مخالفت مجارستان با پیش‌نویس ضمانت‌های امنیتی اروپا برای اوکراین

منابع محلی در اروپا تائید کردند که مجارستان با پیش‌نویس اتحادیه اروپا درباره ضمانت‌های امنیتی اوکراین تا زمانی که علیه توافق صلح باشد، مخالفت می‌کند. باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک؛ رسانه‌های غربی امروز دوشنبه فاش کردند که نمایندگان مجارستان در جریان نشست سفرای اتحادیه اروپا، پیش‌نویس سندی را درباره ارائه «ضمانت‌های امنیتی» و کمک ... مخالفت مجارستان با پیش‌نویس ضمانت‌های امنیتی اروپا برای اوکراین

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسلواکی, اوکراین, بلژیک, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, مجارستان

مقام اطلاعاتی آمریکا: منافع ترامپ و زلنسکی در تضاد کامل است

مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده در پی نزاع لفظی بین دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی در نشست روز جمعه در کاخ سفید بر وجود «اختلاف و واگرایی بزرگ» بین منافع رئیس جمهوری آمریکا با منافع همتای اوکراینی او تاکید کرد. به گزارش ایسنا، تبعات جلسه عجیب جمعه در دفتر رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید ... مقام اطلاعاتی آمریکا: منافع ترامپ و زلنسکی در تضاد کامل است

ادامه

آزادی, آمریکا, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

وعده‌های توخالی برای اوکراین!

به اعتقاد رسانه انگلیسی، گردهمایی سران اروپایی در لندن با هدف نمایش حمایت از اوکراین جنگ‌زده، بیشتر یک تمرین خیالبافی بود تا یک اقدام عملی. به گزارش ایسنا، رسانه انگلیس در مطلبی با اشاره به نشست رهبران اروپایی در لندن با محوریت جنگ اوکراین می‌نویسد: «این نشست بیشتر یک تمرین خیالبافی بود تا یک اقدام ... وعده‌های توخالی برای اوکراین!

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

لاوروف: ترامپ عمل‌گراست/ در۵۰۰ سال گذشته، تمام فجایع جهان از اروپا سرچشمه گرفته است

وزیر امور خارجه روسیه امروز یکشنبه، با انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه اروپایی‌ها در رابطه با اوکراین، رئیس‌جمهور آمریکا را فردی عمل‌گرا توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» زیر خارجه روسیه در سخنانی گفت: «واشنگتن به صراحت می‌گوید که می‌خواهد به درگیری در اوکراین پایان دهد، اما اروپا خواستار ادامه جنگ است.»

وزیر خارجه روسیه با اشاره به رئیس‌جمهور آمریکا و همچنین وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی ایالات متحده گفت: «دونالد ترامپ یک عمل‌گرا با عقل سلیم است که به سیاست “شخصیت انسانی” می‌بخشد. این چیزی است که در مورد او جالب است. این راهی متفاوت برای انجام کارهاست، اما هدف همان است. مارکو روبیو و مایک والتز هم کاملا عاقل هستند.»

این دیپلمات ارشد روس در ادامه با اشاره به طرح احتمالی غربی‌ها برای استقرار نیروهای صلحبان در اوکراین در چارچوب یک توافق آتی گفت: «غرب نمی‌تواند توضیح دهد که در صورت استقرار نیروهای حافظ صلح اروپایی چه بر سر خاک اوکراین و زبان روسی خواهد آمد. بحث در اروپا درباره نیروهای حافظ صلح برای اوکراین گستاخی است و ادامه تحریک کی‌یف به جنگ علیه روسیه است.»

او در مصاحبه با «کراسنایا زوزدا» افزود: «عقل سلیم تیم ترامپ حکم می‌کند که از اوکراین کنار بروند، در حالی که تیم بایدن با توسل به غرور شکست خورد. همچنین ظهور نیروهای حافظ صلح اروپایی در اوکراین به این معنی است که علل بحران (آغاز جنگ اوکراین)، برای روسیه ناپدید نخواهد شد.»

لاوروف همچنین با اشاره به تحولات اخیر، به‌ویژه نشست ریاض با حضور طرف‌های آمریکایی و روسی که برای اولین بار از زمان وقوع جنگ اوکراین برگزار شد، گفت: «روسیه و آمریکا اذعان کرده‌اند که نمی‌توانند درباره همه مسائل سیاست جهانی یکسان فکر کنند، اما نمی‌توانند آن را به جنگ بیاورند.»

وزیر خارجه روسیه گفت: «اما در جایی که منافع منطبق است، احمقانه است که از این برای دستیابی به نتایج سودمند متقابل استفاده نکنیم. در جایی که منافع منطبق نیست، این وظیفه قدرت‌های مسئول است که اجازه ندهند این به تقابل تبدیل شود. مارکو روبیو و مایکل والتز کاملا عاقل هستند و بر اساس این واقعیت صحبت می‌کنند که آنها به ما فرمان نمی‌دهند و ما به آنها فرمان نمی‌دهیم. ما فقط دو کشور جدی و مصمم هستیم.»

به گفته او، هیچ آمادگی اولیه در قالب دوجانبه برای نشست روسیه و آمریکا در ریاض وجود نداشت و تیم‌های در کشورهای خودشان آماده شده بودند.

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «در ۵۰۰ سال گذشته، تمام فجایع جهان از اروپا سرچشمه گرفته است، آمریکا “محرک” آن نبوده است.»

لاوروف خاطرنشان کرد: «روبیو وزیر امور خارجه و والتز مشاور ترامپ افراد کاملا سالمی هستند و در ریاض روسیه و ایالات متحده توانستند در مورد مشکلات صحبت کنند. ایالات متحده مستقیما می‌گوید که می‌خواهد به درگیری در اوکراین پایان دهد، اما اروپا خواستار “ادامه ضیافت” در قالب جنگ است.»

او همچنین «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین را «نازی خالص» و «خائن به مردم یهود» خواند. لاوروف گفت: «نگاه کنید که آنها (غربی‌ها) چطور زلنسکی را تحریک کردند که ظرف ۶ ماه تغییر ۱۸۰ درجه نشان بدهد و از مردی که با شعار صلح به قدرت رسیده بود، به فردی علیه روسیه و یک فرد کاملا نازی تبدیل شود. و همانطور که رئیس‌جمهور ما گفت، او خائن به مردم یهود شد. و اکنون آنها بحث صلحبان اروپایی را پیش می‌کشند، اما به این شیوه، علل اصلی بروز جنگ از بین نمی‌رود.»

این در حالیست که پیشتر هم «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که دولت جدید ایالات متحده به ریاست دونالد ترامپ به سرعت در حال تغییر جهت‌گیری‌های سیاست خارجی ایالات متحده است که عمدتا مطابق با دیدگاه روسیه است.

پسکوف در مصاحبه‌ای با پاول زاروبین، روزنامه‌نگار روسی گفت: «دولت جدید [ایالات متحده] به سرعت در حال تغییر همه جهت‌گیری‌های سیاست خارجی است و این تا حد زیادی با دیدگاه ما مطابقت دارد. در حال حاضر تلاش‌هایی برای مشارکت در گفت‌وگو به منظور بهبود روابط ما [با ایالات متحده] وجود دارد. ما راه درازی در پیش داریم زیرا آسیب جدی به همه ابعاد روابط دوجانبه وارد شده است.»

امضای توافق انگلیس و اوکراین برای تسریع اختصاص وام ۲.۸ میلیارد دلاری

رئیس‌جمهوری اوکراین و نخست‌وزیر انگلیس توافقنامه‌ای را برای تسریع اختصاص وام‌ به ارزش ۲.۸ میلیارد دلار (۲.۲۶ میلیارد پوند) به اوکراین امضا کردند. به گزارش CGTI: راشل ریوز وزیر دارایی انگلیس گفت که این وام از طریق درآمدهای حاصل از فروش دارایی های مسدود شده روسیه پرداخت می شود. ریوز تاکید کرد که این توافق ... امضای توافق انگلیس و اوکراین برای تسریع اختصاص وام ۲.۸ میلیارد دلاری

ادامه

انگلس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, شرق اروپا

معاون ترامپ: اروپا شهروندان خود را سانسور می‌کند؛ جنگ اوکراین باید پایان یابد

«جی دی ونس» معاون دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، در گردهمایی کنش سیاسی محافظه‌کاران (CPAC) در واشنگتن دی سی، ادعاهایش در کنفرانس مونیخ، مبنی بر اینکه کشورهای اروپایی شهروندان خود را سانسور می‌کنند و دموکراسی‌های خود را تضعیف کرده اند، تکرار کرد. به گزارش خبرنگار ایرنا، جی دی ونس معاون رئیس جمهوری آمریکا یک بار ... معاون ترامپ: اروپا شهروندان خود را سانسور می‌کند؛ جنگ اوکراین باید پایان یابد

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, دموکراسی, روسیه, رومانی, صلح

مقام اوکراینی: بدون آمریکا دوام نمی‌آوریم

سفیر اوکراین در استرالیا اذعان کرد که این کشور بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند دوام بیاورد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای‌بی‌سی، واسیل میروشنیچنکو، سفیر اوکراین در استرالیا با اشاره به اتفاقات و درگیری و تنش لفظی بین ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، گفت که ... مقام اوکراینی: بدون آمریکا دوام نمی‌آوریم

ادامه

آمریکا, استرالیا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, شرق اروپا, گزارش

«زاخارووا» سفر «زلنسکی» به آمریکا را یک «شکست دیپلماتیک» خواند

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به ملاقات اخیر روسای جمهور آمریکا و اوکراین گفت که نتیجه این ملاقات، یک شکست کامل سیاسی و دیپلماتیک برای کی یف بود. به گزارش روز شنبه ایرنا از تاس، زاخارووا با اشاره به این که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در دیدار با دونالد ترامپ، ... «زاخارووا» سفر «زلنسکی» به آمریکا را یک «شکست دیپلماتیک» خواند

ادامه

آمریکا, اروپا, اوکراین, تحلیل, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح