گروه های تروریستی در مرکز سوریه به جان هم افتادند

رسانه های خبری از درگیری نیروهای امنیتی رژیم الجولانی و گروه داعش در مرکز سوریه خبر دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، نیروهای امنیتی رژیم الجولانی و گروهک تروریستی داعش در بیابان تدمر در حومه شرقی حمص در مرکز سوریه با یکدیگر درگیر شدند. در همین راستا، ساعتی پیش بود که ... گروه های تروریستی در مرکز سوریه به جان هم افتادند

ادامه

امنیتی, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

نیویورک تایمز: آمریکا ۷ میلیارد دلار برای بمباران یمن هدر داد

رسانه آمریکایی حملات هوایی این کشور به یمن را یک رسوایی بزرگ توصیف کرد و گزارش داد: ایالات متحده چندین برابر بیشتر از پس‌انداز حاصل از قطع کمک‌های بشردوستانه به یمن برای بمباران این کشور هزینه کرده است. به گزارش ایسنا، رسوایی استفاده مقامات ارشد آمریکا از یک پیام‌رسان ناامن، موسوم به «سیگنال گیت» خشم ... نیویورک تایمز: آمریکا ۷ میلیارد دلار برای بمباران یمن هدر داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, زنان, کودکان, گرسنگی, یمن

«اورتگاس»: سیاست جنگ فرسایشی آمریکا علیه روسیه شکست خورده است

معاون فرستاده ویژه آمریکا به منطقه نسبت به شکست سیاست‌های این کشور در قبال روسیه اذعان کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، مورگان اورتگاس معاون فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه اذعان کرد که تاکتیک‌های این کشور به ویژه دولت بایدن برای راه انداختن جنگ فرسایشی علیه روسیه شکست خورده است. وی افزود: ... «اورتگاس»: سیاست جنگ فرسایشی آمریکا علیه روسیه شکست خورده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, تحلیل, خاورمیانه, روسیه

ارتش اشغالگر رسماً آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه را اعلام کرد

ارتش اشغالگر از حملات گسترده در ۲۴ ساعت گذشته و تقویت نیروهای خود در مناطقی از نوار غزه، به عنوان بخشی از مراحل اولیه عملیات «ارابه‌های گدعون» خبر داد. به گزارش ایسنا، «آویخای ادرعی»، سخنگوی ارتش اشغالگر در بیانیه‌ای اعلام کرد: «طی روز گذشته، ارتش اسرائیل حملات گسترده‌ای را آغاز کرده و نیروهای خود را ... ارتش اشغالگر رسماً آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه را اعلام کرد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

مرکز مطالعات اسرای فلسطین؛ اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته

مدیر مرکز مطالعات اسرای فلسطینی به اقدامات ضدبشری اسرائیل علیه اسیران و ترور آنها اشاره کرد و گفت اسرای فلسطینی در شرایط غیرانسانی به سر می برند. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، «ریاض الأشقر»، مدیر مرکز مطالعات اسرای فلسطین اعلام کرد: اشغالگران اسرائیلی مرتکب جنایات اعدام میدانی اسیران فلسطینی در ... مرکز مطالعات اسرای فلسطین؛ اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته

ادامه

اسراییل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, زنان, فلسطین, کودکان, گرسنگی, گزارش

بازگشت معکوس اعراب به سوریه از دروازه کمک‌های بشردوستانه

«زلزله اخیر علی‌رغم بلایا و فاجعه‌ای که در سوریه به بار آورد، نقطه عطف سرنوشت سازی را در جهان عرب ایجاد کرده است و نقاب از چهره‌های حیوان صفت آمریکا و غرب و ادعاهای آنها درباره ارزش‌های انسانی، حقوق بشری و عدالت برداشت و امروز شاهد بازگشت اعراب به سمت سوریه هستیم و دیدیم که هواپیماهای کشورهای عربی و اسلامی حامل تیم‌های نجات، مواد غذایی و کمک‌های پزشکی به سوریه می‌روند و قانون تحریم‌های «سزار» آمریکا (قیصر) را زیر پا می‌گذارند.»

به گزارش ایسنا، عبدالباری عطوان، تحلیل‌گر مشهور عرب و سردبیر روزنامه رأی الیوم در یادداشتی درباره زلزله بامداد دوشنبه در سوریه و تحولات رخ داده درپی آن در روابط اعراب و دمشق علی‌رغم تحریم‌های آمریکا نوشت: مصیبت سوریه بزرگ و دردناک بود و این درد و رنج برای مردمی که در محاصره هستند و با قحطی و گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند بسیار زیاد بوده است، این درحالی است که آمریکای مدعی «پیام‌آور» صلح و حقوق بشر و مادر دلسوز سوری‌ها به همراه همه هم‌پیمانانش در اروپا و برخی از مناطق عربی همچنان به قانون تحریم‌های موسوم به «سزار» پافشاری می‌کنند و حتی به صورت شفاهی نیز با ملت سوریه ابراز همبستگی و همدردی نکردند، انگار که زلزله زدگان سوریه انسان نیستند. این بزرگترین مظهر نفرت و نژادپرستی و فاشیسم سیاسی است، اما شاید هر چیز مضری مفید نیز باشد.

انسانیت؛ برای مدعیان دموکراسی و حقوق بشر که دو میلیون عراقی، حدود یک میلیون افغان، ده‌ها هزار تن در لیبی و صدها هزار انسان در سوریه را به بهانه نجات مردم کشتند، مرده و پوسیده شده است. آنها کسانی هستند که نه یک بسته شیر برای کودکان زلزله زده در سوریه تهیه کردند و نه دارو برای مجروحان آن که شمارشان تا بدین لحظه به چند هزار تن رسیده است. این مسئله بار دیگر تأیید می‌کند که آنها (غرب و آمریکا) صرفا مخالف دولت‌ها و نظام‌ها نیستند بله با ملت‌های آنها نیز دشمنی دارند.

امروز شاهد آن هستیم که هواپیماهای حامل تیم‌های نجات، مواد غذایی و کمک‌های پزشکی به سوریه می‌روند و قانون تحریم‌های «سزار» آمریکا (قیصر) را زیر پا می‌گذارند.

همچنین دیدیم که عبد الفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر پس از حدود ۱۲ سال قطعی روابط برای تسلیت و ابراز همبستگی با بشار اسد، همتای سوری خود تماس گرفت و عبد المجید تبون، رئیس جمهور الجزایر نیز اصرار دارد که هواپیماهای کمکی این کشور بیش از دویست تن کمک را حمل و به سوریه منتقل کنند و هواپیماهای آن به عنوان نخستین کاروان‌های کمکی با بیش از صد ناجی در فرودگاه‌های دمشق، حلب و حمص فرود آمدند.

این موضوع درباره عمان و اردن نیز صدق می‌کند، چراکه هیثم بن طارق، پادشاه عمان و عبدالله دوم، پادشاه اردن ابتکار عمل را به دست گرفته و با رئیس جمهوری سوریه تماس گرفتند اما وی علی‌رغم درد و تراژدی عمیق ناشی از زلزله، درخواست کمک نکرد.

این زلزله نقاب از چهره‌های حیوان صفتی برداشت که بر پیکر قربانیان سوری رقص و پایکوبی می‌کنند. این حادثه  همچنین دندان‌های نیش آنها را نشان داد و کینه‌های زهرآلود و همه دروغ‌هایشان درباره ارزش‌های عدالت، انسانیت یا حقوق بشر را برملا کرد؛ دروغ‌هایی که با آن تجارت کرده و کشورها و ملت‌ها را ویران و نابود می‌کنند.

اعراب شریف به سوریه برمی‌گردند، در سنگر آن می‌ایستند، با رئیس‌جمهور آن گفت‌وگو و با سوری‌ها ابراز همدردی می‌کنند، در کنار مردم داغدیده‌اش می‌ایستند و آنها را تسلی می‌دهند و در عین حال بر پیوندهای خونی، نژادی، عقیدتی و حتی انسانی میان خود تأکید می‌کنند.

این زلزله علی‌رغم بلایا و فاجعه‌ای که در سوریه به بار آورد، نقطه عطف سرنوشت سازی را در جهان عرب ایجاد کرده است و زنگ را به صدا در می‌آورد تا گمراهان و فریب خوردگان دروغ‌های آمریکا و اسرائیل را بیدار کند.

دیدیم که هواپیماهای عربی به فرودگاه‌های سوریه برمی‌گردند و لبنان که پیوندهای خویشاوندی را با سوریه قطع کرده بود از آمریکا و قانون سزارش سرپیچی کرد و همه بنادر و فرودگاه‌هایش را برای دریافت کمک‌های بشردوستانه باز کرد و در چارچوب همبستگی و شرکت در عملیات نجات همراه با سایر کشورهای خواهر و برادر، تیم امداد و نجات به دمشق به عنوان پایتخت عربیت اعزام کرد.

ما نمی‌گوییم که سوریه به آغوش اعراب بازگشته است، درست‌تر این است که برخی از اعراب به سوریه برگشته‌اند؛ سوریه‌ای که طی سالهای درد و رنج عزت نفس و اصول عربیت خود را حفظ و در سنگر مقاومت در برابر دشمن نژادپرست متکبر ایستاده و حاضر به عادی سازی روابط با آن نشده است.

از همه برادران، رهبران و ملت‌های عرب و مسلمان‌مان که در کنار برادرانمان در سوریه ایستادند و با چرخ‌های هواپیماهایشان قانون قیصر را زیر پا گذاشتند، سپاسگزاریم.

بار دیگر از الجزایر، مصر، عراق، لبنان، اردن، عمان، عربستان سعودی، کویت، امارات، تونس، ایران و روسیه و همچنین هر دولت عربی که به راه درست بازگردد، به این اقدام برادرانه انسانی بپیوندد و در کنار برادران داغدیده در سوریه می‌ایستد، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

ما به‌ عنوان اعراب در مقابل دروازه‌های یک طلوع جدید هستیم که نشانه‌های اولیه آن از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد و اکنون می‌بینیم که در حال تقویت وحدت، همبستگی و آگاهی در فاجعه سوریه است و گاهی خیر از دل شر بیرون می‌آید.

چین خواستار لغو تحریم‌ها علیه سوریه شد

چین خواستار لغو فوری تحریم‌ها علیه سوریه برای ارائه کمک‌های بشر دوستانه به زلزله زدگان این کشور شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ چین خواستار لغو فوری تحریم‌های آمریکا علیه مردم سوریه برای ارائه کمک‌های بشر دوستانه به زلزله زدگان این کشور توسط جامعه جهانی و نیز اجتناب از وخامت اوضاع انسانی شد. به گزارش میدل ... چین خواستار لغو تحریم‌ها علیه سوریه شد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, ژئوپلیتیک, سوریه, شرق آسیا

واشنگتن نمی‌تواند خاورمیانه را برای قطع روابط با چین تحت فشار بگذارد

نشریه آمریکایی نشنال اینترست نوشت: واشنگتن همچنان به رهبران کشورهای خاورمیانه برای قطع روابط خود با پکن فشار وارد می‌کند؛ خواسته‌ای که کشورهای این منطقه از پذیرش آن شانه خالی می‌کنند. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نشنال اینترست افزود: مقام های آمریکایی در فشار بر کشورهای خاورمیانه مدعی اند که روابط اقتصادی، تجاری و ... واشنگتن نمی‌تواند خاورمیانه را برای قطع روابط با چین تحت فشار بگذارد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, امارات, امنیتی, جهان, چین, خاورمیانه, ژئوپلیتیک, ژاپن, عربستان سعودی, مقاله, هندوستان

شورای کلیساهای خاورمیانه خواستار رفع فوری تحریم‌های سوریه شد

شورای کلیساهای خاورمیانه به دنبال وقوع زلزله در سوریه و کشته شدن صدها نفر در این کشور، در بیانیه‌ای خواستار رفع فوری تحریم‌های غرب علیه سوریه شد. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از المیادین، شورای کلیساهای خاورمیانه مستقر در بیروت خواستار رفع فوری همه تحریم‌ها علیه سوریه شد و اعلام کرد تداوم این تحریم‌ها در ... شورای کلیساهای خاورمیانه خواستار رفع فوری تحریم‌های سوریه شد

ادامه

تحریم, ترکیه, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, سوریه, غرب

عربستان سعودی از چین راکت انداز پیشرفته می‌خرد

رسانه‌های چینی از قصد عربستان سعودی برای خرید راکت اندازهای پیشرفته A-۳۰۰ از چین خبر دادند. به گزارش فارس، وبسایت «عربیک دیفنس» که در حوزه تحولات نظامی کشورهای عربی فعالیت می‌کند در خبری به نقل از رسانه‌های چینی نوشت که عربستان سعودی قصد خرید راکت‌اندازهایA-۳۰۰ از چین را دارد. به نوشته این وبسایت، مقامات سعودی ... عربستان سعودی از چین راکت انداز پیشرفته می‌خرد

ادامه

جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, عربستان سعودی

نتانیاهو ارسال تسلیحات به اوکراین را بررسی می‌کند

نخست وزیر اسرائیل، از احتمال انتقال محموله تسلیحات به اوکراین با درنظرگرفتن منافع تل آویو خبر داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ در حدود یک سالی که از شروع جنگ اوکراین سپری می‌شود، اسرائیل حمایت‌های مختلفی از اوکراین داشته است، اما مقامات اسرائیلی می‌گویند هر نوع کمکی به جز تسلیحات را به کی‌یف می‌دهند. روز گذشته ... نتانیاهو ارسال تسلیحات به اوکراین را بررسی می‌کند

ادامه

اسراییل, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, خبر, شرق اروپا, صهیونیسم, فرانسه