بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
۹۵ درصد کارمندان، حقوق بگیران و بازنشستگان زیر خط فقراند
یک فعال صنفی فرهنگیان در نامهای سرگشاده به رئیس کمیسیون تلفیق بودجهی مجلس، خواستار توجه به معیشت مزدبگیران و اصلاحاتی به نفع مردم شد.
به گزارش ایلنا، در نامهی سرگشادهی ابراهیم سحرخیز میخوانیم: نکته حائز اهمیت برقراری تناسب و سازگاری میان دریافتی کارکنان دولت و بازنشستگان عزیز با نرخ فزاینده و رو به رشد تورم است که شوربختانه دولت … به بهانه گریز از مارپیچ تورمی یا تقویت و حفظ قدرت خرید حقوق بگیران، شانه از زیر بار این مسوولیت خالی کرده است. این در حالی است که به اذعان اکثر اهل فن، بزرگترین متهم رشد نقدینگی و تضعیف پایه پولی در ایران، بانکهای خصوصی و شمار پر تعداد شرکتهای زیانده دولتی است که برغم دریافت پاداش و حقوقهای نجومی از جیب بیت المال، کارمندان حداقل بگیر را گناهکار ماجرا معرفی میکنند.
سحرخیز ادامه میدهد: جناب آقای حاجی بابایی خوب میدانید که آنچه اینک شما به عنوان بودجه عمومی دولت در دست بررسی دارید حتی به یک سوم کل بودجه منظور شده به حساب شرکتهای دولتی هم نمیرسد و لابد باز هم خوب میدانید که مجموع اعتبار اختصاص یافته به حقوق کارمندان در بودجه عمومی سال ۱۴۰۱ حتی به یک سوم آن هم نمیرسد. علی هذا چرا باید مسبب تورم لجام گسیخته و نهادینه شده در این کشور را کارمندان، حقوق بگیران و بازنشستگانی بدانیم که بیش از ۹۵ درصد آنان زیر خط فقر جا خوش کردهاند؟
در بخشی دیگر از این نامه آمده است: افزایش پلکانی حقوق که چند سالی است وارد ادبیات بودجه شده هیچ قرابتی با منطق و عدالت ندارد. این رویکرد در هیچ یک از تئوریهای روز دنیا به رسمیت شناخته نمیشود. و اما انتظار آخر این است جنابعالی … با همفکری دولت و مجلس تلاش و همت وافری را در واقعی سازی بودجه آموزش وپرورش به خرج داده، دین خود را به جامعه بزرگ معلمان ادا کنید. جناب آقای حاجی بابایی، معلمان برای اجرای عادلانه رتبهبندی منتظر تصمیم دوجانبه دولت و مجلساند.
بازنشستگان خواستار مستثنیشدن تامین اجتماعی از طرح «حمایت از کارخانجات واحدهای صنعتی و تولیدی» شدند
کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تامین اجتماعی، در نامهای به رئیس مجلس شورای اسلامی، خواستار اصلاحِ طرح دو فوریتی «حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی» شد.
عقد قرارداد ۸۹ روزه منفعتطلبی و غیر انسانیست
با فروکش کردن موج کرونا در ایران، موجی جدید یعنی بیکاری و پایان قراردادهای کاری پرستاران ۸۹ روزه آغاز شده است.
دادنامه ۲۳۵۱ دیوان عدالت در خدمت سیاستهای ضدکارگری تعدیلی
در کارگاههای بسیاری که تجهیزات و ماشین آلات گران قیمت و ارزشمند دارند، کارفرمایان به طور غیرقانونی در قرارداد بندی میگنجانند که اگر خسارت عمدی به دستگاهها بخورد، کارگر مقصر است و باید این خسارت را بپردازد؛ چنین شرطهایی قرارداد را از شمول قانون کار خارج نمیکند.
چرا صاحبان اصلی صندوقهای بازنشستگی یعنی کارگران و بازنشستگان در تصمیمگیریها حضور ندارند؟
چرا صاحبان اصلی صندوق در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها حضور ندارند؛ حتی حضور حداقلی چه برسد به حضور حداکثری و مشارکت تام، که در تمام استانداردهای جهانی تعریف و تاکید شده است؟