چین یک سلاح مایکروویو جدید ساخته است که میتواند پهپادها یا هواپیماهای بدون سرنشین دشمن را در کمتر از یک ثانیه از فاصله بیش از ۳ کیلومتری ذوب و ساقط کند. به گزارش ایسنا، در سامانههای دفاعی و ضد حمله، سلاحهای مایکروویو در مقایسه با سامانههای سنتی بسیار پیشرفته هستند. به نقل از آیای، چین ... چین به سلاحی دست یافت که میتواند پهپادها را از راه دور ذوب کند
تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
موشک حامل «لانگ مارچ ۲ اف» برای بردن فضاپیمای سرنشیندار «شنجو-۱۹» از مرکز پرتاب ماهواره «جیو چوان» (شمال غربی چین) در ساعت ۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه ۳۰ اکتبر (۹ آبان) به فضا پرتاب شد و حدود ۱۰ دقیقه بعد شنجوئو-۱۹ با موفقیت از آن جدا شد و در مدار از پیش تعیینشده قرار گرفت. به ... تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
چین بامداد روز چهارشنبه فضاپیمای شنزو ۱۹ را با سه فضانورد از جمله یک زن با موفقیت به فضا پرتاب کرد. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از “آناتولی” این فضاپیما، با استفاده از موشک لانگ مارچ ۲اف، در ساعت ۰۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه به وقت محلی از مرکز جیکوان در استان گانسو به فضا پرتاب ... چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
سه ماه پس از بازگشت جدیدترین کاوشگر ماه چین به زمین، نمونههایی که کاوشگر «چانگیی-۶» به زمین آورده بود، رمز و راز جدیدی را درباره سمت پنهان ماه فاش کرده است. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ پژوهشها هفته گذشته تفاوتهای کلیدی میان نمونههای آورده شده توسط چانگیی-۶ با کاوشگر قبلی یعنی چانگیی-۵ را نشان داد. ... سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
عضو کمیته نیروهای مسلح در مجلس نمایندگان آمریکا گفت ایالات متحده در بخش موشکهای مافوقصوت از چین و روسیه بسیار عقب است. به گزارش ایسنا، «داگ لمبورن» قانونگذار آمریکایی گفت چین و روسیه در توسعه و بهکارگیری تسلیحات مافوقصوت بهمراتب از ایالات متحده جلوتر هستند. لمبورن در نشستی در اندیشکده «موسسه هادسون» گفت: «چین در ... قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
ماژول آزمایشگاهی «ون تیان» با موفقیت کامل به مدار برنامهریزیشده رسید
ماژولها در واقع کابینهایی هستند که یا به عنوان سکونتگاههای فضانوردان و یا آزمایشگاههایی برای فعالیتهای تحقیقاتی آنها عمل میکنند.
به گزارش رادیو بینالمللی چین به نقل از دفتر پروژه فضانوردی سرنشین دار چین، ساعت ۱۴:۲۲:۲۲ روز یکشنبه ۲۴ ژوئیه (۲ مرداد)، موشک حامل موسوم به Long March 5B Y3، ماژول آزمایشگاهی «ون تیان» ایستگاه فضایی چین را از «مرکز پرتاب فضایی ون چیانگ» در استان هاینان به فضا پرتاب کرد.
پس از ۴۹۵ ثانیه، ماژول آزمایشگاهی ون تیان با موفقیت از موشک حامل خود جدا شده و به مدار برنامهریزی شده رسید و به این ترتیب این ماموریت پروازی با موفقیت کامل انجام شد.
این بیست و چهارمین ماموریت پروازی از زمان تأسیس پروژه فضایی سرنشیندار کشور چین محسوب میشود. ماژول آزمایشگاهی ون تیان دومین بخش ایستگاه فضایی چین و اولین ماژول آزمایشگاهی علمی است.
کابین آزمایشگاهی ون تیان از یک کابین کار، یک کابین قفل هوا و یک کابین منبع تشکیل شده است. وزن آن هنگام پروازحدود ۲۳ تن است. از این ماژول عمدتاً برای پشتیبانی از اقامت فضانوردان، فعالیت های خروج از کابینه و انجام آزمایش های علمی فضایی استفاده می شود. در عین حال، میتوان از آن به عنوان پشتیبان برای کابین اصلی تیان هه استفاده وایستگاه فضایی را مدیریت کرد.
در ادامه، ماژول آزمایشگاهی ون تیان طبق برنامه از پیش تعیین شده به مجموعه ماژول اصلی متصل میشود و فضانوردان شن جوئو ۱۴برای انجام کار وارد ماژول آزمایشگاهی ون تیان خواهند شد.
وظیفه پرتاب موشک حامل و ماژول آزمایشگاهی ون تیان توسط آکادمی فناوری وسایل نقلیه پرتابی چین و آکادمی فناوری فضایی چین که وابسته به گروهعلوم و فناوری هوافضای چین هستند، به انجام رسید.
نگرانی آمریکا از توسعه پهپادی چین و روسیه
دو عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا ضمن ابراز نگرانی نسبت به در دسترس بودن پهپادهای نظامی ارزان قیمت، تاکید کردند واشنگتن باید بر روی مقابله با پیشرفت روز افزون چین و روسیه بر روی فناوری جدید هواپیماهای بدون سرنشین متمرکز شود.
بوستر موشک اسپیس ایکس حین آزمایش منفجر شد + فیلم
ایلان ماسک امیدوار بود موشک استارشیپ را در ماه ژوئیه پرتاب کند، اما انفجار اخیر میتواند این برنامهها را با تاخیر مواجه کند.
روسیه احتمالا در حال ساخت یک سلاح لیزری ضد ماهوارهای است
بر اساس گزارشها روسیه احتمالا در حال ساخت یک سلاح لیزری غول پیکر با قابلیت ساقط کردن ماهوارهها است.
تازهترین عکسهای گرفته شده از مریخ را ببینید + ویدئو
بنا به اطلاعات سازمان ملی فضایی چین، تا چهارشنبه ۲۹ ژوئن (۸ تیر) کاوشگر مریخی «تیان وِن-۱» و مریخ نورد «جو رونگ» چین ماموریت اکتشاف علمی تعیین شده را تکمیل کردهاند.