزیک علیه واشنگتن
بانک مرکزی اروپا: آمریکا بازنده اصلی جنگ تجاریست که خود به راه انداخته
فرانس پرس گزارش داد: محققان بانک مرکزی اروپا روز چهارشنبه اعلام کردند فعالیتهای اقتصادی در آمریکا ظرف یک سال بیش از ۲ درصد کاهش خواهد یافت، اگر که واشنگتن یک جنگ تجاری را در سطحی گسترده در پیش بگیرد.
این پیشبینی در حال انجام شد که مقاماتی همانند ماریو دراگی، رئیس بانک مرکزی اروپا، و روبرتو آزودو، رئیس سازمان جهانی تجارت، در ارتباط با تهدید فزاینده ناشی از سیستم حفاظت از تولیدات داخلی برای اقتصاد جهان تحت سیاستهای «اول آمریکا»ی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هشدار دادند.
این کارشناسان مستقر در فرانکفورت برای آزمودن سناریویی جنگ تجاری جهانی به یک سری فرضیات درباره الگوهای اقتصادی ایجاد شده از سوی بانک مرکزی اروپا و صندوق بینالمللی پول دامن زدند.
آنها اقدام به شبیهسازی تلاش واشنگتن برای اعمال تعرفههای گمرکی ده درصدی و واکنشهای شرکای تجاری آمریکا به این اقدام کردند، سناریویی سختگیرانهتر از آنچه که ترامپ تاکنون در پیش گرفته است.
علاوه بر تأثیرات مستقیم اعمال تعرفههای گمرکی بر تجارت، اقتصاددانان تلاش کردند با شبیهسازی هزینههای استقراض دولت و کاهش ۱۶ درصدی ارزش سهام در بازارهای جهانی سهام به بررسی تأثیر این موضوع بر افکار عمومی و بازارهای مالی بپردازند.
آنها اعلام کردند بر اساس این سناریو، «فعالیتهای واقعی اقتصادی در آمریکا بیش از دو درصد پایینتر از سال نخست خواهد بود.»
بر اساس این پیشبینی، تولید ناخالص داخلی همچنان یک درصد کمتر از سطح آغازین خود خواهد بود.
اقتصاددانان این گونه نتیجهگیری کردند که «استانداردهای زندگی سقوط خواهد کرد و فرصتهای شغلی نیز از دست خواهند رفت.»
در بخش تجارت، در حالی که مصرفکنندگان و شرکتهای آمریکایی ممکن است در واکنش به هزینههای شدید واردات بتدریج به سوی خرید محصولات آمریکایی روی بیاورند.
همچنین پیشبینی میشود شرکتها کمتر سرمایهگذاری کنند و کارگران کمتری نیز استخدام کنند. در همین حال، پیشبینی میشود چین در مراحل اولیه این جنگ تجاری شبیهسازی شده به پیروزی برسد.
در حالی که این تعرفههای گمرکی تنها بر تجارت با آمریکا تأثیرگذار است، دیگر کشورها میتوانند به خرید کالاهای چینی روی بیاورند تا کالاهای آمریکایی.
آنها همچنین اعلام کردند آسیب ناشی از این روند به اعتماد مصرفکنندگان میتواند سبب ایجاد «تأثیر قابل توجه بر تولید در شمار زیادی از کشورها شود» و بدین ترتیب، رشد اقتصادی جهانی در سال نخست هفتاد و پنج صدم درصد کاهش خواهد داشت.
باشگاه خبرنگاران جوان
عصبانیت آمریکا از تلاش اروپا برای دور زدن تحریمها علیه ایران
وزیر امور خارجه امارات در اظهاراتی گفته است این کار اروپایی ها ممکن است منجر به کم اثر شدن تحریم های آمریکا شود.
بستهٔ ارزی دولت، و قدرت خرید زحمتکشان
یک دلار آمریکا در هفته دوم شهریورماه به ۱۵ هزار تومان نیز رسید. رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به تأثیرهای افزایش لگام گسیخته قیمت ارز بر معیشت زحمتکشان، اخیراً اعلام کرده بود: “نرخ کالاهای اساسی تا پایان فروردینماه ۹۸ بدون تغییر باقی خواهد ماند.”
کره جنوبی واردات نفت از ایران را بطور کامل متوقف کرده است
سخنگوی وزارت نفت گفت: کره جنوبی نخستین کشوری است که در پی اعمال تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران، به طور کامل واردات نفت از ایران را قطع کرده است.
عربستان و روسیه درخواست ترامپ را رد کردند
به گزارش افکارنیوز، عربستان سعودی، عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، و روسیه، بزرگترین تولیدکننده نفت غیراوپک روز یکشنبه درخواست «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا برای افزایش تولید نفت خام خود را رد کردند.