کارشناسان آمریکایی اعتقاد دارند که مدرن کردن تجهیزات هستهای این کشور باید هر چه زودتر شروع شود ولی به نظر میرسد در رقابت با چین و روسیه، غرب در حال عقب افتادن است. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تلگراف، پیش بینی می شود ظرف یک دهه چین به اندازه آمریکا کلاهک هستهای ... آمریکا بازنده رقابت قدرتهای هستهای خواهد شد؟
کارشناس برزیلی: استفاده روسیه از موشک اورشنیک، ناتو را ناامید کرده است
پپه اسکوبار، کارشناس و روزنامه نگار سرشناس برزیلی گفت که استفاده روسیه از موشکهای «اورشنیک»، پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را در ناامیدی فرو برده است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از تاس، این کارشناس برزیلی با اشاره به این که استفاده روسیه از جدیدترین موشکهای اورشنیک در ۲۱ نوامبر (یکم آذرماه)، موجب یاس شدید کشورهای ... کارشناس برزیلی: استفاده روسیه از موشک اورشنیک، ناتو را ناامید کرده است
اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشاندهنده “تشدید بیسابقه” تنشها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بیسابقه تنشها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین گفت که بهروزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشکهای دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیتهای تسلیحات هستهای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
چین: خاورمیانه حیاط خلوت هیچ کشوری نیست
«وانگ ون بین» سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در دیدار اخیرش از اسرائیل گفت مردم خاورمیانه میزبان آن سرزمین هستند و خاورمیانه حیاط خلوت هیچ کشوری نیست.
به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ سخنگوی وزارت خارجه چین جمعه ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیرماه) در نشست خبری آن وزارتخانه در پاسخ به اظهارات بایدن در دیدار از اسرائیل مبنی بر آنکه آمریکا همچنان نقش رهبری در مسائل خاورمیانه ایفا خواهد کرد و اجازه نخواهد داد تا چین و روسیه «خلأ» در خاورمیانه را پر کنند، گفت: مردم خاورمیانه میزبان آن سرزمین هستند و خاورمیانه نیز حیاط خلوت هیچ کشوری نیست و بحث به اصطلاح «خلأ» نیز واهی و بیاساس است.
وانگ ون بین تاکید کرد، با توجه به آنکه ناآرامیها در خاورمیانه مانع توسعه این منطقه شده و تاثیرات ناشی از بحران اوکراین نیز به این منطقه گسترش یافته، مردم خاورمیانه اکنون بیش از هر زمان مشتاق تحقق توسعه و امنیت منطقه هستند.
وی افزود اعضای جامعه جهانی باید نگرانیهای مردم خاورمیانه را مد نظر قرار داده و برای تحقق نیاز آنها به توسعه و امنیت، کمکهای سازنده خود را در اختیار آنها قرار دهند، نه اینکه در جهت مخالف حرکت کنند.
این سخنگو افزود، چین همواره از مردم خاورمیانه برای یافتن مسیر توسعه سازگار با شرایط کشور خود پشتیبانی و از همکاری کشورهای خاورمیانه برای حل مسائل امنیتی منطقه حمایت میکند و نیز مایل است تا برای کمک بیشتر به تحقق صلح و توسعه خاورمیانه و حل مسائل فوری خاورمیانه به روشی منطقی و منصفانه، با جامعه جهانی همکاری کند.
روسیه و اتحادیه اروپا بر سر کالینینگراد به توافق رسیدند
منابع خبری از توافق میان روسیه و اتحادیه اروپا بر سر ترانزیت کالا به کالینینگراد خبر دادند.
جو بایدن: از خاورمیانه نمیرویم تا با ایجاد خلا ایران، چین و روسیه بخواهند آن را پر کنند
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در اجلاس سران کشورهای عربی در روز شنبه ۱۶ ژوئیه (۲۵ تیر) گفت که ایالات متحده از خاورمیانه خارج نخواهد شد و متعهد است مطمئن شود ایران هرگز موفق به تولید سلاح هستهای نمیشود.
آمریکا؛ وداع با هژمونی
خبرگزاری رسمی کوبا طی گزارشی عنوان کرد: تضعیف هژمونی و خلا قدرت آمریکا در ساختار بینالمللی از سالهای نخست قرن بیستویکم توسط قدرتهای نوظهور چین، هند و روسیه پر شده و بدیهی است که بر خلاف ضرورت یک عصر چندقطبی، ادامه ماجراجوییهای جنگی آمریکا به هیچ وجه نمیتواند راه حل مشکلات جهانی باشد.
مشکل آمریکا برای حذف غولهای فناوری چین از شبکههای مخابراتی این کشور
مرجع مخابراتی آمریکا به ۳ میلیارد دلار دیگر برای سرمایه گذاری در زمینه حذف تجهیزات ساخت غول های چینی هوآوی و زدتیای از شبکه های آمریکایی نیاز دارد که با احتساب این رقم، هزینه های کلی برای این کار به ۴.۹ میلیارد دلار میرسد.