فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

صدراعظم آلمان در راه چین/ غول اقتصادی اروپا ناگزیر به توسعه روابط با پکن

ناظران چینی اعلام کردند با تائید سفر هفته آینده «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان از سوی پکن، دو کشور فرصتی دیگر برای تقویت همکاری با یکدیگر را در میانه ناپایداری اقتصادی جهانی خواهند داشت.

 

به گزارش روز شنبه ایرنا از چاینا دیلی، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امورخارجه چین در بیانیه ای اعلام کرد اولاف شولتس صدراعظم آلمان روز  ۴ نوامبر (۱۳ آبان) برای سفری رسمی وارد چین خواهد شد. بدین ترتیب او نخستین سیاستمدار غربی خواهد شد که پس از بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین سفر رسمی خود را به چین اعلام کرد.

 

به رغم تاثیرات همه گیری ویروس کرونا، تجارت دوجانبه میان برلین و پکن طی ۲ سال گذشته به قوت خود باقی مانده  و حتی به بالاترین رکورد خود رسیده است. سال گذشته مجموع تجارت دوطرفه تا ۲۴۰ میلیارد یورو معادل ۲۳۹ میلیارد دلار رسیده است. بدین ترتیب چین و آلمان برای مدت ۶ سال پی در پی بزرگترین شرکای تجاری یکدیگر باقی ماندند.

 

«تیان دیون» معاون رئیس بنیاد روسیه، اروپای شرقی و مطالعات آسیای مرکزی و آکادمی چینی علوم اجتماعی در مصاحبه با خبرنگاران گفت با توجه به تاثیرات بحران اوکراین اقتصاد آلمان متوقف نخواهد شد و  گسترش همکاری صنعتی بین المللی از جمله کارِ تیمی با چین به یک انتخاب طبیعی بدل شده است.

 

وی در ادامه افزود آینده همکاری چین- آلمان بر روی عملکرد دولت جدید آلمان  نیز تاثیر خواهد گذاشت.

 

پکن اخیرا انتقاداتی را که درباره برنامه شرکت چینی نقل و انتقال  COSCO برای خریدن ۲۴.۹ درصد از سهام در ترمینال محموله هامبورگ بود سرزنش کرد.

 

سخنگوی وزارت امورخارجه چین در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: «همکاری به نفع دو طرف است. ما امیدواریم طرفین مرتبطِ  همکاری عملی چین-آلمان در مسیری منطقی پیش روند.»

خیال خام دور زدن FATF با عضویت در سازمان همکاری شانگهای

ایران بالاخره و پس از فراز و فرود‌های بسیار و گذشت حدود دو دهه انتظار توانست موافقت اعضای سازمان شانگ‌های را برای عضویت دائم در این سازمان که مبتنی بر همکاری‌های امنیتی شکل گرفته است به دست آورد.

ادامه

اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, شانگ‌های