رویترز: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، معیوب از کار درآمد

خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، حین انجام آزمایش ها با مشکلات عملکردی مواجه شد. به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد: ماه گذشته در جریان انجام یک آزمایش از سوی نیروی دریایی آمریکا در سواحل کالیفرنیا که برای نمایش برترین قایق‌های بدون ... رویترز: ناوگان شهپادی آمریکا برای مقابله با چین، معیوب از کار درآمد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دانش

در انتظار رزمایش بزرگ؛ برتری چین بر ناتو در نبرد تسلیحات هایپرسونیک

محققان دفاعی چین از یک سامانه پیوند داده‌های تحول‌آفرین که برتری قاطعی بر سامانه‌های ارتباطات نظامی کنونی ائتلاف ناتو دارد و می‌تواند تواند توازن قدرت نظامی در عرصه نبردهای با سرعت بالا را به نفع پکن تغییر دهد، رونمایی کردند. به گزارش ایسنا، به نوشته وبگاه «ساوث چاینا مورنینگ پست»، این سامانه جدید چین برای ... در انتظار رزمایش بزرگ؛ برتری چین بر ناتو در نبرد تسلیحات هایپرسونیک

ادامه

جنگ سرد, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, غرب, ناتو

چین ناوشکن آمریکایی را از دریای جنوبی بیرون کرد

ارتش چین یک ناوشکن آمریکایی را از آب‌های جزیره‌ای در دریای جنوبی چین بیرون کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، ارتش چین ناوشکن هگنز آمریکا را که به صورت غیر قانونی وارد آب‌های منطقه‌ای این کشور در نزدیکی هوانگیان داو شده بود را بیرون کرد. بر اساس این گزارش، نیروهای چینی اعلام ... چین ناوشکن آمریکایی را از دریای جنوبی بیرون کرد

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

قرارداد دفاعی ژاپن و استرالیا؛ آغاز تقابل تازه تسلیحاتی با چین در اقیانوس آرام

روزنامه صبح جنوب چین در گزارشی نوشت: قرارداد ۶.۵ میلیارد دلاری استرالیا برای خرید ناو از ژاپن، علاوه بر تحول راهبردی در جایگاه دفاعی توکیو در معادلات جهانی، پیامی روشن برای مقابله نفوذ چین در منطقه اقیانوس هند و آرام در بر دارد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای روزنامه صبح جنوب چین، قرارداد ... قرارداد دفاعی ژاپن و استرالیا؛ آغاز تقابل تازه تسلیحاتی با چین در اقیانوس آرام

ادامه

آمریکا, استرالیا, امنیتی, انگلیس, ایتالیا, تایوان, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, ژاپن, فیلیپین, کره جنوبی, گزارش, هندوستان

شی: چین آماده همکاری با برزیل برای ساختن جهانی عادلانه‌تر است

رئیس جمهوری چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای برزیلی خود تاکید کرد که پکن آماده همکاری با برزیل است تا الگویی از وحدت و خوداتکایی در میان کشورهای بزرگ در جنوب جهانی ایجاد کند و به طور مشترک جهانی عادلانه‌تر و پایدارتر بسازد. به گزارش ایرنا به نقل از شینهوا، شی جین پینگ، روز سه‌شنبه ... شی: چین آماده همکاری با برزیل برای ساختن جهانی عادلانه‌تر است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب, جهان, چین

لاوروف: مربیان ناتو اقدامات نیروهای نظامی اوکراینی را هدایت می‌کنند/ وانگ ایی: پکن مذاکرات صلح را ترویج خواهد کرد

وزیر امور خارجه روسیه در مقاله‌ای که صبح امروز، دوشنبه، در روزنامه “ایزوستیا”، چاپ مسکو منتشر شده، اعلام کرده است که مربیان ناتو و متخصصین کار با سامانه‌های پرتاب موشک چندگانه غربی در حال حاضر بطور مستقیم اقدامات نیروهای مسلح اوکراین و گردان‌های ملی گرا را در میدان نبرد هدایت می‌کنند.

.
.

به گزارش تسنیم؛ سرگئی لاوروف نوشته است: «من امیدوارم که هنوزسیاستمداران مسئولیت پذیری در بین اروپایی‌ها باقی مانده باشد که از عواقب این امر آگاه باشند. در این زمینه قابل ذکر است که هیچکس در ناتو و اتحادیه اروپا فرمانده نیروی هوایی آلمان – اینگو گرهارتز که از آمادگی برای استفاده از سلاح هسته‌ای خبر داد را توبیخ نکرد. سکوت مقامات اروپا حاکی از این واقعیت است که آنها نقش آلمان را در تاریخ خود فراموش کرده‌اند.»

 

لاوروف معتقد است که طرف اوکراینی که در میدان نبرد شکست می‌خورد، نمایش‌های « خونینی» را ترتیب می‌دهد تا روسیه را در چشم جامعه بین‌المللی شیطان صفت جلوه دهد.

 

تاکید لاوروف بر نقش اوکراین در بازی‌ سیاسی غرب

 

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مقاله خود برای روزنامه ایزوستیا ابراز عقیده کرده است که اوکراین، مولداوی و سایر کشورهایی که اتحادیه اروپا امروزه به آنها توجه خاص دارند، تنها بخشی از بازی‌های سیاسی غربی‌ها هستند.

 

لاوروف نوشته است: «ایالات متحده به عنوان تهیه کننده اصلی این تولیدات، موسیقی متن و خط مشی اصلی داستانی را سفارش می‌دهد که بر اساس آن فیلمنامه ضدروسی در اروپا نوشته می شود. بازیگران آن آماده شده و هر یک مهارتی را به دست آورده و ایفای نقش می کنند. بازیگران خوب هستند: به یاد داشته باشید که ولادیمیر زلنسکی چقدر قانع‌کننده بعنوان یک دموکرات در خدمتکار مردم، یک مبارز علیه فساد مالی فراگیر در اوکراین، مخالف جدی با تبعیض اعمال شده علیه روس‌ها و به طور کلی «یک رئیس جمهوری همه چیز خوب» نقش بازی کرد. ولی همین فرد اکنون به ساکنان دونباس می گوید که “اگر احساس می‌کنید روس هستید، به خاطر فرزندان خود بروید و در روسیه زندگی کنید”.

 

لاوروف از غرب دعوت کرد تا بر اساس قوانین بین‌المللی عمل کند

 

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مقاله خود برای ایزوستیا یادآور شده است که غرب به اصطلاح جمعی باید از دنیای توهمات به زمین بازگردد.

 

وزیر خارجه روسیه نوشت: «صحنه‌سازی، مهم نیست چقدر ادامه دارد، کارساز نخواهد بود. وقت آن است که صادقانه بازی کنیم، نه بر اساس قوانین تقلب، بلکه بر اساس قوانین بین‌المللی. هرچه زودتر همه بفهمند که هیچ جایگزینی برای فرآیندهای تاریخی واقعی و شکل‌ گیری یک نظم جهانی چندقطبی مبتنی بر احترام به اصل برابری حاکمیتی همه کشورها که اساس منشور ملل متحد و کل نظم جهانی است، وجود ندارد، بهتر است.»

 

لاوروف همچنین تاکید کرد: «اگر اعضای ائتلاف غربی نمی‌دانند چگونه بر اساس این اصل زندگی کنند و آماده نیستند یک معماری واقعاً جهانی با امنیت و همکاری برابر بسازند، پس باید دیگران را به حال خود رها کنند و اعمال زور بر سایر کشورها را متوقف کنند، اجازه دهند تا آنها حق آزادی انتخاب راه برای کشورهای خود را داشته باشند و به استقلال این کشورها احترام بگذارند و این برخورد، دموکراسی به معنای واقعی کلمه خواهد بود.»

 

چین در زمان تشدید درگیری‌ها در اوکراین بیکار نخواهد ماند

 

وانگ ایی، وزیر امور خارجه چین، در جریان گفتگوی تلفنی با “پیتر سییارتو” همتای مجارستانی خود اعلام کرد که مقامات پکن قصد ندارند منفعلانه تشدید درگیری در اوکراین را نظاره گر باشند و اقدامی نکنند.

 

طبق اطلاعات صبح امروز، دوشنبه وزارت خارجه چین، وانگ ایی در این رابطه گفت: “کشور ما طرف هیچیک از کشورهای درگیر در وضعیت بحرانی اوکراین را نگرفته است، ولی قصد هم نداریم کنار نشسته و منفعلانه آنچه را که در آنجا در حال رخ دادن است مشاهده کنیم. بحران کنونی در اوکراین ضربه جدی نه تنها به اروپا زده، بلکه پیامدهای منفی آن تاکنون هم در سراسر جهان بازتاب یافته است.”

 

وزیر امور خارجه چین اطمینان داد که پکن قرار نیست “روغن به آتش بیافزاید” و مداوماً مذاکرات صلح را ترویج خواهد کرد.

 

وانگ ایی افزود: «بحران اوکراین درس سختی به ما آموخته است و هر یک از طرف‌های درگیر باید این موضوع را جدی بگیرند.»

 

به عقیده وی، در شرایط کنونی باید با تلاش‌های هماهنگ جامعه جهانی “یک مکانیزم موثر و پایدار برای تامین امنیت در اروپا” ایجاد شود.

هشدار نماینده پارلمان آلمان درمورد خطر جنگ جهانی سوم/ ناتو بزرگترین ماشین جنگی جهان است

یک قانونگذار آلمانی هشدار داد که غرب با ارسال تسلیحات به اوکراین، خطر وقوع جنگ جهانی سوم را افزایش می‌دهد.

ادامه

اروپا, المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, غرب, غرب اروپا

روایت نیویورک تایمز از سفر بایدن به خاورمیانه با نیم‌نگاهی به چین و روسیه

روزنامه نیویورک تایمز نوشت: جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در سفر به خاورمیانه نگاهی به چین و روسیه نیز داشت و تلاش کرد ضمن وادار کردن روسیه به پرداخت تاوان برای جنگ اوکراین، شرکت های چینی را از توافق ها در زمینه فناوری در خاورمیانه محروم کند.

ادامه

اروپا, اقتصادی, امارات, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, عربستان سعودی