راهپیمایی گسترده روز کارگر در آمریکا و اعتراضات به سیاست‌های ترامپ

کارگران، وکلا، معلمان و سیاستمداران آمریکایی در میان هزاران تظاهرکننده در سراسر ایالات متحده راهپیمایی کردند تا به سیاست‌های ترامپ در مورد مهاجرت، هدف قرار دادن وکلا، قضات و قدرت تصمیم گیرندگان ثروتمند اعتراض کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت کنندگان در این راهپیمایی در واشنگتن به سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره مهاجرت و اخراج مهاجران اعتراض کرده و یکی از آنها گفت: «دولت ترامپ افرادی را اخراج کرده که ساکن آمریکا هستند و با وجود اعتراف به اشتباه، باز هم کاری برای بازگردان این افراد نمی‌کند.»

به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان‌دهندگان این راهپیمایی گفتند دولت ترامپ به سود میلیاردرها عمل کرده و آنها را در اولویت قرار داده است و از دولت خواستند تا با تامین مالی کامل مراقبت‌های بهداشتی، مسکن و مدارس دولتی، برای خانواده‌های کارگر سرمایه‌گذاری کند.

«لیزا گیلبرت»، رئیس یک گروه حامی حقوق مصرف‌کننده و یکی از سازمان دهندگان راهپیمایی واشنگتن به نام «شهروند مردمی» گفت: «این یک شکاف حقیقی بین اولویت‌های دولت ترامپ و آنچه مردم عادی می‌خواهند و نیاز دارند، است.»

سازمان دهندگان اعلام کردند که صدها هزار نفر در این راهپیمایی در سراسر آمریکا حضور یافتند.

کارمندان فدرال در حالی اخراج شده‌اند که ترامپ و ایلان ماسک، مشاور ارشد اداره جدید کارآمدی دولت، به سمت کاهش ادارات دولتی و اخراج کارگران رفته‌اند.

«ایلهان عمر»، نماینده ایالات متحده به جمعیت شرکت‌کننده در این راهپیمایی در واشنگتن گفت که اقدامات دولت ترامپ «نظارت را از بین می‌برد تا شرکت‌ها بتوانند بدون عواقب کارگران را استثمار کنند.»

چند روز پس از اینکه ترامپ ۱۰۰ روز اول ریاست جمهوری خود را با یک رویداد کمپین انتخاباتی در میشیگان جشن گرفت، این تظاهرات در حالی برگزار شد که دموکرات‌ها به دنبال پاسخی یکپارچه و یک رهبر الهام بخش بودند.

سناتور آمریکایی «برنی سندرز» از ورمونت برای هزاران نفر در تظاهرات اعتراضی علیه سیاست‌های ترامپ در فیلادلفیا سخنرانی کرد.

در نیویورک، «الکساندریا اوکاسیو کورتز»، نماینده ایالات متحده در جمع معترضان گفت که نگران است که پس از تغییرات یا حملات به برنامه‌های اجتماعی دیگر، مانند اوباماکر، جمهوری‌خواهان ممکن است قصد داشته باشند به برنامه «مدیکید» که خدمات بهداشتی و درمانی را برای افراد کم‌درآمد فراهم می‌کند، حمله کنند یا آن را تحت تاثیر قرار دهند.

اوکاسیو-کورتز ادامه داد ۶۰۰۰ معترض در شهر نیویورک و ده‌ها هزار نفر دیگر در فیلادلفیا، آیداهو، لس آنجلس، دنور و فینیکس و توسان، آریزونا دست به راهپیمایی‌های اعتراضی زده‌اند.

همچنین در نیویورک، صدها وکیل در یک رویداد جداگانه به نام «روز اقدام ملی قانون» شرکت کردند و شعار می‌دادند «به قضات ما احترام بگذارید، حمایت کنید. از ما و دادگاه حمایت کنید.»

درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت

اعلامیۀ کمیتۀ مرکزی حزب تودۀ ایران به‌مناسبتِ اول ماه مه، روز جهانی کارگر! درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت، برای داشتن حکومتی ملی و مردمی، و برای بهره‌مندی از آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی! کارگران و زحمتکشان ایران! کمیتۀ مرکزی ... درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, السالوادور, امپریالیسم, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تورم, جهان, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فاشیسم, فرهنگیان, فقر, فلسطین, گرسنگی, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم

اول ماه مه ۲۰۲۵ ـ به سوی مبارزه برای کار، صلح و سوسیالیسم

اول ماه مه را در فضایی مملو از نگرانی و عدم اطمینان نسبت به روند رویدادها چه در سوئد و چه در سطح بین المللی، جشن می گیریم. بنا به قرارداد کار دسته جمعی منعقد شده در بخش صنعتی،دستمزدها در طی دوسال آینده به میزان ۶.۴ درصد اضافه می شود. این ملاکی برای تعیین دستمزدها ... اول ماه مه ۲۰۲۵ ـ به سوی مبارزه برای کار، صلح و سوسیالیسم

ادامه

آزادی, آمریکا, اروپا, استراتژی, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, ترکیه, جهان, درمان, سرمایه‌داری, سوئد, سوسیالیسم, صلح, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فلسطین, ناتو

به‌مناسبت صدوپنجاهمین سالگرد تولد لنین: لنین و اندیشه‌های ماندگارش برای مبارزهٔ امروز!

شخصیت تاریخیِ لنین ولادیمیرایلیچ لنین، صدوپنجاه‌وپنج سال پیش در شهر “سامارا” و یا “سیمبیرسک” (Simbirsk)-امروز اُلیانوسک(Uljanowsk)- در کنار رودخانهٔ ولگا به‌دنیا آمد. زندگی و اندیشهٔ لنین بازتاب دهندهٔ آرمان‌های زحمتکشانِ سراسر جهان بوده و هست. بنابراین، این اندیشه‌ها امروز نیز درمیان توده‌های کار باقی مانده و الهام‌بخش آنان درمبارزه برای ساختن جهانی نوین و عادلانه ... به‌مناسبت صدوپنجاهمین سالگرد تولد لنین: لنین و اندیشه‌های ماندگارش برای مبارزهٔ امروز!

ادامه

آزادی, آسیا, استراتژیک, استعمار, استقلال, امپریالیسم, انترناسیونالیسم, انگلیس, ایدئولوژی, ایران, ترکیه, چین, دیدگاه, روسیه, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, طبقه کارگر, غارتگری, کمونیسم, کودتا, لنین, لنینیسم, مارکس, هندوستان, یادنامه

افشارطوسی: قهرمان یا قصاب؟!

اول اردیبهشت مصادف است با ربودن سرتیپ افشارطوس رئیس شهربانی دکتر مصدق که شش روز بعد جسد او را در غار تلو واقع در تپه‌های لشکرک در شمال تهران پیدا می کنند. او در ۳۰ بهمن ۱۳۳۱ از طرف مصدق رئیس شهربانی شد اما در اول اردیبهشت ۱۳۳۲ش مخالفان مصدق او را ربوده و کشتند… ... افشارطوسی: قهرمان یا قصاب؟!

ادامه

استبداد, ایران, تاریخ, حقوق بشر, دیدگاه, زنان, فساد, فیلم, کودتا, کودکان, گزارش, یادنامه

گزارشی از جشن تولد صدمین سالگی لنین در تهران

علی‌اصغر حکمت: لنین نسبت به ایران احساسات دوستانه داشت و دلیل آن لغو قراردادهای تحمیلی روسیه تزاری با ایران بود… لنین به توسعه تکنولوژی علاقه خاصی داشت… به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عصر روز سه‌شنبه یکم اردیبهشت ۱۳۴۹ مراسمی به مناسبت یکصدمین سالروز تولد ولادیمیر ایلیچ لنین نخستین رهبر شوروی سوسیالیستی در در تالار فردوسی دانشگاه ... گزارشی از جشن تولد صدمین سالگی لنین در تهران

ادامه

اتحاد شوروی, استعمار, ایران, جهان, سوسیالیسم, فرهنگ, گزارش, لنین, یادنامه