ایندیپندنت: ترامپ با اروپایی‌ها مثل بچه مدرسه‌ای‌های بی‌انضباط رفتار کرد

تصاویر دیدار رئیس‌جمهور آمریکا با سران اروپایی در کاخ سفید در شبکه‌های اجتماعی جنجال‌برانگیز شده و برخی کاربران آن را «نمایش قدرت خجالت‌آور» ترامپ در برابر همتایان اروپایی او دانسته‌اند.

به گزارش ایسنا،‌ رسانه انگلیسی در پی انتشار تصاویر دیدار روز دوشنبه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و سران اروپایی در اتاق بیضی کاخ سفید، نوشته این تصاویر که نشان می‌دهد ترامپ پشت میز «رزولوت» نشسته و آن‌ها رو به او روی صندلی‌ها کنار هم نشسته‌اند، نمایش قدرت «خجالت‌آوری» از سوی ترامپ است، در حالی که باید «اتحاد جهانی» را به نمایش می‌گذاشت.

دوشنبه گذشته «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به همراه دیگر رهبران کشورهای اروپایی برای هماهنگی در زمینه ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین و بررسی روند مذاکرات صلح در کاخ سفید با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند.

روزنامه ایندیپندنت در گزارشی در این باره نوشت: برخی در شبکه‌های اجتماعی گفتند این شکل نشستن رهبران اروپایی مقابل ترامپ که پشت میزش نشسته بود، مانند این بود که او میزبان چند «بچه مدرسه‌ای بی‌انضباط»است.

در این جلسه در اتاق بیضی، ترامپ به همراه «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان، «جورجیا ملونی» نخست‌وزیر ایتالیا و «الکساندر استوب» مقابل دوربین عکاسان بودند. «اوزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا، «مارک روته» دبیرکل ناتو و زلنسکی نیز حضور داشتند.

یکی از عکس‌ها ترامپ را در حال لبخند زدن و در دست داشتن یک چوب گلف جدید نشان می‌دهد که زلنسکی در این سفر به او هدیه داده بود.

اگرچه، تصویر سران اروپا که در این دیدار دور ترامپ حلقه زده بودند، موجب برانگیختن خشم کاربران شبکه‌های اجتماعی شد؛ برخی از آن‌ها گفتند این صحنه‌آراییی و شعار «صلح از طریق قدرت» کاخ سفید «بی‌احترامی شدیدی به تاریخ خود آمریکا» محسوب می‌شود.

یکی از کاربران نوشت: صلح پایدار هرگز از طریق قدرت به دست نمی‌آید. ممکن است مدتی تحت فشار پابرجا بماند اما دوامی نخواهد داشت.

کاربر دیگری درباره ترامپ نوشت: «چه آدم عوضی بی‌ادب خودشیفته‌ای. این احمق به جای این که میز کنفرانسی بگذارد که همه روبه‌روی هم باشن، آن‌ها را مانند بچه مدرسه‌ای‌های بی‌انضباط مقابل خودش به عنوان یک مدیر نشانده است.»

برخی دیگر نیز برایشان تعجب‌برانگیز بود که چگونه رهبران اروپایی که در جایگاه «برابری» به واشنگتن سفر کرده بودند اجازه انجام شدن چنین کار موهنی را داده‌اند.

روزنامه «وال استریت ژورنال»: زلنسکی با تبادل اراضی موافقت کرده است

روزنامه آمریکایی گزارش داد، رئیس جمهور اوکراین در مذاکرات دوشنبه با دونالد ترامپ اعلام کرده با تبادل اراضی با روسیه موافق است. به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال»، مقام‌های اروپایی گفتند «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در جریان نشست دوشنبه شب خود با «دونالد ترامپ»، همتای آمریکایی در کاخ سفید با ... روزنامه «وال استریت ژورنال»: زلنسکی با تبادل اراضی موافقت کرده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح

دونالد ترامپ: پیشرفت‌های عمده در موضوع روسیه حاصل شده است

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده، روز یکشنبه ۱۷ آگوست برابر با ۲۶ مرداد، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث‌سوشال» اظهار داشت: «پیشرفت‌های عمده‌ای در موضوع روسیه حاصل شده و همه منتظر اخباری در این زمینه باشند.» به گزارش CGTN : ترامپ و ولادیمیر پوتین رئیسان‌جمهوری ایالات متحده و روسیه روز جمعه ... دونالد ترامپ: پیشرفت‌های عمده در موضوع روسیه حاصل شده است

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اوکراین, ایتالیا, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه, ناتو

حمایت پکن از حل‎وفصل صلح‌آمیز بحران اوکراین پس از مذاکرات ترامپ و پوتین

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پس از نشست مشترک روسای جمهور آمریکا و روسیه که در آن شیوه حل‌وفصل مسئله اوکراین مورد بحث قرار گرفت، از بهبود روابط واشنگتن-مسکو و تمامی تلاش‌ها برای حل‎وفصل بحران اوکراین، استقبال کرد. به گزارش ایسنا، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز دوشنبه در نشستی خبری گفت که ... حمایت پکن از حل‎وفصل صلح‌آمیز بحران اوکراین پس از مذاکرات ترامپ و پوتین

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, بلژیک, جنگ نیابتی, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح

اسلواکی: دیدار پوتین و ترامپ روایت‌های سیاه و سفید غرب را پاک کرد

نخست وزیر اسلواکی می‌گوید که دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا در آلاسکا، روایت‌های ستیزه‌جویانه و دیرینه غرب در روابط با مسکو را به چالش کشید. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی با اشاره به نشست بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در ... اسلواکی: دیدار پوتین و ترامپ روایت‌های سیاه و سفید غرب را پاک کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, اوکراین, تحلیل, روسیه, شرق اروپا, غرب, مجارستان, ناتو