چین یک سلاح مایکروویو جدید ساخته است که میتواند پهپادها یا هواپیماهای بدون سرنشین دشمن را در کمتر از یک ثانیه از فاصله بیش از ۳ کیلومتری ذوب و ساقط کند. به گزارش ایسنا، در سامانههای دفاعی و ضد حمله، سلاحهای مایکروویو در مقایسه با سامانههای سنتی بسیار پیشرفته هستند. به نقل از آیای، چین ... چین به سلاحی دست یافت که میتواند پهپادها را از راه دور ذوب کند
تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
موشک حامل «لانگ مارچ ۲ اف» برای بردن فضاپیمای سرنشیندار «شنجو-۱۹» از مرکز پرتاب ماهواره «جیو چوان» (شمال غربی چین) در ساعت ۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه ۳۰ اکتبر (۹ آبان) به فضا پرتاب شد و حدود ۱۰ دقیقه بعد شنجوئو-۱۹ با موفقیت از آن جدا شد و در مدار از پیش تعیینشده قرار گرفت. به ... تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
چین بامداد روز چهارشنبه فضاپیمای شنزو ۱۹ را با سه فضانورد از جمله یک زن با موفقیت به فضا پرتاب کرد. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از “آناتولی” این فضاپیما، با استفاده از موشک لانگ مارچ ۲اف، در ساعت ۰۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه به وقت محلی از مرکز جیکوان در استان گانسو به فضا پرتاب ... چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
سه ماه پس از بازگشت جدیدترین کاوشگر ماه چین به زمین، نمونههایی که کاوشگر «چانگیی-۶» به زمین آورده بود، رمز و راز جدیدی را درباره سمت پنهان ماه فاش کرده است. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ پژوهشها هفته گذشته تفاوتهای کلیدی میان نمونههای آورده شده توسط چانگیی-۶ با کاوشگر قبلی یعنی چانگیی-۵ را نشان داد. ... سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
عضو کمیته نیروهای مسلح در مجلس نمایندگان آمریکا گفت ایالات متحده در بخش موشکهای مافوقصوت از چین و روسیه بسیار عقب است. به گزارش ایسنا، «داگ لمبورن» قانونگذار آمریکایی گفت چین و روسیه در توسعه و بهکارگیری تسلیحات مافوقصوت بهمراتب از ایالات متحده جلوتر هستند. لمبورن در نشستی در اندیشکده «موسسه هادسون» گفت: «چین در ... قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
ایستگاه فضایی چین؛ «خانه فضایی» تمام بشریت و نماد استفاده صلحآمیز از فضا + فیلم
سومین ماژول بزرگ ایستگاه فضایی چین موسوم به ماژول آزمایشی «منگتیان»، ساعت ۱۵:۳۷ روز دوشنبه ۳۱ اکتبر به وقت پکن/۹ آبان ماه به فضا پرتاب شد؛ این بدان معناست که ایستگاه فضایی چین از دو کابین به سه کابینه بودن تغییر یافته و شکل ساختاری T شکل آن به زودی تکمیل خواهد شد و فاز ساخت و ساز بر روی مدار آن نیز به زودی پایان مییابد.
ساخت ایستگاه فضایی، یک نقطه عطف مهم در صنعت هوافضای چین به شمار میرود. طی ۳۰ سال گذشته، فضانوردان چینی پیشرفتهای موفقیتآمیزی در این زمینه داشته اند و در برخی فناوریهای کلیدی، کسب مهارت کردهاند که همین امر، پایه فنی مستحکمی برای ساخت ایستگاه فضایی توسط این کشور محسوب میشود.
پیشرفت در حوزه هوافضا، نماد توسعه علمی و فناوری چین است. برنامه سفر فضایی سرنشین دار چین همواره به اصول استفاده صلح آمیز، سود برابر و متقابل و توسعه مشترک پایبند بوده است. در جریان اجرای این برنامه فضایی چین، توافقنامههای همکاری مختلفی با فرانسه، آلمان، ایتالیا، روسیه، پاکستان، دفتر امور فضایی سازمان ملل، آژانس فضایی اروپا و دیگر نهادها و سازمانهای فضایی به منظور اجرای اشکال گوناگون پروژههای همکاری به امضاء رسیده و نتایج مفیدی از این همکاری، حاصل شده است.
ایستگاه فضایی چین نخستین ایستگاه فضایی در تاریخ به شمار میرود که تمام اعضای سازمان ملل میتوانند در آن مشارکت داشته باشند. در حال حاضر، ۹ پروژه از ۱۷ کشور و ۲۳ نهاد به اولین گروه از پروژههای منتخب «آزمایش علمی ایستگاه فضایی چین» تبدیل شدهاند. این امر نشان دهنده تلاشهای بیوقفه چین برای ترویج ساخت یک جامعه با آینده مشترک برای بشریت در حوزه فضایی است. فضا متعلق به تمام بشریت است و همه انسانها باید از آن منتفع شوند.
با تکمیل ساخت ایستگاه فضایی چین، این سازه فرازمینی وارد یک دوره بهره برداری و توسعه بیش از ۱۰ ساله خواهد شد.
چین قرار است تا قبل از پایان سال جاری میلادی(۲۰۲۲)، فضاپیمای باریِ «تیانجوئو-۵» و فضاپیمای سرنشیندار «شنجوئو-۱۵»، که ۶ فضانورد به صورت همزمان میتوانند در آن فعالیت کنند، به فضا پرتاب کند.
این باور وجود دارد که در آینده نزدیک ایستگاه فضایی چین به «خانهای جدید» برای تمام بشریت تبدیل خواهد شد تا مشترکا به اکتشاف در فضا بپردازند. در این خانه جدید، فضانوردان چینی و خارجی با هم همکاری خواهند کرد تا کمکهای پیشتازانهای به اکتشاف رازهای کهکشان و ترویج استفاده صلح آمیز بشر از فضا انجام دهند.
جا به جایی ماژول آزمایشگاهی منگتیان
ساعت ۴:۲۷ صبح اول نوامبر به وقت پکن، ماژول آزماییشگاهی منگتیان و ماژول هسته ای تیان هه ایستگاه فضایی چین با موفقیت متصل شدند. پیوستن منگ تیان به این پایه نشان می دهد که آخرین بخش برای تشکیل ایستگاه فضایی چین آماده است.
پس از اتصال ماژول آزمایشگاهی منگ تیان، وظیفه مهم بعدی تغییر موقعیت است. ماژول منگ تیان با چرخش ۹۰ درجه از درگاه اتصال جلویی ماژول هسته ای تیان هه به درگاه اسکله دائمی می رسد. به گفته محققان، زمان اجرای ماموریت جا به جایی ۳ نوامبر برنامه ریزی شده است.
چرخش ماژول آزمایشگاهی منگتیان با کمک یک بازوی مکانیکی خاص انجام می شود . در انتهای بخش جلویی منگ تیان، یک بازوی مکانیکی کوچک وجود دارد که از طریق چرخش مفاصل، ماژول منگ تیان را از یک درگاه اتصال به اسکله دیگر حرکت می دهد.
همراه با هم نگاهی به کل فرآیند جا به جایی بیندازیم.
گام نهایی چین برای ساخت ایستگاه فضایی
چین روز گذشته با پرتاب آزمایشگاه فضایی منگتیان مراحل نهایی ساختن ایستگاه فضایی تیانگونگ را اجرایی کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری شینهوآ، منگتیان دومین آزمایشگاه فضایی ایستگاه فضایی تیانگونگ برای پیوستن به ترکیب دو واحدی که حدود ۴۰۰ کیلومتر بر فراز کره زمین است به پرواز درآمده است و آخرین سنگ ... گام نهایی چین برای ساخت ایستگاه فضایی
پرتاب ماهواره جدید چین
چین روز شنبه یک ماهواره جدید را به فضا پرتاب کرد و با موفقیت در مدار مورد نظر قرار گرفت.
شناورهای آبی خاکی جدید آمریکا از راه نرسیده زمینگیر شدند
استفاده از شناورهای آبی خاکی جدید آمریکا بهدلیل نقص مکانیکی و سروته شدن در آب تا انجام بررسیهای بیشتر متوقف شد.
موشک ماهوارهبر آژانس فضایی ژاپن اپسیلون، چند دقیقه پس از پرتاب منهدم شد
آژانس فضایی ژاپن پس از آنکه یک موشک حامل ماهواره این کشور در پرتاب خود با شکست مواجه شد، به پرتابگر اپسیلون دستور داد تا تنها چند دقیقه پس از پرتاب و به دلیل انحراف از مسیر، خود را منهدم کند.