رئیس‌جمهوری کلمبیا: بازگشایی زندان «آلکاتراز» جنایتی علیه بشریت است

رئیس‌جمهوری کلمبیا از همتای آمریکایی خود خواست بازداشتگاه موقت مهاجران موسوم به «آلکاتراز تمساح» در ایالت فلوریدا را افتتاح نکند و این اقدام را «جنایتی علیه بشریت» دانست.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، این بازداشتگاه مهاجران را «توهینی فراموش‌نشدنی به مردمی که بیش از ۳۰ هزار سال در قاره آمریکا ساکن بوده‌اند» توصیف کرد.

وی همچنین تاکید کرد «مهاجرت یک حق انسانی است» و از طرف آمریکایی خواست تا «با هم شرایط پیشرفت در قاره آمریکا» را ایجاد کنند.

پترو در پیام خود، خبری در مورد واکنش گروهی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا پس از بازدید آخر هفته از این بازداشتگاه واقع در «اورگلیدز» را ضمیمه کرده است؛ نمایندگان کنگره این مرکز را «غیربهداشتی» و «غیرانسانی» توصیف کردند.

طبق توضیحات آنها، افراد زندانی در قفس‌ها حبس شده‌اند و به آب آشامیدنی یا بهداشت کافی دسترسی ندارند.

«دبی واسرمن شولتز» نماینده دموکرات گفت شرایطی که در «اردوگاه بازداشت» دیده «واقعا وحشتناک» بوده است.

این در حالی است که در بحبوحه انتقادات، قانونگذاران جمهوری‌خواه اعلام کرده‌اند که در بازدید خود از این زندان هیچ چیز غیرعادی ندیده‌اند.

طبق گزارش رسانه‌ها، از ۷۰۰ نفری که گفته می‌شود در این مرکز هستند، حدود ۲۵۰ نفر به دلایل مهاجرتی و بدون هیچ اتهامی بازداشت شده‌اند.

به گزارش بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا مدت‌هاست که شیفته‌ ایده‌ بازگشایی آلکاتراز، زندان بدنام جزیره‌ای در خلیج سانفرانسیسکو است که به خاطر گریزناپذیر بودنش شناخته می‌شود.

در اعماق تالاب‌های باتلاقی اورگلیدز فلوریدا، کمتر از ۵۰ مایلی غرب تفرجگاه ترامپ در میامی، بازداشتگاه موقت با نام مستعار «آلکاتراز تمساح» قرار دارد که جدیدترین میدان نبرد در کمپین اجرای قوانین مهاجرتی دولت آمریکا است. طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پنج هزار مهاجر در مدت انتظار برای اخراج از این کشور، در این مرکز اسکان داده خواهند شد.

برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

خبرگزاری رویترز به‌نقل از بیانیه ساعات پیش دفتر رئیس‌جمهوری برزیل نوشت که این کشور در واکنش به وضع تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. به گزارش ایرنا، دفتر لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را ... برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان

گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستا‌وردی با آرمان‌هایی زنده برای بشریت!

در صدوهفتمین سالگی پیروزی انقلاب اکتبر، بشریت با بحران ژرف و همه‌جانبهٔ اقتصادی‌سیاسی و بروز جنگ‌های خانمان‌سوز دست‌وپنجه نرم می‌کند. جهان سرمایه‌داری امروز، دنیائی است آکنده از نابرابری‌های عمیق که در آن میلیون‌ها انسان از ابتدائی‌ترین حقوق طبیعی‌شان محرومند. فقر و فلاکت، محرومیت‌های اجتماعی، جنگ‌ها و نابودی محیط زیست، آینده بشریت را به‌طورجدی تهدید می‌کنند. ... گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستا‌وردی با آرمان‌هایی زنده برای بشریت!

ادامه

آزادی, آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استعمار, امپریالیسم, ایران, تاریخ, جهان, خاورمیانه, روسیه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, فقر, فلسطین, لبنان, مارکسیسم-لنینیسم, محیط زیست, نئولیبرالیسم, یادنامه

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

«دانیل اورتگا»: شکست در افغانستان پیام روشنی برای آمریکا داشت

«دانیل اورتگا» رئیس جمهوری نیکاراگوئه با بیان اینکه شکست در افغانستان پیام روشنی برای واشنگتن داشت، خطاب به آمریکا گفت: امیدوار است این کشور از تحولات افغانستان که با شکستی مشابه جنگ ۱۹۷۵ ویتنام، از آن خارج شد درس بگیرد و راه تفاهم با سایر کشورهای جهان را دنبال کند.  

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای لاتین, تحلیل, تروریسم, جهان, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان