خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
واکنشهای منفی شرکتهای خودروسازی اروپایی به اقدامات اتحادیه اروپا در اعمال تعرفهها و تلاش برای سرکوب خودروهای چینی
«برای اروپا، به ویژه برای صنعت خودروسازی آلمان، تصمیم اتحادیه اروپا بیش از آنکه مفید باشد، برای افزایش رقابتپذیری صنعت خودروسازی اروپا مفید نیست.»
به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ پنجشنبه ۱۳ ژوئن (۲۴ خرداد)، گروه فولکس واگن آلمان با اشاره به اعلام احتمال اعمال تعرفههای کمیسیون اروپا علیه خودروهای الکتریکی چین که بالاترین آن ۳۸.۱ درصد در نظر گرفته شده، اظهار داشت که اروپا به تحولات صنعت خودرو به سمت برقیسازی و تحقق وضعیت کربن-خنثی نیازمند است، نه حمایتگرایی.
نه تنها فولکس واگن، بلکه شرکتهای خودروسازی اروپایی مانند مرسدس بنز و بی ام و نیز در اسراع وقت مخالفت خود را اعلام کردند و معتقد بودند که اعمال تعرفههای اضافی مانع توسعه شرکتهای خودروسازی اروپایی خواهد شد و به منافع خود اروپا آسیب میرساند.
اتاق بازرگانی اتحادیه اروپا در چین نیز با انتشار بیانیهای ابراز نگرانی کرد که اقدامات حمایتگرای تجاری اروپا ممکن است به تشدید اصطکاک تجاری بین چین و اروپا منجر شود و به روابط اقتصادی، تجاری و بازرگانی چین و اروپا ضربه بزند.
این مسئله که شرکتهای خودروسازی اروپایی به عنوان طرفهای «حفاظ شده» اتحادیه اروپا، این بار به طور جمعی مخالفت خود را اعلام کردهاند؛ به طور کامل نشان میدهد که این تصمیم اتحادیه اروپا به هیچ وجه به خاطر آنها نیست، بلکه دستکاری سیاسی است.
این عمل اصول اقتصاد بازار و قوانین تجارت بینالمللی را نقض کرده، به شدت به حقوق و منافع مشروع شرکتهای خودروسازی چینی و اروپایی و شرکتهای زنجیره تامین خودرو آسیبرسان است و برای دیگران و خودشان مضر خواهد بود.
تجربیات تاریخی بارها ثابت کرده است که اعمال تعرفهها نمیتواند رقابتپذیری را به ارمغان بیاورد و هیچ برندهای در جنگ تجاری وجود ندارد. برتری صنعت خودروی برقی چین از طریق رقابت کامل به جای تکیه بر یارانههای صنعتی به دست آمده است.
اتحادیه اروپا باید با دقت به صداهای عینی و منطقی همه محافل گوش دهد، بی درنگ اقدامات اشتباه خود را اصلاح کند، از سیاسی کردن مسائل اقتصادی و تجاری دست بردارد و به طور مناسبت اصطکاکهای اقتصادی و تجاری را از طریق گفتگو و مشورت برخورد کند.
در صورتی که طرف اروپایی اصرار بر ادامه مسیر اشتباه خود داشته باشد، چین قاطعانه اقدامات لازم را اتخاذ خواهد کرد تا از مقررات سازمان تجارت جهانی و اصول بازار دفاع کند و از حقوق و منافع مشروع شرکتهای چینی حفاظت کند.
تجربهٔ مبارزهٔ کارگران «هپکو»: توقف خصوصیسازی، خواست زحمتکشان است
پس از دو مورد تلاش برای خصوصیسازی ناموفق یا بهتر است بگوییم چوب حراج زدن به تمام اموال، تجهیزات، و ماشینآلات و ابزارهای شرکت “هپکو” فروش آنها بهبهایی کمتر از یک درصد ارزش واقعیشان در سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ و در نهایت زیر پوشش بیمههای اجتماعی قرار گرفتن این شرکت کار را به جایی کشانده ... تجربهٔ مبارزهٔ کارگران «هپکو»: توقف خصوصیسازی، خواست زحمتکشان است
عربستان از تمدید قرارداد ۵۰ ساله نفتی با آمریکا امتناع کرد
عربستان سعودی قرارداد ۵۰ ساله با آمریکا در مورد تجارت نفت منحصراً با دلار، موسوم به ٰ«پترودلار» را تمدید نکرد. قرارداد نفتی ۵۰ ساله عربستان با آمریکا به پایان رسیده است. بر اساس گزارشها، این کشور حوزه خلیج فارس تصمیم گرفته است این قرارداد را تمدید نکند. این توافق موسوم به «پترودلار» -نفت فقط با ... عربستان از تمدید قرارداد ۵۰ ساله نفتی با آمریکا امتناع کرد
ممانعت آلمان از تصویب بسته جدید تحریمهای اروپا علیه روسیه
آلمان برای حفاظت از اقتصاد خود از تصویب بسته جدید تحریمهای اتحادیه اروپا علیه روسیه جلوگیری میکند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ آژانس خبری DPA آلمان گزارش داد برلین نگران اقدامات و مجازاتهایی است که دور زدن تحریمهای روسیه را دشوارتر میکند. برلین از ترس این که شرکتهای آلمانی ممکن است دچار بحران شوند و یا ... ممانعت آلمان از تصویب بسته جدید تحریمهای اروپا علیه روسیه
عربستان در آمریکای لاتین به دنبال چیست؟
چند سالی است عربستان سعودی مسیر سرمایهگذاری و همکاریهای اقتصادی با کشورهای خاصی را جهتگیری کرده و اکنون در این مسیر به آمریکای لاتین رسیده است؛ در این زمینه پرسشهایی مطرح میشود: جذابیتهای آمریکای لاتین و دلیل علاقهمندی عربستان به این منطقه چیست؟ ریاض با تکیه بر چه راهبردی و با در نظر گرفتن چه ... عربستان در آمریکای لاتین به دنبال چیست؟