اعتصاب هزاران پزشک و پرستار آرژانتینی علیه ریاضت اقتصادی

کارکنان بیمارستان‌های دولتی آرژانتین به دلیل کمبود بودجه و کاهش امکانات، اعتصاب کرده و به خیابان آمدند. به گزارش ایلنا و به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره قطر، ظهر جمعه گذشته، کارکنان بخش بهداشت و درمان در سراسر آرژانتین در اعتراض به اقدامات ریاضت اقتصادی خاویر مایلی، رئیس جمهور راست‌گرای این کشور، دست به اعتصاب ... اعتصاب هزاران پزشک و پرستار آرژانتینی علیه ریاضت اقتصادی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, پرستاران, پزشکان, جهان, خبر, درمان, کودکان, نئولیبرالیسم

رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

گوستاو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی با انتقاد از حمایت برخی از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از اسرائیل، از تصمیم کشورش برای قطع همکاری با ناتو خبر داد و تاکید کرد: اگر اعضای ناتو در کنار نسل‌کشی ایستاده‌اند، حضور ما در این ائتلاف چه معنایی دارد؟ به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل ... رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, اکوادور, برزیل, جهان, خبر, فلسطین, کلمبیا, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

پیروزی نامزد کمونیست در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری شیلی

صدر حزب کمونیست شیلی: “حزب کمونیست در حال گذار از لحظه‌ای تاریخی است و باید تمام توانش را به کار گیرد و از عهدهٔ انجام این وظیفه برآید” ژانت خارا، عضو حزب کمونیست و وزیر کار سابق در دولت گابریل بوریچ، با کسب بیش از ۶۰درصد آرا در انتخابات مقدماتی نامزدهای ائتلاف مترقی در روز ... پیروزی نامزد کمونیست در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری شیلی

ادامه

آمریکای لاتین, بازنشستگان, جهان, حزب کمونیست, شیلی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, همبستگی

رئیس‌جمهوری کلمبیا: بازگشایی زندان «آلکاتراز» جنایتی علیه بشریت است

رئیس‌جمهوری کلمبیا از همتای آمریکایی خود خواست بازداشتگاه موقت مهاجران موسوم به «آلکاتراز تمساح» در ایالت فلوریدا را افتتاح نکند و این اقدام را «جنایتی علیه بشریت» دانست. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، این بازداشتگاه مهاجران را «توهینی فراموش‌نشدنی به ... رئیس‌جمهوری کلمبیا: بازگشایی زندان «آلکاتراز» جنایتی علیه بشریت است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, کلمبیا

رئیس‌جمهوری کوبا: استقلال واقعی هاوانا برای واشنگتن آزاردهنده است

رئیس‌جمهوری کوبا در واکنش به تصمیم آمریکا مبنی بر اعمال تحریم علیه او و دیگر مقام‌های ارشد کوبایی گفت: آنچه ایالات متحده را آزار می‌دهد، استقلال واقعی کوبا است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهوری کوبا با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: آنچه ایالات متحده ... رئیس‌جمهوری کوبا: استقلال واقعی هاوانا برای واشنگتن آزاردهنده است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, ایران, تحریم, تحلیل, تروریسم, جهان, کوبا

مادورو: دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی یک «آشغال» است

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، این توصیف از سوی نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا در واکنش به اظهارات لوئیس آلماگرو، دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی درباره حمله نظامی احتمالی به ونزوئلا مطرح شده است.

 

روز جمعه سازمان کشورهای آمریکایی اعلام کرد که در مسأله حل بحران در ونزوئلا نمی‌توان هیچ گزینه ای را نادیده گرفت که یکی از آنها حمله احتمالی نظامی است.

 

مادورو در یک نشست خبری در کاراکاس گفت: در رابطه با آشغالی که دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی است، باید گفت او در زباله‌دان تاریخ قرار دارد. ونزوئلا کشور مردان و زنانی است که چنین آشغال‌هایی را مجبور می‌کند تا به آنها احترام بگذارد.

 

وی همچنین خطاب به آلماگرو تأکید کرد، از آنجایی که حرف حمله را زده، برای آن آماده شود. مادورو ادامه داد:‌ حالا که حرف از حمله زده اید، تفنگ‌هایتان را آماده کنید. ما در ونزوئلا منتظر شماییم.

 

اوایل روز سه‌شنبه نیز مجلس موسسان قانون اساسی ونزوئلا بیانیه‌ای را منتشر کرد که در آن خواستار استعفای سریع آلماگرو شده است.

 

به‌ گزارش ‌خبرگزاری فرانسه، دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی گفته بود: نباید گزینه مداخله نظامی با هدف از میان برداشتن بحران اقتصادی و سیاسی ناشی از فعالیت‌های رییس جمهوری ونزوئلا را حذف کنیم.

 

سازمان کشورهای آمریکایی یا OAS یک سازمان منطقه‌ای است که در سال ۱۹۴۸ پایه‌ریزی شد که ۳۵ عضو دارد و مقر آن در واشنگتن است.

 

اوایل ژوئیه سال جاری میلادی رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا درباره احتمال حمله به ونزوئلا در پاسخ به بحران سیاسی در این کشور آمریکای لاتین با مشاوران سیاست خارجی خود، گفت‌وگو و رایزنی داشته است.

 

در همین حال نیکولاس مادورو نیز به سربازان و ارتش ونزوئلا تاکید کرده تا برای واکنش نشان دادن به تهاجم احتمالی آمریکا آمادگی لازم را داشته باشند.

 

اخیرا نیز روزنامه‌ نیویورک تایمز به‌ نقل‌ از منابع آمریکایی و ونزوئلایی گزارش داده است که دولت واشنگتن با برخی از افسران متمرد ارتش ونزوئلا برای برنامه‌ریزی به منظور سرنگونی دولت این کشور گفت‌وگویی داشته است.

 

دولت ونزوئلا با بحران‌های اقتصادی و سیاسی در نتیجه‌ کاهش جهانی قیمت نفت و تحریم‌های آمریکایی دست و پنجه نرم می‌کند.

مادورو احتمالا به دلایل امنیتی به سازمان ملل نمی‌رود

 

رئیس جمهوری ونزوئلا گفته است که در حال بررسی شرکت کردن یا حضور نیافتن در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک است و علت آن را دلایل و نگرانی‌های امنیتی ذکر کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در یک نشست خبری بدون اشاره به این مساله که چه کسی ممکن است او را هدف قرار دهد، گفت: می‌دانید که برای کشتنم، مرا تحت نظر دارند. می‌خواهم به نیویورک بروم اما باید مراقب امنیت خودم هم باشم.

 

وی همچنین گفت: نیروهای سابق ارتش ونزوئلا با کمک آمریکا تلاش کردند تا دولت مرا سرنگون کنند.

 

در اوت سال جاری میلادی، دو پهپاد بمب گذاری شده در جریان یک مراسم رژه در کاراکاس که مادورو در آن حضور داشت، منفجر شده و در نتیجه آن هفت سرباز زخمی شدند؛ این مساله به دستگیری ده‌ها مظنون شامل چند افسر ارتش منجر شد.

 

هفتاد و سومین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل که مادورو از ۲۰۱۵ در آن حضور نداشته، روز سه شنبه آغاز شده است.

ایسنا

ونزوئلا از طرح مداخله نظامی در این کشور به شدت انتقاد کرد

معاون رئیس‌جمهوری ونزوئلا با انتقاد از دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی (OAS) به خاطر اظهاراتش در مورد مداخله نظامی در ونزوئلا گفت که این اظهارات را برای بررسی به سازمان ملل انتقال می‌دهیم.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, کلمبیا, ونزوئلا

دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی ونزوئلا را تهدید به دخالت نظامی کرد!

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «لوئیس آلماگرو» دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی (OAS) در کنفرانس خبری در شهر «کوکوتا» کلمبیا، افزود: نباید دخالت نظامی در ونزوئلا برای سرنگونی دولت نیکولاس مادورو را بعید دانست.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, پرو, جهان, چین, خبر, کلمبیا, ونزوئلا