آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

«آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در ۴۱ کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با شتابی محسوس همراه شده است. بر اساس این گزارش، تا پایان ماه مه، چین به امتیاز خالص ... آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, ایران, بریکس, جهان, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان, فرانسه, گزارش, معیشت

شورای روابط خارجی: اقدامات روسیه، تحریم آمریکا و اروپا را ناکارآمد کرد

اندیشکده آمریکایی «شورای روابط خارجی» تحریم سه ساله و گسترده آمریکا و اروپا علیه روسیه را واجد تاثیرگذاری مناسب ندانست و تصریح کرد که مسکو با برخی اقدامات سریع خود قادر شد تحریم‌ها را بی‌تاثیر کند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این اتاق فکر مطرح و منتفذ آمریکایی در ارزیابی نتیجه سیاست تحریمی غرب علیه ... شورای روابط خارجی: اقدامات روسیه، تحریم آمریکا و اروپا را ناکارآمد کرد

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, گزارش

مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

هزاران نفر از مردم بلغارستان در تظاهراتی با طرح دولت این کشور برای تغییر ارز ملی به یورو مخالفت کرده و خواستار برگزاری همه‌پرسی در این باره شدند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، گروه‌های مدنی و احزاب ملی‌گرا سازماندهی تظاهرات روز شنبه در صوفیه پایتخت بلغارستان را برعهده داشتند. معترضان پرچم‌های بلغارستان در ... مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بلغارستان, تورم, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر

یدیعوت آحارنوت: اسرائیل مشروعیت بین‌المللی خود را از دست داده است

«ایتامار آیچنر»، خبرنگار بخش سیاسی روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارنوت» با انتقاد جدی از سیاستهای «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل در جنگ غزه اذعان کرد که این رژیم در حال حاضر همدردی جهانی و مشروعیت بین المللی خود را از دست داده و به شدت منزوی شده است. به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری ایرنا، «ایتامار آیچنر»، خبرنگار ... یدیعوت آحارنوت: اسرائیل مشروعیت بین‌المللی خود را از دست داده است

ادامه

آرژانتین, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, خلیج فارس, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین, گزارش, مجارستان, نسل‌کشی

درخواست در برزیل برای تحریم و قطع روابط با اسرائیل

هنرمندان، روشنفکران و سیاستمداران برزیلی از لولا داسیلوا درخواست کردند روابط خود را با اسرائیل قطع کند و تحریم‌هایی را به خاطر جنگ نسل‌کشی جاری در نوار غزه اعمال کند. در این راستا دو اتحادیه بزرگ تجارت نفتی در برزیل از رئیس جمهور این کشور خواستند تا تحریم انرژی را علیه اسرائیل بابت اقدامات وحشیانه ... درخواست در برزیل برای تحریم و قطع روابط با اسرائیل

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, برزیل, بولیوی, تحریم, جهان, خاورمیانه, شیلی, صهیونیسم, کلمبیا, نسل‌کشی

کشاورزان آمریکایی بازنده جنگ تجاری پکن – واشنگتن

به گزارش ایرنا بازار محصولات کشاورزی چین، یکی از حوزه هایی است که به دلیل اعمال تعرفه پکن بر واردات کالا از آمریکا، از محصولات این کشور خالی شده است و به جای آن کشاورزان روسی خود را برای ورود به این بازار بزرگ آماده می کنند.

 

چین و روسیه در حال تحکیم روابط خود برای مقابله با آمریکا هستند که با تعرفه های سنگین و تحریم ها با هر دو کشور درگیر شده است مهمترین توافق دو کشور واگذاری هزاران هکتار زمین زراعی از سوی روسیه به کشاورزان چینی است.

 

چین در پی اعمال تعرفه های سنگین آمریکا، ورود دانه های روغنی از آن کشور را بشدت محدود کرده در صورتی که به آن نیاز زیادی دارد همین موضوع باعث شده است تا روسیه نزدیک به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار جریب زمین (معادل یک میلیون هکتار) را به کشاورزان چینی معرفی کند تا برای کاشت و عرضه دانه های روغنی از آن استفاده کنند.

 

چین پیشتر هشدار داده بود که اگر آمریکا به این شرایط ادامه دهد برای همیشه بازار خود را به روی کشاورزان آن کشور خواهد بست.

 

روسیه این میزان زمین را برای زراعت به سرمایه گذاران خارجی معرفی کرده و شماری از شرکت های چینی در روزهای اخیر با این کشور برای گرفتن این زمین ها وارد رایزنی شده اند.

 

پیش بینی شرکت سرمایه گذاری خاور دور روسیه این است که ۵۰ درصد از سرمایه گذاری بر روی زمین ها از سوی چین و ۲۵ درصد از طرف روسیه و بقیه از طرف سرمایه گذاران ژاپنی و کره ای انجام شود.

 

این زمین ها که برای کشت و کار در بخش فدرال خاور دور روسیه به میزان ۳ میلیون هکتار به روی سرمایه گذاران خارجی باز شده است.

 

آمار نشان می دهد که چین از جولای سال گذشته تا ماه می، ۸۵۰ هزار تن دانه های روغنی از روسیه خریده و برعکس برای دانه های روغنی وارداتی از آمریکا ۲۵ درصد تعرفه وضع کرده است.

 

با اعمال تعرفه چین بر روی محصولات کشاورزی آمریکا، صادرات محصولات کشاورزی آمریکایی به چین به شدت کاهش یافته است و کشاورزان آمریکایی تمایلی برای صادرات محصولات خود به این کشور ندارند.

 

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در همین زمینه اظهار داشت به منظور کمک به کشاورزان آمریکایی برای پشت سر گذاشتن تاثیرات منفی ناشی از جنگ تجاری میان آمریکا و چین، اتحادیه اروپا و کشورهای دیگر، ۱۲ میلیارد دلار کمک هزینه به آنان اختصاص می دهد.

 

پرهیز کشاورزان آمریکایی از صادرات محصولات خود به چین باعث شده است تا معاون وزارت کشاورزی چین اعلام کند کشاورزان آمریکایی که در جریان جنگ تجاری دو کشور بازار چین را از دست می دهند دیگر هیچ وقت به این بازار دسترسی پیدا نخواهند کرد.

 

‘هان جون’ معاون وزارت کشاورزی چین تصریح کرد: چین یکی از بزرگترین خریداران محصولات کشاورزی، لبنی و گوشت از آمریکا است و جنگ تجاری باعث شده است تا دولت آمریکا ۱۲ میلیارد دلار خسارت برای کشاورزانش در نظر گیرد.

 

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا صراحتا گفته است که چین در جنگ تجاری به کشاورزان این کشور آسیب زیادی رسانده است.

 

وزارت کشاورزی چین تایید کرده است عملا واردات دانه های روغنی از آمریکا که چین یکی از بزرگترین خریداران آن بوده را متوقف کرده است.

 

‘هان’ می گوید: ما به آسانی قادریم فروشندگان دیگری پیدا کنیم اما کشاورزان آمریکایی برای همیشه و به شکل دائمی در حال از دست دادن سهم خود در بازار چین هستند.

 

وی گفت: اگر از این پس فروشندگان و عرضه کنندگان قابل اعتماد محصولات کشاورزی پیدا شوند، سهمی از بازار چین برای کشاورزان آمریکایی باقی نخواهد ماند.

 

کارشناسان معتقدند که منظور او کشاورزان روسی و زمین های کشارزی این کشور است که قرار است بازار چین را به جای آمریکا پر کنند.

 

از ماه گذشته میلادی که جنگ تجاری دو کشور شروع شد گمرک چین روی ۹۰ درصد از محصولات کشاورزی آمریکا تعرفه وضع کرده است.

 

مقام چینی تاکید کرد بستن تعرفه روی اقلام آمریکایی به کشاورزان آن کشور آسیب زیادی می زند اما به چین که منابع گوناگونی برای خرید دارد، صدمه آنچنانی وارد نمی شود.

 

چین خریدار اصلی محصولات کشاورزی آمریکا است و در سال های اخیر، همکاری های چین و آمریکا در زمینه کشاورزی به طور مستمر گسترش یافته و عمیق تر شده و منافع واقعی بر مبنای برد – برد برای دو طرف فراهم آورده کرده است اما جنگ تجاری دو کشور دامن حوزه کشاورزی را نیزگرفته است و امیدی هم به کاهش این تنش ها و رفع مشکلان نیست.

وال استریت ژورنال؛ سیگنال‌های آمریکا برای تحریم چین به دلیل رابطه با ایران

رییس گروه اقدام ایران در خصوص اظهارات مقامات چینی درباره قانونی بودن رابطه‌شان با ایران و عدم تبعیت از تحریم‌های یکجانبه آمریکا گفت: ما آماده‌ایم که تحریم‌های ثانویه را علیه هر کشوری که روابط تجاری خود را با ایران ادامه دهد، اعمال کنیم.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خبر

صنایع آمریکا از تعرفه‌های تنبیهی ترامپ آسیب دیده است

اقدام ترامپ بسیار ساده و قابل‌فهم به نظر می‌رسید. او می‌خواست با وضع تعرفه‌های سنگین بر کالاهای خارجی، کالاهای تولید آمریکا را برای مصرف‌کنندگان این کشور جذاب‌تر کند. اما این محاسبه نتییجه عکس داده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر