مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

اتحادیه اروپا و چین در آستانه توافق بزرگ سرمایه‌ گذاری

کمیسیون اروپا صبح امروز جمعه، پس از هفت سال مذاکره با چین، متن توافق نامه ای در حوزه حمایت از سرمایه گذاری برای تایید به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ارائه داده است؛ احتمال دارد این توافق نامه در اوایل هفته آتی، بین اتحادیه اروپا و رئیس‌ جمهوری چین منعقد شود.

 

به گزارش روز جمعه ایرنا؛ روزنامه فرانسوی «لزاکو» (Les Echos) نوشت: کمیسیون اروپا صبح امروز جمعه، پس از هفت سال مذاکره با چین، متن توافق نامه‌ای با موضوع حمایت از سرمایه گذاری برای تایید به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ارائه داد. این توافق احتمال دارد در اوایل هفته آتی، بین اتحادیه اروپا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین منعقد شود.

 

این روزنامه فرانسوی افزود: کمیسیون اروپا موافقت اولیه خود را با این توافق نامه اعلام کرده و حال باید به تایید ۲۷ کشور عضو این اتحادیه برسد؛ اگر اجماع نظر مثبتی حاصل شود، «والدیس دومبروفسکیس» (Valdis Dombrovskis) معاون اجرایی کمیسیون امور اقتصادی و تجاری اتحادیه اروپا؛ با «لیو هه» (Liu He) معاون نخست وزیر چین به زودی دیدار و گفت و گو خواهد کرد و در اوایل هفته آینده، این توافق نامه طی یک جلسه مجازی بین اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا، شارل میشل رئیس شورای اروپایی و شی جین پینگ رئیس جمهور چین امضا می شود.

 

لزاکو تصریح کرد: یک ماه قبل از ورود جو بایدن رئیس جمهور منتخب ۲۰۲۰ ایالات متحده به کاخ سفید، انعقاد این توافق نامه یک دستاورد مهم برای چین است. پکن در بحبوحه تنش ها با ایالات متحده، سعی دارد از ایجاد یک جبهه متحد فراآتلانتیک در برابر خود جلوگیری کند.

 

به نوشته این رسانه فرانسوی، چندین کشور اروپایی از جمله آلمان که شریک اقتصادی مهم چین است و ریاست دوره‌ای شورای اروپایی را تا ۳۱ دسامبر(۱۰ دی) بر عهده دارد؛ برای انعقاد این توافق تلاش می‌کنند، فرانسه نیز برخلاف برخی کشورها از جمله هلند، سوئد و … موافق انعقاد این توافق نامه است.

 

لزاکو ادامه داد: در سی و پنجمین دور مذاکرات هفته گذشته بین کمیسیون اروپا و چین پیشرفت خوبی حاصل شد. بروکسل از چین درخواست کرده تا بازار خود را در چندین بخش از جمله فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی، خودرو و بخش تجهیزات پزشکی بگشاید.  در مقابل، چین تضمین هایی را از اتحادیه اروپا برای گشودن بیشتر بخش انرژی های تجدید پذیر در برابر سرمایه گذاری چین مطالبه کرده است.

 

این رسانه فرانسوی خاطرنشان کرد: هنوز برخی مسائل مهم بین پکن و بروکسل همچنان باقی مانده است؛ پکن در مورد مسائل توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی و همچنین در مورد حل و فصل اختلافات بین سرمایه گذاران با بروکسل اختلاف نظر دارد. در مورد مسئله حل و فصل اختلافات سرمایه گذاری،  اتحادیه اروپا موافقت کرده این موضوع از توافق نامه خارج شود و پیرامون آن مذاکرات بیشتری صورت گیرد.

اجلاس سران آلبا؛ از بررسی بحران کرونا تا جشن بازگشت بولیوی

در هجدهمین اجلاس اتحادیه مقاومت مردم آمریکای لاتین «آلبا» که دیروز به مناسبت شانزدهمین سالگرد تاسیس این اتحادیه بصورت مجازی در سطح سران برگزار شد، اعضای اتحادیه ضمن تبادل نظر درخصوص شیوه مقابله با کرونا و اجرای برنامه واکسیناسیون، از بازگشت دوباره بولیوی به آلبا استقبال کردند.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, بولیوی, تحریم, جهان, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا

آیا واکسن‌های آمریکایی و اروپایی کرونا به ایران خواهد رسید؟

بر اساس گزارش خبرگزاری صداوسیما، یک مقام ایرانی اعلام کرده است هفته اول دی ماه آزمایش انسانی واکسن تولید بومی ایران آغاز خواهد شد. این مقام همچنین اعلام کرد این یک نوع واکسن است که از ویروس کشته شده کرونا تولید می‌شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, ارژانتین, اروپا, افریقای جنوبی, امارات, امریکا, انگلستان, ایران, بحرین, برزیل, پرو, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, دانش, سازمان بهداشت جهانی, مصر, هندوستان

انحصارهای امپریالیستی، نیروی کار ارزان و استثمار کارگران کشورهای فقیر

“قانون مسئولیت‌پذیری و احترام به حقوق انسانی” قانونی که باید از جانب شرکت‌های آلمانی در خارج از کشور اجرا و رعایت شود، برای تصویب از طرف دولت آلمان بازهم به‌تعویق افتاد. اکنون این شرکت‌ها و کارتل‌ها می‌دانند که چه باید بکنند!

ادامه

اتیوپی, اقتصادی, المان, بنگلادش, جهان, حقوق بشر, خبر, کارگری, گزارش